Dobrý den ,chtěla jsem se zeptat jaké by se podle vás hodilo jméno jak na holčičku či kluka k tomuto příjmení, klidně i cizí.
Mně by k příjmení líbila třeba Elen, Hana, Michaela, Soňa, Emilie. Pro kluka Sebastián, Damián, Benjamin, Maxmilian.
Urcite neco ceskeho, spis ,,nezneho", bez R. Matěj, Michal, Adam, Lukáš, Šimon, Eliška, Ella, Adela.
Určitě bez R a určitě něco českého. 🙂
@jaja01k maximilian a damian se mi také líbí a Elen je taky krásné
@malanoha nad Ellou jsem přemýšlela, Adéla už doma mám 😁
Šimon, Matěj, Lukáš - Nela, Ema, Julie 🙂
Eva,Hana, Tina, Dita, Adam, Tomáš, Michal
S bráchou chodil do školy Jan Krákora… jeho táta byl myslím Jiří a maminka Jana, nebo Jitka. 🤔 Už je to dooooost dávno co byl brácha ve škole. 😂
@cikitkapb přítel je Jan Krákora, ale jeho otec se jmenoval stejně jako on🤣
Úplně první mi naskočil Pavel. Určitě by to nemělo být žádné komplikované jméno.
Mě napadl Jakub nebo Anna
Ahoj, mně by tam panovala Karolína a Karel 🙂
Pocitově by mi ladilo, aby bylo klucici jméno trislabicne, ale žádné me zrovna nenapadá. Určitě nějaké klasické české. A holcici mi vlastně taky nejlip zní trislabicne.
@felixfelicis zní to hezky, ale na me je tam moc R ,me se právě líbí hodně cize jména, ale vím že to moc k příjmení nejde,ale třeba dávám příklad taková Ella
@marselina to souhlasím je tam pak moc R
Volila bych jméno, kde není R. Nebude to tak tvrde.
@marselina me se líbí víc cize,ale vím že k příjemní to moc nesedí, takže jsem taková na vazkach, ale třeba Maximilián se mi líbí
Mně by se líbil třeba David nebo Silvie
@anonym a nejste z Příbrami? 🤔😂
@cikitkapb nene jsme z královéhradeckého kraje 😁okres Trutnov 😁
Mám lékaře Martina Krákoru🙂
Zvolila bych asi spis české jméno. Je jich mraky krásných co se k vašemu příjmení bude hodit.
Na základní škole jsem měla kamarádku, jmenovala se Monika Krákorová. A mne se toto spojení vždy hrozně líbilo (a tedy byla i děsně fajn)
Ja myslim ze se nemusite omezovat na ceska jmena, pokud z tech cizich nevyberete vyslovene nejakou divocinu, ale neco trochu neutralniho. Treba ta Ella, Elen, se mi k tomu hodi, Maxmilian je uz trochu dlouhe, ale k prijmeni taky jde. Rozhodne se drzte neceho bez R a cim min komplikovane tim lepe 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Krákora/ová je takové pěkné české jméno, že bych k němu nedávala cizí jméno. Napadá mě Anežka, Eliška, Lucie a mužské Lukáš, Jiří, Josef....