Uzená makrela - kůže. Mohla jsem ublížit miminku?

petra166
18. lis 2024

Holky takový opravdu hloupý dotaz , včera jsem snedla půlku uzené makrely , to by asi bylo v pohodě , ale já mam takový zlozvyk, ze proste jim i ty kůži 😀 myslíte ze jsem nemohla ublížit miminku ?? Vím ze je to hloupý dotaz , ale ve mě to teď hloda

rosalindamelinda
18. lis 2024

Ne. Nemohla, náhodou mají se jíst ryby. Pořád lepší nějaká ryba než třeba uzeniny, čínské polívky apod. Kdysi jsem četla dotaz, jestli se může v těhu jíst paštika 😝 Tak asi může, co by se nemělo je to, syrové maso ne...

petra166
autor
18. lis 2024

@rosalindamelinda me spis prave šlo o to , jestli není špatně prave ta kůže 😀🤔

hanaalb
18. lis 2024

@petra166 jeee, ja jich snedla uz tak tunu🤦🏼‍♀️. Nevadi, plisen a syrove maso by se nemelo

sagitta33
18. lis 2024

U ryb je v kůži právě nejvíce vitamínů i když u těch uzených tam bude i dost soli ale kde sůl dneska není.

rosalindamelinda
18. lis 2024

@petra166 ? ale proč? šak u ryb se může jíst kůže, u jiných se taky konzumuje, třeba já ji mám ráda nejvíc na grilovaném lososovi, mnam 😉

petra166
autor
18. lis 2024

@rosalindamelinda nevim proč mě to napadlo , u grilovanych nebo pecenych ryb by mě to nenapadlo , ale nebyla jsem si jista prave u těch uzenych 😀🤔

petra166
autor
18. lis 2024

Jinak holky všem děkuji za odpověď ❤️

drtatko4
18. lis 2024

Neeee to vůbec. Jen si dej, když ti chutná 😀

edddie
18. lis 2024

Vůbec nic se miminku nestane 🙂 Ze všech stran moje ségra taky poslouchala, co nesmí a co by měla jíst. Jedla všechno, na co prostě měla chuť a je tady, Miminko nemá žádné vady, všechno je ok.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru