Ahoj holky co si o tehle fotce myslíte, já nevím všichni říkaj že tam vidí 2 váčky já jsme přesvědčená o tom že je tam jen jeden a to druhé nahoře sice nevím co je ale mimčo asi ne. Pokud by to druhé bylo snad by mi to doktorka řekla ne? :-O 😀 😅
jj já právě taky, jen mě děsí okolí furt že ta skvrna nahoře je prý další 🙂 tak jsme ráda že nejsem jediná kdo vidí jen jedno 🙂
@saries to nahoře bude pravděpodobně střevo :oD to dole je děloha a ta malá bílá tečka v ní, to je miminko 🙂
@anetka1701 výborně tak jim to podám 🙂 protože mě trochu představa dvojčat upřímně děsí stačí jedno 🙂
@saries kdyby byla dvě, tak jsou obě v jedný tý "dutině" - viděla by jsi tam dva malé bílé flíčky v jednom velkém černém fleku :oD
@anetka1701 to jen v případě jednovaječných dvojčat. Dvouvaječná by byla takto oddělená. Tady je to ale nejspíš střevo.
@saries ja bych vyckala do dalsi kontroly, muj prvni uzv vypadal podobne, jako jeden vacek a jeste "neco", co vypadalo jako prazdna bublinka, a na dalsim uzv byly miminka 2 🙂 uz to mam za par a na miminka se moc tesim 🙂
@anetka1701 Kdyby byly ve vacku 2 tecky, jsou to jednovajky, u dvojvajek ma kazdy svoji bublinku
Děkuji holky 🙂 k doktorce jdu v uterý tak uvidíme snad je to střevo 🙂 no i kdyby nahodou ne tak přeci doktorka by něco musela říct ne že to popřípadě vypadá na dvě 🙂
Ju dr by řekla, kdyby to mohla být dvojčata🙂 já taky první ultrazvuk, někdy v 6 TT měla takhle dvě bublinky s tím že ta jedna ničemu neodpovídala a nejspíš hned na začátku se odloučila..... A na další kontrole už to bylo vidět min a pak už to tam nebylo vůbec..... Ale já ty bubliny měla hned vedle sebe a níž... Takže těžko říct no... Ale myslím že by dr upozornila na pripadna dvojcatka🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@saries Vidim jedno mimco 🙂