Mám své favority ale jaksi to neladí k příjmení. Tak třeba vás napadne něco,co nás ne🙈😃
Robert, Robin, Richard, René, Nirbert, Albert, Alan, Viktor.. sedí mi k tomu taková tvrdší jména
Nejake trislabicne 🙂
Benedikt, Maxim, Tobiáš, Oliver
Jmenné příjmení je mazec, něco o tom vím. Ale taky bych dala trislabicne. A něco co obvykle nebývá jako příjmení, takže ne Marek, Petr,David, Max , Alex,Adam..
Za mě určitě taky nějaké trojslabičné jméno, určitě ne - Jan, Alan, Dan, Ben apod.....
Odlišit to půjde těžko. Ivan je prostě Ivan, to se bude stále někdo ptát na to co je jemno a co příjmení, ale to není nic divného, příjmení tohoto rázu takovou situaci prostě nabízí. Ale co by k tomu pasovalo...Radek, Josef, Pavel, Patrik
Jo a určitě bych asi hledala spíše v tradičních jménech. Neobvyklá...to by mohl někdo fakt vnímat rovnou obráceně, že Ivan je křestní.
Dala bych české. Takže ne Tobias, ale Tobiáš. Protože rádoby světově je to jak pěst na voko... Mně se líbí Prokop.. Ale by se asi nabízelo "prokoplej Ivan", tak nic 😀
@niki9191 z těch nabízených variant se mi nejvíc líbí Antonín.
Známý se jmenuje Radim IVAN. A docela mi to k sobě sedí 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Tadeáš, Jonáš nebo Richard. To bylo první co mne napadlo