Kam na prvotrimestrální screening? Ústí, Kostelec?

veluntajouklova
16. led 2017

Ahoj holky, prosím o vaše rady a zkušenosti kam na prvotrimestrální screening? Nejblíže mám Ústí nad Orlicí (Mudr.Pernica), což mi doporučil můj gynekolog a pak Koselec nad Orlicí. Ještě zvažuji Pardubice nebo Hradec. Kde jste holky byly spokojené? Plus jak je to cenově a jestli něco doplácí pojišťovna? Jsem u VZP. Díky 🙂

rehulev
16. led 2017

Jsem z Rychnova nad Kneznou a byla jsem v Usti u dr. Pernici. Byla jsem tam i pred 6-ti lety v prvnim tehu. Je to vyborny doktor, vrele doporucuji. Ma spoustu tech specialnich osvedceni a atestu na tuto praci. Jinak to u nej stoji 1.000,-, ale vetsina pojistoven to dnes proplaci cele,nebo alespon cast. Ja mam pojistovnu Skoda a ta mi to proplatila cele...

rehulev
16. led 2017

V Kostelci v Arlete se tusim plati 1.500,-

veluntajouklova
autor
16. led 2017

@rehulev Děkuji zkušenost 🙂

terorka
16. led 2017

@veluntajouklova

Ahojky, kdyby ses rozhodla pro Pardubie, tak dr.Peršín anebo G-med 🙂 co se penez tyce, stoji to 950kc v G-medu, pricemz vzp uvolnuje 1000kc pro potreby v tehotenstvi. Bud tam doneses uctenky za veci pro tebe a mimi (kojici potreby atd) anebo si vezmes uctenku ze screeningu, doneses ji tam a oni ti to proplati 🙂

takyjedna
16. led 2017

Ja jsem byla moc spokojena v Kostelci. Stoji to tam 1.500 a vzp mi pak tisicovku vratila. Daji ti pro pojistovnu potvrzeni.

veluntajouklova
autor
19. led 2017

Ahojky holky, děkuji za tipy. Nakonec jsem se objednala do Ústí k Mudr. Pernicovi, jsem objednaná na 22.2. tak jsem zvědavá 🙂

mruk
20. únor 2017

Ahoj holky, chci se zeptat zda nevíte za jak dlouho budu vědět výsledky krve? V pátek jdu k MUDr. Pernicovi do Ústí a z časových důvodů mi bude dělat v pátek krev i ultrazvuk a já přemýšlím za jak dlouho se dozvím ty výsledky z krve. Z toho ultrazvuku asi hned, ale snad nebudu na ty výsledky krve čekat třeba 14 dní... Moc děkuji ;)

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru