Těhotenství. Dostaly jste něco u svého gynekologa?

msgracia
9. čer 2022

Holky vím, že všude je to jiné. Dostali jste něco u svých gynekologu v těhotenství? Já balíček když jsem dostala průkazku. Nezáleží na tom jestli něco dostanu, ale samozřejmě kamarádky se chválí co vše dostaly. Tak se ptám, jak jste to měli vy.

vikysek0987
9. čer 2022

@msgracia Neustále něco a nebylo mi to k ničemu, schovala jsem dudlíky, které tedy ani nevyužila a Toť vše ...

michaela666
9. čer 2022

Nic, až v porodnici velký kufřík vzorečků. Byla jsem za to ráda, nemám ráda hromadění zbytečných věcí. Raději jsem si sama vybrala co se mi líbí a hodí.

drep
9. čer 2022

Ne a nevím, proč bych měla

neomenia
9. čer 2022

Ne, nic jsem ani nečekala. Jen v porodnici...

malinkata
9. čer 2022

Ano. Takovou taštičku, kde byly 3 vzorecky. Bepanthen, krém a intimní gel, ponozticky na mimčo, brindak a spousty letáků

msgracia
autor
9. čer 2022

@drep nedávají to všichni gyndari. Jen se ptám. Kamarádky čekají všechny první takže se chválí.

journals
9. čer 2022

A co bys prosím tě v polovině těhotenství chtěla? Nějak nechápu…? Někdo něco dostane u dr.když přechází do péče porodnice, někdo v porodnici, ale většinou to jsou reklamní, nic moc věci. Spíš letáky

msgracia
autor
9. čer 2022

@journals já se ptám celkově. Jelikož kamarádky se chválí co vše dostaly, tak se ptám jak to mají jinde.

journals
9. čer 2022

@msgracia já jsem jakousi krabici dostala, ale téměř vše jsem poslala dál, nebylo tam nic z čeho bych byla nějak unešená

msgracia
autor
9. čer 2022

@journals u syna v 2014 jsem stále něco dostávala, tak se ptám. Pokud tě dotaz uráží tak ho necti a nekomentuj. Někdo čeká první tak se rád zeptá. Nevím proč je ve všech lidech tolik zasti kvůli dotazu

journals
9. čer 2022

@msgracia mě to opravdu neuráží, jen nějak nechápu otázku. Asi? Proč bys měla něco dostávat?

sebinka123
9. čer 2022

@msgracia já jsem dostala jen takový ten mama box, se spoustou letáků, nějaký vzorecky, myslím že 2 plínky Fred & Flo a dudlík. Pak v porodnici něco podobnýho.
A když jsem předcházela do péče porodnice, tak jsem dostala od GynDr pletenou čepičku a ponožky.
Můžu se zeptat, co kamarádky dostaly? Jen tak informativne. Rozhodně ne ze závisti. Odpovědi některých zde nechápu. Slušně se zeptáte a u některých koukám, že i slušně odpoví. Nechápu. Od toho přece diskusní fora jsou 🙆🙆🙆

zuzkasim
9. čer 2022

@msgracia Ne, pouze u 2 dětí ze 3 vzorečky v porodnici. Asi záleží, jak je zásobují sponzoři. Vidím to např. i ve škole. Po mnoho let jsme pro prvňáky dostávali sponzorské balíčky, býval tam stahovací vak na záda, pak i plastový box na svačinu, jeden rok dokonce desky na sešity, pak nějaké minipastelky a letáčky, reflexní přívěsek. Loni nic.

jirovapa
9. čer 2022

@msgracia nic, až v porodnici jsem dostala box různých vzorků kosmetiky. 🙂

eviicka
9. čer 2022

Pokaždé (r. 2016 a 2020) jsem dostala 1-2 taštičky od sponzorů. Byly v tom vzorečky, plenka, malá balení ubrousků... + letáky a slevové kupóny. V porodnici pak ještě kufřík. Něco jsem využila, něco poslala dál.

elsy3
9. čer 2022

@msgracia Moje gynekolozka toho měla hromady a porad mi dávala nějaké balíčky 😀 takže mám doma hromadu bryndaku a ponožek xxx lutz. K tomu nějaké intimní gely, mýdla a krémy pro miminko, dudlíky, plenky, ubrousky, purelan. Ocenila jsem i dvě lahvičky MAM pro novorozence, bohužel se nám nedařilo kojeni a jedine tyto lahvičky nakonec snesl.. jinak samozřejmě hromada letáku, časopisů apod.

ferda90
9. čer 2022

@msgracia ahoj, u gynekologa jsme dostala kufřík kdr byly nějaké leták, dudlíky, vzorky čaje na kojení, čaj pro miminko, malé vzorecky kosmetiky. A v porodnici jsem dostala něco podobného,vzorecky kosmetiky + poporodní vložky. Ale nevím jestli to dostává každá, já měla po porodu zaplacený nadstandard

sirinfirst
9. čer 2022

U prvních dvou dětí ano, loni u třetího nic

lachtanice86
9. čer 2022

Ne, jen v porodnici a většinu jsem stejně nepoužila

lenkajan
9. čer 2022

Já mám třeba takové dárečky ráda a vůbec se nedivím, že se na to někdo ptá😊 U gynekologa jsem nedostala ani v jednom těhotenství nic a vím, že spoustu těhulek kolem mě dostávalo. V porodnici jsem balíček obdržela🤗

majena39
9. čer 2022

na gyndě akorát tři ks vzorku od elasti-q proti striím.... v porodnici pak box od happy baby.

linducha90
9. čer 2022

@msgracia v každém trimestru jsem dostala jeden balíček, dávají to doktoři co mají smlouvu s Happy Baby, pokud tě zajímá jestli i tvůj doktor s nima spolupracuje, na jejich stránkách je seznam všech doktorů, je možnost si tam i balíčky za poštovné objednat, pokud je tvůj lékař nerozdává

mourovatakocka
9. čer 2022

@msgracia To jsou teda někdy komenty, to jako závist či co. Já jsem dostala, něco jsem poslala dál, něco užila. Stejně tak v porodnici. Byla to milá pozornost, letáčky a brožurky jsem přečetla, některé vzorky krémů jsme používali ještě nedávno, synovi je přes rok a jsem asi jediná matka, co nemaže pravidelně zadek, takže vzorečky vydržely fakt dlouho 😁 Jo a reklamní ponožky s antiskluzivou úpravou a bryndaky z balíčku pro dceru, používá teď ještě po pěti letech syn 😜

lotosek
9. čer 2022

Od OG nic, nedává nikdy nic, max nějaký leták, v porodnici krabici s letáky, vzorečky a slevovými kupony. Nic z toho nevyužiju, vzorečky nesnáším, to vždycky někam založím a najdu po pěti letech tak akorát na vyhození do koše. Za mě nejužitečnější z celého dárku je asi ta krabice samotná. Jo a ještě brožurka o kojení tam byla, já už jsem zkušená kojná, ale pro nějakou prvorodičku super.

kelerub
9. čer 2022

Spolu s těhotenskou průkazkou látkový pytlík a v něm letáky, vzorky plen, dudlíky, sáček čaje, gravimilk, nějaké vzorky krémů a poukázky na slevy. Pak až v porodnici kufřík se vzorkama a časopisem.

krisstina93
9. čer 2022

Jo já dostávala u všech dětí takový balíček, byly v tom bryndaky, dudlík, ponožky, různé vzorečky kosmetiky, kuponová knížka na slevy na dětské věci (pleny, nábytek apod), takže to celkem potěšilo 🙂 v porodnici sme pak dostávali něco podobného.

petulkadodo
9. čer 2022

@msgracia Já nedostala nic, až v porodnici kufřík Happy Baby s letáčky a pár vzorečky (malý sudocream, kojící čaj, dětský sprchový gel, nějaká plenka, dudlík, bryndák).

eviicka
9. čer 2022

Já se teda trochu pobavila u té krabice z porodnice, když jsem tam krom jiného našla vzorky krémů proti striím a na masáže hráze. Zvlášť to druhé žena po porodu fakt ocení a využije. 😀

ee.liska
9. čer 2022

Dostávala jsem pořád nějaké vzorečky nebo balíčky se vzorky mléka, krémů atd. Bylo tam i spoustu věcí okolo jako dudlíky, plenky, vložky, …

intonace
9. čer 2022

Také jsem dostala jak píší ostatní jak u Dr tak v porodnici a plus na pojišťovně dvoje ponožky když jsem šla malého nahlásit 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru