Jaké jméno pro sourozence?

katniss89
8. pro 2017

Ahoj holky, čekáme druhátko (pohlaví nechceme vědět). Prvorozená dostala jméno Stella (hvězdička).
Ráda bych se tu nechala inspirovat jmény pro sourozence, pokud možno opět s hezkým významem 🙂
Pokud to bude holčička, chceme zase dvouslabičné jméno. Pokud chlapeček, tak naopak dlouhé jméno.
Nechceme úplně ta nejdávanější jména, ale ani vyloženě exotiku, něco mezi 😀
Předem děkuji za všechny nápady 🙂

chocolady
8. pro 2017

Manon nebo Lina pro holcicku a Timotei nebo Alexius/Ales* pro kluka🙂

lv
8. pro 2017

Gréta - perla

monaluza
8. pro 2017

Jake je prijmeni? To je pmsn pro rozhodovani tez dulezite...

terla
8. pro 2017

Prvorozennou mame Annu.Vybrali jsme spis intuitivne.Ale je fakt,ze v okoli jich je dost.No a druhorozenou bych prave chtela Stellu.Nejak mi ty jmena proste pasujou k sobe.To jen tak na okraj z naseho vybirani.Hezka je taky Mia.

shine2015
8. pro 2017

Mě se upřímně Stella moc nelíbí ale to je každého věc - naše jména deti se taky nemusí líbit... mě napadla ke Stella nella... stelinka a nelinka... stelo?? Nelo?? Mě se to na poslech libi...
Uvidíte s ať vyberete brzy a dobre 😉 A hodne štěstí a zdraví dětem i vám 😉❤️

kituska20
8. pro 2017

Kamarádka má
Natálii a Stellu🙂

jaanicce
8. pro 2017

Tak mě napadá třeba Viola a Kristián. 😉

lenik93
8. pro 2017

Co třeba pro chlapečka - Sebastian, Manolo, Viktor, Antonin.. a holčička : Grace, Sára, Kara, Bella 🙂

kristyn.g
8. pro 2017

Apolena "nositelka světla"„dívka zasvěcená bohu Apollónovi“ (buh slunce)

nikoulinka
9. pro 2017

My mame zatim chlapečka a jmeno byl u nas problem 😂 jeden chtel erotiku, druhy klasiku. Takze nakonec ma jmena dve - Theo Antonín (pro babicky Theo Tonda 😂)... ted čekáme holčičku. Ja chtela, at maji stejne monogramy, jenze jedine ucházející, co mi slo k sobe, byla Tamara Anna. To mi ale neprošlo u chlapa... takze nakonec budeme mit "rymovacku". Leontynku. Leo a Theo ☺

bielanevesta
9. pro 2017

Prvorodenú sa volá Natálie a druhé som chcela aby sa rýmovalo. Páčila sa mi Valérie alebo Rosalie, ale to neprešlo. Tak nakoniec mám Anabellu.😊

bielanevesta
9. pro 2017

@nikoulinka nemyslela si skôr exotiku?🤔😃

frndafrrr
9. pro 2017

Pro holčičku Lada, u chlapečků jsem marná.😀

78marcela
9. pro 2017

Stella je krasny jmeno. A dala bych k.ni Beatu. Sice neni dvojslabicne, ale moc se mi libi vyznam. Beata= šťastná.
Beata Stella = Stastna hvezda.
Z dvojslabicnych se mi moc libi Inna.

elwe
9. pro 2017

Pro kluka Benedikt - požehnaný, pro holku Klára - jasná, čistá

bielanevesta
9. pro 2017

Inak u Natálky som význam mena neriešila, ale podľa uja googla to znamená čosi ako "dieťa Vianoc".😊
A Anabella je "krásna Anna"😊

nikoulinka
9. pro 2017

@bielanevesta jooo, "chytry" mobil si to upravil 😂😂😂

bielanevesta
9. pro 2017

@nikoulinka jj to sú tie chytré telefóny😆😂

almara2
10. pro 2017

Zora-jitrenka, Bartoloměj, Alexandr

katniss89
autor
10. pro 2017

Inna se mi také hrozně moc líbí, ale vychází ze jména Ingrid a to je prý karmicky zatížené jméno ☹ https://www.astrohled.cz/ostatni/vyznam-jmen/?s...

deniee
10. pro 2017

Pro kluka Maxmilián a pro holčičku třeba Ester což taky znamená hvězda.. Významy jmen zde:
https://www.vestirna.com/jmena/ester-svatek.php
Mimochodem, dnes ma svátek Julie a znamená například zářící nebo božská..

deniee
10. pro 2017

Jinak máme Kristiána (křesťan) a Eveline (světlo)..

krteczech
10. pro 2017

@frndafrrr souhlasím, Stella a Lada se mi líbí.

krteczech
10. pro 2017

Pro Kluka se mě líbí Mikuláš.

zutinka
10. pro 2017

Bara,Sara a Alexandr,Antonin

petrasipkova1
10. pro 2017

Máme Stelu. Teď bude Matyáš. Kristián mi neprošel 😊 druhá holčička v byla Alžběta.

sajulka
10. pro 2017

Ja mam Saru Marii (knezna, ctena zena), bratr ma kluka Samuela (jmeno bozi) a holcicku Stellu.

jbzirafa
10. pro 2017

Z vyse uvedenych se mi hodi Bela, Zora, nebo třeba Dita, Nora, Nina,Laura, Linda, Soňa, Eva? Významy nevím. A kluk Sebastián, jako z te pohádky (Bela a Sebastián -Stela a Sebastian ) Aleksandr,krátké Kryštof, Viktor. Nebo třeba Stanislav, Vladislav, Jaromír, ty se dnes moc nedávají.

mollyweasley
10. pro 2017

Ke Stelle jsme vybrali Zoe 🙂

andiienka
11. pro 2017

Ke Stellince by se mi líbila Julie...Stella a Julie... na chlapečka nevím proč mě napadl hned Sebastian 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru