Ahojky všem co čekáte příchod miminka v květnu ,u nás to vypada tak ze termín nám vychází na 15.května tak se tesime všechny tu rada uvítán a můžeme se navzájem podporovat nebo si radit budu rada
@klokanka31 vážně? Tak to sem zvědavá jak se nám povede počasí jen se bojím prez tu zimu pokaždé v zimě mám nějaký pad tak snad se mu tentokrát vyhnu
@alexkisss Snad jo...chce to chodit opatrně. I když já chodila opatrně, a stejně jsem sebou sekla asi měsíc do porodu 😣
A já myslím že počasí by mělo být už ok, já rodila loni 18.května, a bylo krásně a teplo 🙂
@klokanka31 no tak snad chytnu i já hezké počasí
@alexkisss Hlavní je, aby všechno teď bylo v poradku 🍀
@littlebee124 taky cekas miminko gratuluji kdy mas termín a kde budeš rodit?
@klokanka31 ty také cekas mimi
@alexkisss Ano čekám, ale termín mam 13.2.2022 a rodit budu v Příbrami. Mám to autem 3 minuty 😀
Hlavně se na začátku opatruj a dávej na sebe pozor.
@littlebee124 já sem tak nějak v klidu vybírán postupně porodnici mám na výběr bud Kladno nebo Rakovník tak si ČTÚ recenze atd ty na sebe taky dávek pozor
@alexkisss Nene, já mám skoro 16 měsíční a to mi stačí ☺
Tak už jsem to našla, holky nebude lepší založit skupinku na fb? Já teda sem moc nechodím🙈
@denushka130 klidně když ji zalozis rada se ji ucastnim
@denushka130 Já když sem si sem do profilu dala TP, automaticky me to hodilo do skupinky: únorovky ☺️
@alexkisss U nás naštěstí se registrace neřeší 🙏🏻 Také na sebe davam pozor jak to jde ☺️
@littlebee124 To já se musím zaregistrovat nakonec to vyhrál Rakovník je pul hodinky autem ode me
No Rakovník a Kadaň mám nejbliz chtěla sem rodit doma ale po tom co mi oznámily ze tam SOU dvě se nechytam
JoJo mám i foto z utz protože sem tomu nemohla uverit
@alexkisss Taky moc gratuluju 🍀🍀
Ahoj všem, zatím asi budu jen tichá sledující, alespoň do první návštěvy u doktora, která bude příští středu 🙂. Jinak jsem podruhé těhotná a mám doma skoro tříletého chlapečka. TP vychází cca na 19.5 😍. Všem tady moc držím palce ❤️
Ahoj všem. U nás to taky vypadá na květnový termín. Jsem teď aktuálně v 7tt a zle je mě šíleně🤢Mám doma ještě 1 3/4 starou holčičku. Dost velký živel,tak doufám že nevolnosti brzy ustoupí 🙃
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@alexkisss Moc ti přeju že ti to vyšlo na květen, já rodila taky v květnu, a musím říct že je to snad nejhezčí měsíc pro příchod miminka 🍀