Holky takový opravdu hloupý dotaz , včera jsem snedla půlku uzené makrely , to by asi bylo v pohodě , ale já mam takový zlozvyk, ze proste jim i ty kůži 😀 myslíte ze jsem nemohla ublížit miminku ?? Vím ze je to hloupý dotaz , ale ve mě to teď hloda
@rosalindamelinda me spis prave šlo o to , jestli není špatně prave ta kůže 😀🤔
U ryb je v kůži právě nejvíce vitamínů i když u těch uzených tam bude i dost soli ale kde sůl dneska není.
@petra166 ? ale proč? šak u ryb se může jíst kůže, u jiných se taky konzumuje, třeba já ji mám ráda nejvíc na grilovaném lososovi, mnam 😉
@rosalindamelinda nevim proč mě to napadlo , u grilovanych nebo pecenych ryb by mě to nenapadlo , ale nebyla jsem si jista prave u těch uzenych 😀🤔
Jinak holky všem děkuji za odpověď ❤️
Neeee to vůbec. Jen si dej, když ti chutná 😀
Vůbec nic se miminku nestane 🙂 Ze všech stran moje ségra taky poslouchala, co nesmí a co by měla jíst. Jedla všechno, na co prostě měla chuť a je tady, Miminko nemá žádné vady, všechno je ok.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ne. Nemohla, náhodou mají se jíst ryby. Pořád lepší nějaká ryba než třeba uzeniny, čínské polívky apod. Kdysi jsem četla dotaz, jestli se může v těhu jíst paštika 😝 Tak asi může, co by se nemělo je to, syrové maso ne...