Rozměry pánve při vystavení průkazky vs. před porodem

kittym
19. čer 2016

Ahoj,

ráda bych se zeptala o kolik se Vám, kterým měřili pánev hned na začátku po vystavení průkazky, změnily hodnoty při měření před porodem? Měření na začátku dělají jen někteří gynekologové, tak se nelekjte Vy, kterým to nikdo neměřil 🙂
Jde mi o to, že mám poslední údaj (od posledního bederního obratle ke stydké sponě) jen 17cm (z prvního trimestru) a vůbec netuším o kolik se to mohlo v tomto rozměru rozvolnit a roztáhnout.. Mám bolesti i při cvičení s aniballem z toho nafouknutí uvnitř (do "zad" i jako na ms a to jsem teprve na 22cm), miminko nebude zrovna prcek a mám strach abych neskončila na císaři..

Díky moc

kaja2016
19. čer 2016

S tou panvi v prubehu tehotenstvi nevim, ale ted po porodu se mi zda sirsi (dle kalhot). Ale s tim anibalem se nebojte. Ja jsem se dostala jenom na tech 22, spis jsem to jen tak vyzkousela, nebylo me to prijemny a uplne to stacilo, bez nastrihu. Jsem laik, takze nevim, ale mam dojem, ze jakmile se dostanete k tlaceni a miminko bude na ceste, tak bych rekla, ze uz je nutne to dotlacit🙂 Oni Vas nenechaji rodit s panvi, kterou miminko neproleze nebojte. A anibal je podle me na tu hraz. A s tou velikosti miminka, ty jejich odhady jsou fakt mizerny 😉 A velikost briska o nicem nevypovida jakbysmet 😉 Zkuste o tom nepremyslet a teste se na miminko🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru