Ahoj holky, čekáme druhátko (pohlaví nechceme vědět). Prvorozená dostala jméno Stella (hvězdička).
Ráda bych se tu nechala inspirovat jmény pro sourozence, pokud možno opět s hezkým významem 🙂
Pokud to bude holčička, chceme zase dvouslabičné jméno. Pokud chlapeček, tak naopak dlouhé jméno.
Nechceme úplně ta nejdávanější jména, ale ani vyloženě exotiku, něco mezi 😀
Předem děkuji za všechny nápady 🙂
Gréta - perla
Jake je prijmeni? To je pmsn pro rozhodovani tez dulezite...
Prvorozennou mame Annu.Vybrali jsme spis intuitivne.Ale je fakt,ze v okoli jich je dost.No a druhorozenou bych prave chtela Stellu.Nejak mi ty jmena proste pasujou k sobe.To jen tak na okraj z naseho vybirani.Hezka je taky Mia.
Mě se upřímně Stella moc nelíbí ale to je každého věc - naše jména deti se taky nemusí líbit... mě napadla ke Stella nella... stelinka a nelinka... stelo?? Nelo?? Mě se to na poslech libi...
Uvidíte s ať vyberete brzy a dobre 😉 A hodne štěstí a zdraví dětem i vám 😉❤️
Kamarádka má
Natálii a Stellu🙂
Tak mě napadá třeba Viola a Kristián. 😉
Co třeba pro chlapečka - Sebastian, Manolo, Viktor, Antonin.. a holčička : Grace, Sára, Kara, Bella 🙂
Apolena "nositelka světla"„dívka zasvěcená bohu Apollónovi“ (buh slunce)
My mame zatim chlapečka a jmeno byl u nas problem 😂 jeden chtel erotiku, druhy klasiku. Takze nakonec ma jmena dve - Theo Antonín (pro babicky Theo Tonda 😂)... ted čekáme holčičku. Ja chtela, at maji stejne monogramy, jenze jedine ucházející, co mi slo k sobe, byla Tamara Anna. To mi ale neprošlo u chlapa... takze nakonec budeme mit "rymovacku". Leontynku. Leo a Theo ☺
Prvorodenú sa volá Natálie a druhé som chcela aby sa rýmovalo. Páčila sa mi Valérie alebo Rosalie, ale to neprešlo. Tak nakoniec mám Anabellu.😊
@nikoulinka nemyslela si skôr exotiku?🤔😃
Pro holčičku Lada, u chlapečků jsem marná.😀
Stella je krasny jmeno. A dala bych k.ni Beatu. Sice neni dvojslabicne, ale moc se mi libi vyznam. Beata= šťastná.
Beata Stella = Stastna hvezda.
Z dvojslabicnych se mi moc libi Inna.
Pro kluka Benedikt - požehnaný, pro holku Klára - jasná, čistá
Inak u Natálky som význam mena neriešila, ale podľa uja googla to znamená čosi ako "dieťa Vianoc".😊
A Anabella je "krásna Anna"😊
@bielanevesta jooo, "chytry" mobil si to upravil 😂😂😂
@nikoulinka jj to sú tie chytré telefóny😆😂
Zora-jitrenka, Bartoloměj, Alexandr
Inna se mi také hrozně moc líbí, ale vychází ze jména Ingrid a to je prý karmicky zatížené jméno ☹ https://www.astrohled.cz/ostatni/vyznam-jmen/?s...
Pro kluka Maxmilián a pro holčičku třeba Ester což taky znamená hvězda.. Významy jmen zde:
https://www.vestirna.com/jmena/ester-svatek.php
Mimochodem, dnes ma svátek Julie a znamená například zářící nebo božská..
Jinak máme Kristiána (křesťan) a Eveline (světlo)..
Pro Kluka se mě líbí Mikuláš.
Bara,Sara a Alexandr,Antonin
Máme Stelu. Teď bude Matyáš. Kristián mi neprošel 😊 druhá holčička v byla Alžběta.
Ja mam Saru Marii (knezna, ctena zena), bratr ma kluka Samuela (jmeno bozi) a holcicku Stellu.
Z vyse uvedenych se mi hodi Bela, Zora, nebo třeba Dita, Nora, Nina,Laura, Linda, Soňa, Eva? Významy nevím. A kluk Sebastián, jako z te pohádky (Bela a Sebastián -Stela a Sebastian ) Aleksandr,krátké Kryštof, Viktor. Nebo třeba Stanislav, Vladislav, Jaromír, ty se dnes moc nedávají.
Ke Stelle jsme vybrali Zoe 🙂
Ke Stellince by se mi líbila Julie...Stella a Julie... na chlapečka nevím proč mě napadl hned Sebastian 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Manon nebo Lina pro holcicku a Timotei nebo Alexius/Ales* pro kluka🙂