Jaké jméno se Vám líbí víc?

7. únor 2020

Ptamse jen proto, protoze me to zajima. Jake jmeno se vam libi vic Nora, Dora, Zora? Prosim anonym. Nechci abyme tu nekdo poznal.

sudylichozrout
7. únor 2020

Dora 🙂

autor
7. únor 2020

@sudylichozrout Dekuju za nazor. Mohu se zeptat proc Dora?

areh
7. únor 2020

Mě se líbí Zora, Zorka 🙂

autor
7. únor 2020

@areh Manzel tonechal na me a ja jsem v koncich

katkagabinka
7. únor 2020

Dora, Dorothea 😍 to je moc krásné jméno.

sylvusska
7. únor 2020

Dora 🙂

sudylichozrout
7. únor 2020

Neni zac 🙂 Nedokazu ale odpovedet, asi je to jen o libozvucnosti. Hodne jsme zvazovali Dorotku jako jmeno pro ditko, kdyby to byla holcicka. Nakonec jsme vymysleli jine, ale to jmeno se mi moc libi. Zora mi prijde tvrde a oripomina mi Azora (pes) a Nora je z meho pohledu jeste horsi.

autor
7. únor 2020

@sudylichozrout Dekuju za odpoved

sudylichozrout
7. únor 2020

@katkagabinka Presne tak, uzasne. My ale nakonec zvolili jeste jine. Jenze je ve hvezdach, zda ho pouzijeme... Treba to bude kluk 😁

katgatoo
7. únor 2020

Měla jsem ve třídě Dorku i Zorku, obě jsou pěkné. Zorka se bohužel před maturitou udusila v koupelně z karmy 😢.

autor
7. únor 2020

@katgatoo To je hruza

verionka
7. únor 2020

Dora. Nora mi zní jako lisci nora a ta Zora mi zní hodně tvrdě, nelíbí se mi tam ani to "Z".

areh
7. únor 2020

My jsme měli taky 3 favority a nakonec jsme losovali. Já i manžel jsme vytáhli stejné jméno, tak to bylo jasné 🙂

atekram42
7. únor 2020

Za mě asi Zora, přijde mi ze všech tří nejméně tvrdá. Ale vyloženě se mi nelíbí ani jedno z těch jmen, všechna zní hodně tvrdě.

petruuushkaaa
7. únor 2020

Zora. Dora je jak Machalova a Nora je na me moc ostre. 😊

jupiter2013
7. únor 2020

1.Zora 2.Nora 3.Dora

sonaxoxo
7. únor 2020

Dora Machalova,to je prvni co me napadne.Libi se mi Nora,take jsem o nem uvazovala.

gruyerre
7. únor 2020

Nora

izz76
7. únor 2020

Když už to musí být tak z těch tří Zora, zní nejméně tvrdé Jinak bych volila Dorotku, ale v jiné základní formě Dorota nebo Dorothea ne Dora.

autor
7. únor 2020

@izz76 Dorothea nenechceme aby musela cely zivot vysvetlovat jak se to pise. Dorota se nelibi manzelovi.

veruuu_kubesovic
7. únor 2020

Mě se z tohoto výběru líbí nejvíc Zora/Zorka, Nora mi připomíná liščí noru a Dora je jak z pohádky o Popelce ta zlá sestra...
@sonaxoxo to byla Dorota Máchalová ne Dora 😉

jaja01k
7. únor 2020

Mně se líbí Nora. Moje děti mají ve školce spolužačku Noru a když o ní mluví a říkají Norinka, přijde mi to takové něžné a milé. A manžel má tetu Noru, říká se jí Norika nebo Norča, i to mi přijde pěkné.

rosalie123
7. únor 2020

Zora... Mela jsem v praci kolegyni, jmenovala se tak a byl to fajn clovek, u dcery jsem toto jmeno take zvazovala, ale nakonec jsme zvolili jine.

michaela_2
7. únor 2020

Zora 🙂 Zorka, Zorinka.....

sonaxoxo
7. únor 2020

@veruuu_kubesovic ja vim,ale je to takove podobne..Dora,Dorota..ani jedno se mi nelibi😬

almara2
7. únor 2020

Zora, měli jsme ji jako jméno pro holku, máme však tři kluky 🙂.

apple_tree
7. únor 2020

Dora, Zora, Nora – v tomto poradi.

autor
7. únor 2020

Dekuju vsem za nazory

leilinka1234
7. únor 2020

Nora 🙂 to jméno mě zaujalo, když jsem sledovala stardance 🙂 a malá Norinka... To je úplně boží 🙂

kaja2016
7. únor 2020

Ja bych mrkla na vyznamy jmen. Nejde jen o to, jak to zni preci.-)

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru