V 5tt je na UTZ pouze tečka

snezenka123
19. pro 2017

Ahojky, potřebuji uklidnit, včera jsem byla na utz, týden po vynechání ms...a na utz jen malá tečka...dnes by to mělo být 3 týdny dpo...napsal mi utrogestan....a v pátek kontrolní utz...

snezenka123
autor
19. pro 2017
lucie_91
19. pro 2017

Týden po vynechání ms je velmi brzo, já jsem chodila až 3 týdny po vynechání ms, aby byla vidět dutinka.

hanih
19. pro 2017

@snezenka123 U mě v pátém týdnu nebyla vidět ještě ani ta tečka. Až v osmém týdnu doktorka hlásila, že konečně něco vidí. Že prý je to normální a musíme počkat. U druhého těhotenství už jsem šla k doktorce až později. Snaž se být v klidu, to miminku prospěje nejvíc. 🙂

snezenka123
autor
19. pro 2017

@lucie_91 já vím, byla jsem na potvrzení...poslali mne tam k dr z pohotovosti před týdnem...kvůli špinění,co už nemám...

snezenka123
autor
19. pro 2017

@hanih děkuji..nasadil utrogestan,večer jsem zavedla,ale trošku spiním a cítím pálení..tak nevím,a jsem z toho nervozní

neria55
19. pro 2017

Ono je to opravdu brzo, zbytečně ty brzké návštěvy člověka stresují, že není nic vidět, jako v tvém případě. Divím se, že vůbec napsal utrogestan. Ale to že je jen ,, tečka" je normální. Teď jen čekat až se objeví embryo. Držím palce, ať se objeví 🍀 a zbytečně se nenervuj, prostě člověk musí čekat 🙂

neria55
19. pro 2017

A v pátek na uzv bych zatím čekala jen žloutkový vacek, na embryo bude ještě brzy si myslím 🙄

kafr
19. pro 2017

@snezenka123 a co by tam takhle brzo chtel videt?! To fak vic jak tecka neni 😉 V profilu mas napsane deti, tos byla na utz vzdy az tak pozde, ze uz bylo neco videt? Neboj, to bude dobry... Spineni v zacatku je bezne.
Pokud je ti neprijemne Utros zavadet, tak ho klidne polykej. To se muze.

dominikaromanova
19. pro 2017

@snezenka123,
ahoj, jak psaly holky výše, je to moc brzo, já byla poprvé u lékaře až v 7tt, a i tak tam byl jen váček. Tři děti již máš, tak víš jak to chodí. Hlavně se hoď do klidu a nepřemýšlej o tom, stejně to nijak neovlivníš. Přeji hodně štěstí.

snezenka123
autor
19. pro 2017

@kafr jj právě že mě to dole štípe,,,a mám výtok po něm..tmavší..tak asi nějaká přecitlivělost..i když jsem občas brala clotrimazol na mykózu měla jsem potom světle růžový výtok, asi mám citlivou sliznici...zkusím polykat...mám ráno i večer jednu tbl

snezenka123
autor
19. pro 2017

jinak moc všem děkuji za uklidnění...v pátek už to snad bude větší a tak jak má...s tím utrog..já týden před ms slabě krvácela(a to celý týden)...a termínem ms to přešlo a dva dny před termínem ms jsem měla pozitivní tt. a den před ms 35 jednotek hcg..utrog.mi včera napsal preventivně, že to neuškodí..at uděláme maximum...
kdyý mi totiž potrvdili těhu před tím týdnem, přítel řekl, že dítě nechce..a já se zhroutila..nejhorší dva dny v mým životě..nakonec to dobře dopadlo..mimi si necháme, moc se na něj těším..a chci, a věřím, že to zvládne a bude vše ok❤

beruda
19. pro 2017

Já měl v 5+3 milimetrovou tečku, ale už tam bylo vidět tepat srdíčko. A pokud jde o ten Utrogestan, jsem ve 24tt a beru ho doteď jako prevenci předčasného porodu (dceru jsem rodila v 35tt). Budu ho brát asi do třicátého tt.

leniii25
19. pro 2017

@snezenka123 já měla v 5.tydnu taky jen gestacni vacek a až další týden na nás blikalo srdicko, takže žádný stres 🙂 je to úplně normální UZ nález

snezenka123
autor
19. pro 2017

@leniii25
@beruda děkuju za podporu..❤

petulkanono
19. pro 2017

Ahoj, bud v klidu, já lítala kolem 4-5tt po nemocnici s bolestmi břicha a zánětem močáku - už jsem měla pozitivní test - a taky mi na pohotovosti řekli, že tam je něco miniaturního bez známek plodu. Potom jsem šla v 5+ něco ke své gynekoložce a ta mě taky vystrašila, že tam nic moc nevidí a že už by tam mělo něco být no a za týden jsem přišla a vše bylo kde mělo. Srdíčko tlouklo a dokonce i mimi odpovídalo - měla jsem zrovna ukázkový cyklus s ovulací přesně uprostřed a i tak se mimi ukázalo, až když ONO CHTĚLO 😀 bude to dobré <3

petulkanono
19. pro 2017

A už teď vím, že příště nikam tak brzo nepoletím, akorát jsem byla týden ve stresu a promítala jsem si scénky, jak si pak ještě prostě vydupu čas navíc a dám mimi šanci 🙂

stuplakova
20. pro 2017

@snezenka123 To je strašně brzy. Až kolem 7-8 týdne jde vůbec vidět srdíčko. Je to ještě hrášek 🙂, jen gestační váček, ale v pohodě, mě taky poslal domů že nic moc nevidí a pak tam byla 😍 láska moje.

ladyhacek
20. pro 2017

mě dr v 5týdnu řekl, že je brzo a UTZ mi ani nedělal. šla sjem za 1-2 týdny a už bylo krásně vidět.

snezenka123
autor
20. pro 2017

@petulkanono
@stuplakova
@ladyhacek
děkuju moc holky...vím, že je brzo..a snad v pátek už to bude tak, jak má, to bych měla být 5+1tt ale vím, že je to individuální, že i záleží, jak kvalitní utz dr má...snaed bude vše ok, věřím tomu❤

alilisi
20. pro 2017

Já tenkrát byla neplánovaně kvůli špinění v 5tt na pohotovosti, kde utz dělali a taky byl jen gestační váček a úplně miniaturní tečka..šla jsem za pár dní k mému dr. a už bylo vidět embryo.. za dalších pár dní i srdíčko 🙂 Všechno bude ok! 🙂

snezenka123
autor
20. pro 2017

@alilisi moc děkuju..ted jsem zase nervozní..protože už třetí den beru utrogestan..a bolí mě pravý vaječník..je to ten, ze kterého byla óvulace...tak se ujklidnuji, že je to těma hormonama

alilisi
20. pro 2017

@snezenka123 neboj, bude všechno dobré :-*

snezenka123
autor
20. pro 2017

@alilisi čtvrté těhotenství..a mám pocit, že je to jako poprvé...teda horší..před deseti lety jsem neměla načteno tolik, co teď...😀jsem starší, víc se bojím a tak všechno🤰

alilisi
20. pro 2017

@snezenka123 čtvrté? Tak to máš můj obdiv 🙂 .. jako jo, v tomhle je internet fakt na škodu 😀 moc držím palce a krásně si užij Vánoce - hlavně bez nervů! 🙂

snezenka123
autor
20. pro 2017

@alilisi jj čtvrté👶nebylo v plánu, ale přišlo a já nevěřím na náhody,ale že všechno má svůj čas...i když se nám to někdy zdá třeba nepochopitelné❤sice to byli nervy, protože přítel dítě nechtěl☹a dva jsme to řešili a byla jsem z toho úplně na dně a sesypala jsem se z toho..ale nakonec řekl, ať si ho nechám, že se s tím nějak popere...tak teď ještě ať mimísek zvládne ty počáteční nervy a všechno je ok
tobě také přeji krásné vánoce...❤

stuplakova
21. pro 2017

@snezenka123 Mě doktor potvrdil srdíčko až v 7tt, tak asi budeš muset ještě chvíli počkat, ale neboj. Hlavně se nestresuj a nic nečti 🙂. Na netu by ses dozvěděla blbostí 🙂. Krásné Vánoce.

andiienka
21. pro 2017

Já měla první UTZ v 7 tt a byla vidět sotva tečka :D takže se neboj.. 🙂 hlavně klid a žádný stres 🙂

snezenka123
autor
21. bře 2018

Tak u mě bohužel to nedopadlo..pár dní na utz už byla kulička větší, i prý krásně ohraničená(5+1)a dalších pár dní na to..v 5+6 ještě větší gestační váček,ale pořád prázdný..diagnoza anembryomola se potvrdila o další týden na ko utz..prostě úplný prázdno, bez žloutkového:-/ bez embrya a musela jsem podstoupit potrat

kafr
21. bře 2018

To je mi líto, že to nedopadlo, ale asi to tak mělo být. Jako zkouška vztahu, třeba...
Dík žes napsala i konec, to málo kdo dělá. 😉

veronikanel
Autor odpověď smazal
Zobraz

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru