Oscar, Zlín - vzít s sebou na vyšetření manžela?

ginnyw
6. únor 2017

Hezky den devcata, ve stredu jdu na vysetreni Oskar ve 12 tt ve Zline. Chci se zeptat, mam rikat manzelovi, at se domluvi v praci a jde se mnou? Jestli ho k vysetreni pusti a neco uvidi nebo bude jen sedet na chodbe. Jeste nemame ani zadne foto, je to pro nej zatim takove abstraktni. Tak bych to chtela zmenit 🙂

verunkanatalka
6. únor 2017

@ginnyw Ahojky.určitě bych ho sebou vzala..moje dr.s tím neměla nikdy problém a ty na to máš nárok☺.Je dobře že se taťka zajímá,nenech ho od toho nikým odradit...

rickym
6. únor 2017

@ginnyw Určitě ho vezmi... Taky jsem byla ve Zlíně na Oskar. V tom 12tt to sice není vidět tak hezky jako na druhém, ale manželovi se to líbilo.. i když naše mimčo spolupracovat nechtělo...🙂

jouzis
6. únor 2017

se mnou manžel šel a byl rád...uvidí malou fazolku a uslyší bít srdíčko🙂

karlajasmine
6. únor 2017

Urcite ho vezmi, narok na doprovod mas vsude.

nikollgaskova
6. únor 2017

Vezmi ho sebou, problem tam s tim nemaji a manzel bude nadseny a fotecku ti daji kdyz si reknes, nekdy se doktorka pta, jestli chcete nebo ne. Taky se mi zda ze kdyz malzel pujde s tebou tak ho poslou s tvoji krvi do laboratore a zaplatit poplatek, za ktery se ted plati 800...

plksv
6. únor 2017

Byli jsme s tatínkem a dvěma puberťáky a nikdo neměl problém, ba naopak 🙂.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru