Ahojte. Vím, že diskusí na toto téma už je spoustu, ale nechtěla jsem žádnou starší obnovovat..
Dnes jsem byla na 1. screeningu, na pohlaví jsem se ještě neptala, ale zvědavě jsem samozřejmě pídila 😁
Vím, že to ještě není jisté a že si mám počkat... Jen mě zajímají Vaše tipy a zkušenosti, co by to mohlo podle Vás být 😊 našla jsem i fotku, jak se údajně pohlaví určuje, ale jsem z toho pořád dost nejistá 😁
@juliemichal ano, právě na to taky koukám a říkám si, že asi chlapeček 😁
@juliemichalto jde vidět teda přímo 😁😍
Já tady mám ještě fotku z minulého týdne, ale tam nevidím ještě vůbec nic 🤣
Dost mě matou ty určení podle toho, jak jde hrbolek nahoru, ale stejně to vidím na toho kluka 😁
Me prijde ze hrbolek teda nesmeruje uplne nahoru ale je vice podobny ruzovemu clanku tak za me si myslim ze holcicka🙂
@nagojka jo?😍 Holčičku bych si hrozně přála, už máme doma 3. letého klučinu. Ale mě ten hrbolek hrozně mate 😁
Za me to bude princezna,ale zatim sem toho nazoru jedina...tak uvidis😉az to budes vedet od doktora tak dej vedet...😉
Taky podle porovnání fotek mi to připadá jako holčička. Ale to jsou všechno jen tipy. 😄
No podle toho návodu to fakt vypadá spíš na holku. Ale bůhví co je na tom pravdy 😊
Náš malej se natočil tak šikovně,že to bylo jasné. Chlap chtěl spíš holčičku,tak jsem se mu snažila tvrdit,že to může být pupeční šňůra,no,ale nebyla 😂 ale to bylo,jestli si dobře pamatuji na prvním screeningu a dělali 3D😁 a to jsem byla taky nějaký 13tt
@amazonkajanik Mě 3D nedělal a já se ani neptala, radši to budu vědět s větší jistotou třeba za 3 týdny na poradně. Navíc malé bylo otočené zadkem nahoru 🤣, takže mi nedělal ani klasický utz, ale sono a to mě po předchozím císaři tak bolelo, že jsem to už chtěla mít za sebou 😁 u syna jsem to viděla hned, ale to bylo teda až ve 20.tt
Kdyby to byla vážně holčička, tak by mě to šíleně potěšilo 😍 ráda budu mít samozřejmě chlapečka stejně, jako holčičku, ale je to takový můj sen, mít páreček 😍
Také typuji holčičku.Doma mám 2 a kluka.U té poslední mi pan doktor ve 12 tydnu řekl na 60 procent holčičku a byla tam dnes už 14 let slečna.
U první dcery jsem se ptala jestli bude něco vidět tak ať mi to řekne. A viděl holčičku a pak se to jen potvrzovalo.❤️
Mě to přijde, že by to mohla být holčička. 😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
podle mě by to mohl být chlapeček,jestli to je ten pohlavní hrbolek co vidím.