Ahoj maminky, myslela jsem, že se pohlaví dozvíme na prvním screeningu ve 13. týdnu, ale doktor nám ho neřekl. Za 2 týdny jdu na kontrolu ke svému gynekologovi ( to budu 17 tt) myslíte, že už se konečně pohlaví miminka dozvíme?? Kdy Vám jste se pohlaví dozvěděli Vy? 🙂
Přeju hodně štěstí, já u obou děti nevěděla ani jedno na 100%, špatná viditelnost, u prvního to byla do 7 měsíce holka, narodil se mi kluk, u druhého ve 20tt kluk, ve 30tt spíš holka, ale co to bude zatím nevíme, a tak ráda bych věděla. 🙂 Překvapení bude až do porodu.
Ahoj, já se to dozvěděla ve 20.tt na velkém UTZ. Možná bych to věděla i dřív, ale dr. má hodně špatný ultrazvuk, tak tam by to nebylo ani poznat. U někoho to prý poznají už při prvním screeningu, ale nevím jestli je to 100% jistota.
já se dozvěděla pohlaví ve 13tt na NT+ screeningu a o týden nebo dva později mi ho můj dr. potvrdil na kontrole. a znovu jiná lékařka v tom 20tt. jsem zvědavá jak to bude tentokrát 🙂
Poprvé jsem se ho dozvěděla ve 12 tt a NT, po druhé asi v 17 tt, taky na speciálním UZV v nemocnici.
my se dozvěděli ve 13.tt na screningu v Brně, ale museli jsme se zeptat 😉 ted jdem na druhý screening za dva týdny, tak jsme zvědaví, zda bude stejné 😀
Já to prvně nechtěla vědět, takže doktorka řekla tajně manželovi už v 11. týdnu, že se blýská na páreček a bude to chlapeček (první máme holčičku), pak nám to řekli i na 1. screeningu a ve 20. týdnu potvrdili už na 100%. Tak snad jim to vyjde 😉
Já se pohlaví dozvěděla až v 21 tt.Dřív mi ho mudr na screeningu nechtěl říct,ale můj dr už něco naznačil asi v 13 tt 🙂 Máme kluka 😀
my se to dozvěděli v 17tt, takže to možné je 🙂
Nám ve 12 tt řekli že to bude kluk, že to paní doktorka 100% vidí, ale od té doby se už pořádně neukázal, tak budeme mít asi překvapení až do konce 🙂
My se to přesně dozvěděli ve 20 tt na velkém ultrazvuku, předtím to byly jen takové domněnky (naše MUDr. nemá zase tak úžasný ultrazvuk). A vše se bylo správně, první máme holku a druhého klučinu. U nás se prcek totiž pindíkem strááášně chlubil. 🙂
Nám to doktor naznačil na prvotrimestrálním screeningu, ale nezněl vůbec přesvědčivě, ale pak nám to paní doktorka dvakrát po sobě potvrdila. Ale fakt záleží, jak je mímo natočený...
:
My se pohlaví dozvěděli až na velkým UTZ ve 30tt, nechtěl se nám ukázat 😀
ve 12tt na screeningu a říkal, že se to určuje dle tvaru pánve
Poprvé jsem se dozvěděla na NT screeningu ve 12 tt-doktor nezapochyboval, procek totiž dobře spolupracoval a doktor mi řekl, že je to určite chlapeček-že to sice vypadá u holčiček a chlapečku stejně v tomhle týdnu, ale je tam nějaký jiný uhel toho co tam roste🙂 a bude rust.V 16tt mi pak moje gynekoložka kluka potvrdila a pak mi ho potvzovala pořad, kluk se narodil🙂
Ted mi moje gynekoložka řekla již v 16tt, že je to na 95%holčička, ve 20tt mi to potvdili na kontolním screeningu a doktorka mi to potvrzovala i nadále.Takže předpokládám, že se holčička narodí každým dnem🙂
Ve 12 tt mi doktorka,která se prsila,že se nikdy nespletla řekla,že na 100% čekáme holčičku. Nějak jsem tomu prostě nevěřila(hrozně jsem si přála kluka) Tak jsem šla k jinému doktorovi na placený ultrazvuk v 18tt a doktor řekl,že je to 100% kluk,že je všechno tam jak má být 😀 A měl pravdu je to kluk 😎
Kdy lékař oznámí pohlaví miminka?...... většinou když to nechcete vědět...
Nám řekli pohlaví ve 13. týdnu na screeningu (na 60 %), teď ve 20. týdnu potvrdili 🙂..
na NT screeningu ve 13tt - kluk jako buk, zrovna čůral, takže se to nedalo zaměnit 🙂
já jsem to u obou věděla až ve 20.-tém týdnu a to při velkém UTZ 🙂
nám to řekli ve 20. týdnu
řekli nám to na velkém ultrazvuku ve druhém trimestru. pak už doktorka dalšíma ultrazvukama ujištovala že je to fakt holčička, jejich odhady se potvrdily 🙂
nám ve 13.týdnu na screeningu v Ustí nad Labem, prý na 100 procent holka a byla to holka. 🙂
u prvního v 16 týdnu, u druhého ve 13 týdnu na screeningu, u obou to vyšlo 🙂
Mě řekl u obou v 16tt. Říkal, že to je sice vidět i dříve, ale že si zakládá na tom, že co řekne je na 100% a žádné odhady nebo na 80% apod...takže u obou nám v 16tt řekl pohlaví a tak to i bylo 🙂
u prvního těhu na UTZ ve 20tt a pak kdykoli potvrdili prý bylo krásně vidět pořád. Teď na screeningu ve 13tt dr. říkala, že pro ní je to holčička atvářila se dost jistě, tak uvidíme, jetsli se trefila🙂
Do 24.tt si doktor netroufl nic rict, ze je brzo a nemusel by to videt spravne. Pak teda, ze holka no a ve 29.tt na 3D UTZ jasny kluk 🙂
Tak nám to řekli až ve 23tt a to na 4D ultrazvuku .Můj dr. totiž pohlaví miminka nebere jako nijak důležitou věc, on je spíš pedant na to, aby bylo vše v pořádku, ten mi to neřekl vůbec 😀
ahojky me v19tt a potvrdil i jiny doktor ve 21tt
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahojky, nám v 16. ttt pan doktor sdělil, že ruku do ohně by za to nedal, ale možná, skutečně možná, se tam mihl pindík 😀 ale v zápětí dodal, že to taky mohla být pupeční šňůra 😀 Strašně se nám ten cvrček hejbe, tak že zatím nevíme. Ale ve středu jdu na kontrolu zase, tak třeba už to bude jasnější🙂 (teď jsem 18 tt) Hezký den, Lucie