Holky vím, že všude je to jiné. Dostali jste něco u svých gynekologu v těhotenství? Já balíček když jsem dostala průkazku. Nezáleží na tom jestli něco dostanu, ale samozřejmě kamarádky se chválí co vše dostaly. Tak se ptám, jak jste to měli vy.
Nic, až v porodnici velký kufřík vzorečků. Byla jsem za to ráda, nemám ráda hromadění zbytečných věcí. Raději jsem si sama vybrala co se mi líbí a hodí.
Ne a nevím, proč bych měla
Ne, nic jsem ani nečekala. Jen v porodnici...
Ano. Takovou taštičku, kde byly 3 vzorecky. Bepanthen, krém a intimní gel, ponozticky na mimčo, brindak a spousty letáků
A co bys prosím tě v polovině těhotenství chtěla? Nějak nechápu…? Někdo něco dostane u dr.když přechází do péče porodnice, někdo v porodnici, ale většinou to jsou reklamní, nic moc věci. Spíš letáky
@msgracia já jsem dostala jen takový ten mama box, se spoustou letáků, nějaký vzorecky, myslím že 2 plínky Fred & Flo a dudlík. Pak v porodnici něco podobnýho.
A když jsem předcházela do péče porodnice, tak jsem dostala od GynDr pletenou čepičku a ponožky.
Můžu se zeptat, co kamarádky dostaly? Jen tak informativne. Rozhodně ne ze závisti. Odpovědi některých zde nechápu. Slušně se zeptáte a u některých koukám, že i slušně odpoví. Nechápu. Od toho přece diskusní fora jsou 🙆🙆🙆
@msgracia Ne, pouze u 2 dětí ze 3 vzorečky v porodnici. Asi záleží, jak je zásobují sponzoři. Vidím to např. i ve škole. Po mnoho let jsme pro prvňáky dostávali sponzorské balíčky, býval tam stahovací vak na záda, pak i plastový box na svačinu, jeden rok dokonce desky na sešity, pak nějaké minipastelky a letáčky, reflexní přívěsek. Loni nic.
Pokaždé (r. 2016 a 2020) jsem dostala 1-2 taštičky od sponzorů. Byly v tom vzorečky, plenka, malá balení ubrousků... + letáky a slevové kupóny. V porodnici pak ještě kufřík. Něco jsem využila, něco poslala dál.
@msgracia Moje gynekolozka toho měla hromady a porad mi dávala nějaké balíčky 😀 takže mám doma hromadu bryndaku a ponožek xxx lutz. K tomu nějaké intimní gely, mýdla a krémy pro miminko, dudlíky, plenky, ubrousky, purelan. Ocenila jsem i dvě lahvičky MAM pro novorozence, bohužel se nám nedařilo kojeni a jedine tyto lahvičky nakonec snesl.. jinak samozřejmě hromada letáku, časopisů apod.
@msgracia ahoj, u gynekologa jsme dostala kufřík kdr byly nějaké leták, dudlíky, vzorky čaje na kojení, čaj pro miminko, malé vzorecky kosmetiky. A v porodnici jsem dostala něco podobného,vzorecky kosmetiky + poporodní vložky. Ale nevím jestli to dostává každá, já měla po porodu zaplacený nadstandard
U prvních dvou dětí ano, loni u třetího nic
Ne, jen v porodnici a většinu jsem stejně nepoužila
Já mám třeba takové dárečky ráda a vůbec se nedivím, že se na to někdo ptá😊 U gynekologa jsem nedostala ani v jednom těhotenství nic a vím, že spoustu těhulek kolem mě dostávalo. V porodnici jsem balíček obdržela🤗
na gyndě akorát tři ks vzorku od elasti-q proti striím.... v porodnici pak box od happy baby.
@msgracia v každém trimestru jsem dostala jeden balíček, dávají to doktoři co mají smlouvu s Happy Baby, pokud tě zajímá jestli i tvůj doktor s nima spolupracuje, na jejich stránkách je seznam všech doktorů, je možnost si tam i balíčky za poštovné objednat, pokud je tvůj lékař nerozdává
@msgracia To jsou teda někdy komenty, to jako závist či co. Já jsem dostala, něco jsem poslala dál, něco užila. Stejně tak v porodnici. Byla to milá pozornost, letáčky a brožurky jsem přečetla, některé vzorky krémů jsme používali ještě nedávno, synovi je přes rok a jsem asi jediná matka, co nemaže pravidelně zadek, takže vzorečky vydržely fakt dlouho 😁 Jo a reklamní ponožky s antiskluzivou úpravou a bryndaky z balíčku pro dceru, používá teď ještě po pěti letech syn 😜
Od OG nic, nedává nikdy nic, max nějaký leták, v porodnici krabici s letáky, vzorečky a slevovými kupony. Nic z toho nevyužiju, vzorečky nesnáším, to vždycky někam založím a najdu po pěti letech tak akorát na vyhození do koše. Za mě nejužitečnější z celého dárku je asi ta krabice samotná. Jo a ještě brožurka o kojení tam byla, já už jsem zkušená kojná, ale pro nějakou prvorodičku super.
Spolu s těhotenskou průkazkou látkový pytlík a v něm letáky, vzorky plen, dudlíky, sáček čaje, gravimilk, nějaké vzorky krémů a poukázky na slevy. Pak až v porodnici kufřík se vzorkama a časopisem.
Jo já dostávala u všech dětí takový balíček, byly v tom bryndaky, dudlík, ponožky, různé vzorečky kosmetiky, kuponová knížka na slevy na dětské věci (pleny, nábytek apod), takže to celkem potěšilo 🙂 v porodnici sme pak dostávali něco podobného.
@msgracia Já nedostala nic, až v porodnici kufřík Happy Baby s letáčky a pár vzorečky (malý sudocream, kojící čaj, dětský sprchový gel, nějaká plenka, dudlík, bryndák).
Já se teda trochu pobavila u té krabice z porodnice, když jsem tam krom jiného našla vzorky krémů proti striím a na masáže hráze. Zvlášť to druhé žena po porodu fakt ocení a využije. 😀
Dostávala jsem pořád nějaké vzorečky nebo balíčky se vzorky mléka, krémů atd. Bylo tam i spoustu věcí okolo jako dudlíky, plenky, vložky, …
Také jsem dostala jak píší ostatní jak u Dr tak v porodnici a plus na pojišťovně dvoje ponožky když jsem šla malého nahlásit 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@msgracia Neustále něco a nebylo mi to k ničemu, schovala jsem dudlíky, které tedy ani nevyužila a Toť vše ...