Ptamse jen proto, protoze me to zajima. Jake jmeno se vam libi vic Nora, Dora, Zora? Prosim anonym. Nechci abyme tu nekdo poznal.
@sudylichozrout Dekuju za nazor. Mohu se zeptat proc Dora?
Mě se líbí Zora, Zorka 🙂
@areh Manzel tonechal na me a ja jsem v koncich
Dora, Dorothea 😍 to je moc krásné jméno.
Dora 🙂
Neni zac 🙂 Nedokazu ale odpovedet, asi je to jen o libozvucnosti. Hodne jsme zvazovali Dorotku jako jmeno pro ditko, kdyby to byla holcicka. Nakonec jsme vymysleli jine, ale to jmeno se mi moc libi. Zora mi prijde tvrde a oripomina mi Azora (pes) a Nora je z meho pohledu jeste horsi.
@sudylichozrout Dekuju za odpoved
@katkagabinka Presne tak, uzasne. My ale nakonec zvolili jeste jine. Jenze je ve hvezdach, zda ho pouzijeme... Treba to bude kluk 😁
Měla jsem ve třídě Dorku i Zorku, obě jsou pěkné. Zorka se bohužel před maturitou udusila v koupelně z karmy 😢.
@katgatoo To je hruza
Dora. Nora mi zní jako lisci nora a ta Zora mi zní hodně tvrdě, nelíbí se mi tam ani to "Z".
My jsme měli taky 3 favority a nakonec jsme losovali. Já i manžel jsme vytáhli stejné jméno, tak to bylo jasné 🙂
Za mě asi Zora, přijde mi ze všech tří nejméně tvrdá. Ale vyloženě se mi nelíbí ani jedno z těch jmen, všechna zní hodně tvrdě.
Zora. Dora je jak Machalova a Nora je na me moc ostre. 😊
1.Zora 2.Nora 3.Dora
Dora Machalova,to je prvni co me napadne.Libi se mi Nora,take jsem o nem uvazovala.
Nora
Když už to musí být tak z těch tří Zora, zní nejméně tvrdé Jinak bych volila Dorotku, ale v jiné základní formě Dorota nebo Dorothea ne Dora.
@izz76 Dorothea nenechceme aby musela cely zivot vysvetlovat jak se to pise. Dorota se nelibi manzelovi.
Mě se z tohoto výběru líbí nejvíc Zora/Zorka, Nora mi připomíná liščí noru a Dora je jak z pohádky o Popelce ta zlá sestra...
@sonaxoxo to byla Dorota Máchalová ne Dora 😉
Mně se líbí Nora. Moje děti mají ve školce spolužačku Noru a když o ní mluví a říkají Norinka, přijde mi to takové něžné a milé. A manžel má tetu Noru, říká se jí Norika nebo Norča, i to mi přijde pěkné.
Zora... Mela jsem v praci kolegyni, jmenovala se tak a byl to fajn clovek, u dcery jsem toto jmeno take zvazovala, ale nakonec jsme zvolili jine.
Zora 🙂 Zorka, Zorinka.....
@veruuu_kubesovic ja vim,ale je to takove podobne..Dora,Dorota..ani jedno se mi nelibi😬
Zora, měli jsme ji jako jméno pro holku, máme však tři kluky 🙂.
Dora, Zora, Nora – v tomto poradi.
Dekuju vsem za nazory
Nora 🙂 to jméno mě zaujalo, když jsem sledovala stardance 🙂 a malá Norinka... To je úplně boží 🙂
Ja bych mrkla na vyznamy jmen. Nejde jen o to, jak to zni preci.-)
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Dora 🙂