Ahoj ženy,
jaké jméno se podle vás hodí ke jménu Mia? Dle nás se hodí Tea. Ale čím víc nad tím člověk přemýšlí, tím více negativ nachází. Takže jaké jiné? Napadají mě pouze jména pozměněná jako třeba Sofia, ale to je špatně. Poraďte. Děkuji 🙂
@szuzia ségra ma dcery Miu a Timeu
Timea, Tea, Zoe. Krásné jména 🥰
Tea, Lea, Ida, Inna, Lara, Ella, Lily, Tina, Zoe.
Jakékoliv, které se vám líbí. Vždyť vůbec nemusí být podobné 🙂
A proc si musi byt podobne? 🤔
Děkuji za nápady. Některá jména mě tedy vůbec nenapadla, ale líbí se mi 🙂
@makovice88 Nepíšu, že musí být podobná. Ale aby se k sobě hodila. Nějak si nedokážu představit třeba jména Mia a Karolína 😁 Ale vím, že každý na to má jiný pohled.
@szuzia Já mám taky ráda, když se k sobě jména sourozenců hodí. I když to tak na první pohled nevypadá, tak třeba jména našich dětí jsou spojená tím, že jim všem můžeme říkat doma tak, aby to končilo na -da. Tak můžete třeba zkusit něco podobného, jak té Mie nejvíce říkáte.
Mně by se líbila třeba Laura, Lydie, Aneta, Berenika, Sandra.
Mia a Viki (viktorie) mi prijde super.
Nedavala bych stejne kratke.
Sára 🙂
@barulina a nema nahodou kluka Calvina?😂
Máme Miu a říkáme ji Miuško. Teď čekáme zase holčičku a bude to Linda. Takže Miuška a Linduška.
@dyechampion ani Kleina😁
Jestli někdy budoucnu bude třetí a bude to holka chci Zoe ;*,páč mám doma Miu ;*,..ale hodí se mě k tomu i Tea,
Stejně jako Tina ,Lea,Lily ,Ema
Já su na ty krátká jména ;)*,
@antoinet my máme obě děti na T a nikomu se to neplete. 🙂 Kdyby bylo třetí, taky bych chtěla na T, ať je do party. 😁 Naopak švagrová má jména úplně jiná a jedno na A a druhé na Z a přeřeknou se někdy i tak. Původně jsme chtěli Theu a Leu, ale malá to vyřešila tím, že se narodila v den, kdy by měla svátek, což jsem jí nechtěla udělat.
@szuzia měla jsem to stejně, první dcera Theodorka, říkáme jí Theuško a k tomu jsem si neuměla představit nějaké jméno jako Martina, Veronika, to by bylo prostě divné. 😄 S partnerem bychom rádi někdy i třetí a on že by chtěl Antonína jako syna, tak se celkem modlím, v další holku. 2 neobvyklejší jména a k tomu Antonín, vyloženě pěst na oko. 😆
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Co Ada?