Kolik smím vypít alkoholu v 3tt?

veverkamaminka
31. pro 2016

Ahoj, pokud jsem opravdu v třetím týdnu a bůh Mé novoroční přání holčičky vyplnil. Kolik toho smím vypit? Měla jsem sklenku Sangrie, pivo, dvě-tri sklenky šampaňa s odstupem ;)

denik_matky
31. pro 2016

To je na tobě, ale řekla bych, že míra byla naplněna a naladila se na vodu 😉 šťastnej novej a hezký těhotenství

lenusaak
31. pro 2016

Takhle v začátku těhu, když si toho seš opravdu vědoma, bych se teda alkoholu vyhla spiše. Neřešim symbolicky připitek, sklenku vínka, ale tím bych i končila. Spousta žen sice touhle dobou neví, že jsou těhu, ale když si toho vědoma, nějaký omezený režim bych teda určitě volila😊

denik_matky
31. pro 2016

I když je pravda, že já loni byla asi tak ve stejným týdnu jako ty a silvestr si vůbec nepamatuju. Pátýho ledna jsem taky statečně zapila pracovní mejdan. A malá je zdravá jako řípa. Ale to jsem ještě nevěděla, že jsem těhotná :D

lenusaak
31. pro 2016

@veverkamaminka teda spiš když tušiš, že bys mohla být těhu, předpokládám, že potvrzené to jeste neni ve 3tt. Také přeji šťastné těhulkování😊

lenusaak
31. pro 2016

ono v podstate ten alkohol v tom 3tt tomu embryjku jako takovému jeste asi uplně neubliži, teprve probíha nidace( zahnizďování) , takže to embryjko nečerpá 100% ještě od matky 😊 ale zase styl života momentální může ovlivnit tu nidaci atd...tak bych už byla opatrnější, pokud je podezření na těhu.

veverkamaminka
autor
1. led 2017

Tak poznám to po druhém dítěti a některý příznaky jsou více znát no o vánocích 2014 jsem byla na přelomu 2- 3 měsíce a taky jsem vlastně pila na silvestra v práci tak to asi neuškodí. No vidíme jestli letošní kontrola u dr. Potvrdí miminko když jsem měla jen dvoudenní menstruaci a tak jsem rok a půl po porodu a Mé tělo je zvláštní tak to taky děťátko byt nemusí. No každopádně budu pit s mírou

fallingstars
1. led 2017

Ve třetím týdnů se to sotva uhnízdilo, pokud vůbec 🤔, takže bych řekla, že by nevadilo ani mnohem větší množství alkoholu.

g_m
1. led 2017

@veverkamaminka Rozhodne bych neresila, ze bych asi mohla byt tehotna a jestli si muzu dat to a to. Az bych to vedela jiste, tsk bych nad tim premysleka, do te doby je to nesmysl. Ja treba byla na kostu vina a druhy d

g_m
1. led 2017

den mi vysek test a miminko je v poradku 😉

luj89
1. led 2017

Od doby, co jsem zjistila, ze jsem tehotna jsem vypila asi 3/4 sklenky pripitku - šáňa. Nekdo alkohol nedoporucue vubec, a zvlast v prvnim trimu, nekdo jen malo. Bohuzel nikdo nezna tu spodni bezpecnou mez, a tak je podle me lepsi se alkoholu vzdat. Tim rozhodne nikomu neublizis 😉. Sangria, pivo a tri šáňa v jeden den se mi zda dost. Kdyz uz chces pit, tak bych byla pro max. Jedno maly pivo NEBO dvojku vina apod.

aleenka1234
1. led 2017

@veverkamaminka proboha, kolik ti je let, že máš takovou, promiň, ale hloupou otázku????!!!! Ještě ani nevíš, zda si těhotná a řešis tohle????!!!! Jsem v 11. Týdnu, dala jsem si včera 2 sklenky vína a skleničku sektu za celý večer a nevypisuji tady takový kraviny.

kachnicky
1. led 2017

😂😂😂 Tak tehle dotaz me opravdu rozesmal😂 zakladatelko uz radeji nic nepij 😂😂😂

luj89
1. led 2017

@veverkamaminka Pockej, takze nevis, jestli jsi tehotna? A uz mas na profilu na MK, ze jsi ve 3tt?? Test sis nedelala?

frndafrrr
1. led 2017

Vzala bych to selským rozumem-nevíš jestli si těhotná..pokud chceš otěhotnět a tušíš,že si, tak bych se neožírala.Sama snad poznáš,kdy stačilo.
Nadruhou stranu
@aleenka1234 mi zas příjde blbý vypisovat jak si sosám ve 3.měsíci, takže je to o úhlu pohledu....

aleenka1234
1. led 2017

@luj89 paní je královna ;) její syn je král Miroslav :D, jak to má v profilu ;)

masajka87
1. led 2017

@aleenka1234 no, paní je peknej podivín 😀
Ve 3tt snad ještě není ani pozitivní test. Je ji 20, chlapovi 50 a nemají dost rozumu na to aby nechlastali, když už je taková vedma a ví že těhotná je. Ublížit to samozřejmě může. Jsou případy že i v pokročilém tehu miminko zemřelo matce v děloze, protože to přehnala s alkoholem. Ale nakonec delej jak ty uznas za vhodné. Hlavně ze sebe pak nedelej chudinku, když to dopadne blbe.

misulinka44
1. led 2017

Třetí TT znamená teprve týden uhnizdovani... To embrio vůbec není spojené s tvým krevním oběhem... K tomu dochází až někde v 5-6tt, kdy je uhnizdovani ukončeno a embrio vstřebá živiny že žloutkového váčku... to je doba,kdy většina žen teprve zjistí těhotenství... cca 7-14dni od vynechání menzes. Čili do té doby je to relativne jedno,kolik vypijes...Ale pokud chceš otěhotnět,tak je lepší nepít přes míru...

aleenka1234
1. led 2017

@frndafrrr no, 3 dcl červeného, kvalitního vína a 1 dcl sektu za 7 hodin není sosani ;) možná by bylo, kdybych to vysosala každý den, ne jednou za rok 😉

frndafrrr
1. led 2017

@aleenka1234 Když myslíš, každý podle svého vědomí a svědomí.. 😉

veverkamaminka
autor
1. led 2017

Třeba jsem v pokročilým každopádně dvou denní menstruace je divna když ji mam pokaždé 7 dni trvala pouze a to silně a oba dny bolest a za dva dny ještě větší a bez krvácení jak při ovulaci nebo stahy měla jsem ji 15.13.2016-16.12.2016 no k doktorovi jdu 11.ledna uvidíme dříve to z obou stran nejde hlavně z mojí. Věnuji se herectví v divadle, pak jako komparz, mám herecký kurzy, jo můžete mě na přelomu ledna února vidět v nebezpečných vztazích nevím kdy to přesněji se mnou dávají ty Číňani to mají všelijaký mám tam menší hereckou roli no sama sem na tu hrůzu zvědavá :D radši nekoukat. Takže jsem i s malým časově vytížená ;) takže uvidíme u doktora 11.ledna to má menstruace další přijít

veverkamaminka
autor
1. led 2017

Pardon 15.12.-16.12. Píšu z mobilu

tulikiss
1. led 2017

@veverkamaminka nevim co si vcera pila, ale uz to nepij a prosimte uz to nehul. tvoje prispevky jsou tu fakt uplne jako z marsu. navic ten tvuj naprirozeny dar poznat tehotentstvi jeste nez pomalu vznikne a nez telo zacne produkovat hormony, aby to slo poznat, se uz pred 4 mesicema sekl to si tvrdila ze si asi tehotna. jo a jen tak mimochodem to ze si heeeerecka tu vidime vsechny neboj.

misulinka44
1. led 2017

@veverkamaminka ty jsi nedělala test??? Pokud jsou čárky stejně silné,tak jsi rozhodně těhotná už déle... Pokud teprve jsi měla ms tak o těhotenství nemůže být řeč.. nějak nerozumím tomu týdnu těhotenství... Pokud ti vynechá menzes tak to znamená už 4tt těhotenství...

luj89
1. led 2017

@veverkamaminka Můžu se zeptat z čeho tedy usuzuješ, že jsi těhotná? Z toho, že jsi měla menstruaci? 😲

absintka19
1. led 2017

@tulikiss souhlas, alespon nas pobavila 🙂

masajka87
1. led 2017

@tulikiss ses dobrá 😀 😂😂😂😂

svetlus_pepca
1. led 2017

@luj89 Intuice ženy asi 😂 Každopádně já se tím dneska fakt bavím 😂 Se půl hodiny po půlnoci ptá, kolik může vypít, když už má beztak vypito. A jak to tak čtu, zřejmě pila dál do rána bílého 😂

katushka82
1. led 2017

veverkamaminka: Třeba jsem v pokročilým každopádně dvou denní menstruace je divna když ji mam pokaždé 7 dni trvala pouze a to silně a oba dny bolest a za dva dny ještě větší a bez krvácení jak při ovulaci nebo stahy měla jsem ji 15.13.2016-16.12.2016 no k doktorovi jdu 11.ledna uvidíme dříve to z obou stran nejde hlavně z mojí. Věnuji se herectví v divadle, pak jako komparz, mám herecký kurzy, jo můžete mě na přelomu ledna února vidět v nebezpečných vztazích nevím kdy to přesněji se mnou dávají ty Číňani to mají všelijaký mám tam menší hereckou roli no sama sem na tu hrůzu zvědavá :D radši nekoukat. Takže jsem i s malým časově vytížená ;) takže uvidíme u doktora 11.ledna to má menstruace další přijít

veverkamaminka
autor
1. led 2017

No Děkuji za většinou negativní odpověď, to s tou inteligencí radši nerozebírat . Kodex chování je pod celou konverzací

katushka82
1. led 2017

Holky tak nevím jestli si z nás zakladatelka nedělá třeba p*déél ......

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru