Kdy jste viděly těhotenství na UTZ?

andreasvo
14. říj 2020

Dobré ranko, strašně by mě zajímalo kdy jste viděli na UTZ těhotenství ať už jen dutinku prázdnou nebo s mimi 🙂

keksik002
14. říj 2020

@andreasvo hned :D 2 dny po vynechani menstruace test a dalsi den doktor 🤣

crutela
14. říj 2020

6tt 🙂

andreasvo
autor
14. říj 2020

@keksik002 šťastná to žena! 😀

keksik002
14. říj 2020

@andreasvo tak, tim ze jsme se snažili skoro 3roky tak jsem si to hlidala :D

mamikry
14. říj 2020

@andreasvo poprvé 5+4 a jen dutinku

misina321
14. říj 2020

Byla jsem u doktora v 6+0 a už tam bylo vidět i mimi 2mm velké a dokonce bijící srdíčko.

kate013
14. říj 2020

15 dní po vynechání MS.. jen dutinku, mladší těhu 🙂

tynulaa
14. říj 2020

A jestli jste byla na krvi a hcg bylo vyšší jak 1000 tak už by mělo jít vidět na utz.
Za mě bych počkala do 8tt. Ať si pak nemusíte procházet stresem, že doktor řekne, že nevidí ještě srdíčko.

mzacikova
14. říj 2020

4.-5.tt. Poprvé asi 4 dny po zpoždění

agneska7
14. říj 2020

8+5 😆.... Poprvé jsem byla v 6+1 nebylo tam vůbec nic pak jsem šla za 2 týdny a šup odpovídalo přesně + ještě o 5 dní starší 😁 kde se schovalo v těch 6+1 nikdo neví 😁

riavais
14. říj 2020

@andreasvo už v 6tt a v 13tt nám dokonca na veľkom screeningu potvrdili pohlavie 😁

tez83
14. říj 2020

@andreasvo kdy jdeš?

andreasvo
autor
14. říj 2020

@tez83 dnes mi bude volat zda hcg roste a myslím si že když bude tak mě zrovna objedná na UTZ. Ale tak přemýšlím zda tam chci spíš jít až by se mělo vidět srdíčko.❤️

andyskarsgard
14. říj 2020

Já týden po vynechání MS, jelikož to bylo IVF, kontrolovali mi pořád každý týden až do 12 tt.

mamikry
14. říj 2020

@andreasvo jestli nemáte žádné potíže, stačí tak 7. - 8. týden. Já jsem šla kvůli špinění brzy a měsíc se pak bála, jestli bude v té dutince i miminko.

emmanessa
14. říj 2020

Zrovna ted jdu od doktorky,tehotenstvi sice potvrzeno,ale cekala jsem,ze bude uz i srdicko,pry je brzo.Tak je pry dost mozne,ze jsem mela pozdeji ovulaci,protoze jsem min.mesic pred MS pet dni spinila kvuli biochem.tehotenstvi.Za 9dni mam prijit znovu a ja myslela,ze kdyz pockam 2tydny po vynechani MS,ze uz tam bude a nebudu se stresovat.Ted mam jen nervy.U prvni dcery srdicko bylo nejak brzo. Jakou mate zkusenost vy?

andreasvo
autor
14. říj 2020

@andyskarsgard taky sem po ivf...tak to sem zvědavá jestli budou kontrolovat každý týden

andyskarsgard
14. říj 2020

@andreasvo me kontrolovali, a bylo to v tom dubnu kdy byla první korona krize, bylo to sice takové náročné, ale opravdu mě poctivě kontrolovali.. I když mi pořád říkali at se na to neupinam že vždy se může něco v prvním trimestru přihodit. Ale zvládli jsme i hematom ve 14 tt, který byl fakt velký. A teď jsme ve 32tt.
Tak držím palce ať vám hezký roste. ❤️❤️

tasimia
14. říj 2020

9tt 🙂

tez83
14. říj 2020

@andreasvo tak dej pak vědět!!!🍀

emmanessa
14. říj 2020

@tasimia a srdicko jsi poprve videla az v tom 9tt,driv ne?ja ted silene stresuju

tasimia
14. říj 2020

@emmanessa viděla jsem naší malou poprvé až v 9tt i ze srdíčkem. Předtím jsem na utz nebyla, měla jsem sice nevolností, zvracení, hlavu v kýblu, ale myslela jsem si, že mám střevní chřipku.

tasimia
14. říj 2020

Jinak v předchozích v v 7tt a v 8tt, ale bohužel bez srdeční akce.

inah91
14. říj 2020

Já byla v 7+3 dle MS, ale dle UTZ jsem byla 6+5 (vím o pozdější ovulaci) a už i se srdíčkem 🙂

emmanessa
14. říj 2020

@tasimia aha,tak to sis aspon usetrila stres,jsem z toho spatna,nemuzu na to prestat myslet

agneska7
14. říj 2020

@emmanessa já mám zkušenost takovou až neuvěřitelnou , byla jsem v 6tt na první kontrolu a nebylo tam nic odebraly mi krev a bylo to 17 000 jednotek .... Po 2 týdnech jsem šla na kontrolu a vše v naprostém pořádku Mimi odpovídalo + ještě o 5 dní starší neboj určitě to bude dobrý 😉

katule1990
14. říj 2020

@andreasvo Jsem taky po IVF, poprvé mě v CAR vzali na ultrazvuk v 6+4, už bylo vidět srdíčko. Dřív bych asi z důvodu zbytečných stresů nechodila. Ani by mě teda asi nevzali. V 6tt jsem 2 dny špinila, ale neřešila jsem to, protože už mi na to stejně neměli co dát (měla jsem Utrogestan 2-2-2). Doufala jsem, že to bude v pořádku a bylo 🙂. Hodně štěstí.

cinam
14. říj 2020

4+3 dutinku

barunka1408
14. říj 2020

4+5 byla dutinka ,ale normálně bych tam tak brzo nesla. Vyšlo to zrovna na prevenci

elyey
14. říj 2020

Hned někdy v pátém týdnu na pohotovosti :D a hned v sedmém bylo vidět i srdíčko.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru