Zdravím holky, s manželem jsme se snažili 7 měsíc a teďkon se nám zadařilo...menstruaci jsem měla naposledy 12.2.2015 ovulace byla 23.2. nebo 24.2. v kolikátém mohu být týdnu? těhotenský test vyšel pozitivně...menstruaci jsem měla dostat 11.3. ale nedostavila se hurááááá..zítra mám jít na gynekologii není brzy? děkuji za rady 🙂
Zavolej tam doktor si Tě objedná. Každý objednává jinak. Můj někdy objednává po 6ti týdnech někdy po 8týdnech. A počítá se to od data poslední menstruace, takže jsi v pátém týdnu. Každopádně moc gratuluju!
@lucieeha myslím, že to vždycky zaskočí každou. Nejdřív si řekneš, že to budete jen tak zkoušet a uvidí se. Říkáš si, jestli si vůbec připravená na tu změnu a jestli už se chceš o partnera dělit s mimčem. A pak se najednou rozhodneš, že už chceš a i když to nejde -třeba jen 3měsíce, tak miminko chceš - A hned. Prostě jsme ženské 🙂
U nás první byl jen váček tak jsme měli příjít za 14dní a to už bylo srdíčko v 8tt.. 🙂 Každopadně si to těhotenství užívej je to nadhera i když třeba zažiješ krušné chvilky nespavost atd hlavně to strašně rychle uteče! Nedávno jsem litala po bytě s 2 čarkami a teď mám za týden termín 🙂 Hodně štěstí! 😉
Holky, za 6 tydnu mame termin, na miminko jsme cekali skoro dva roky.. kdyz jsme se dockali, byli jsme nadseni, ale vubec nechapu, jak nekdo muze rict, ze si tehotenstvi uziva.. a to jsem ani jednou nezvracela, nemam cukrovku, otoky nic.. jen mi casto tvrdne bricho... je pravda, ze mi po trech mesicich tehu umrela mamina, ale i tak si to neuzivam.. ted je mi trochu lito, jak tech 8 mesicu rychle uteklo, ze uz nebudu mit brisko, ale teseni na prcka je vetsi.. 🙂
@licieeha tobe kazdopadne gratuluji 😉
@pajdousekk děkujiii
Gratuluji k bublince!
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, měla bys být asi v 5tt. Na netu jsou šikovné programy, kam zadáš potřebné údaje a oni ti spočítají v jakém jsi týdnu těhotenství, jak se miminko vyvýjí aj. Třeba tento: http://www.maminkam.cz/tehotenska-kalkulacka#fo.... Na utz zítra nejspíš ještě nic vidět nebude, ale mohou ti vzít krev a dle hodnot HCG potvrdí těhotenství. Hodně štěstí!