Jaké jméno byste vybrali?

alpakovo
17. lis 2020

Krásný večer přeju.... Protože doma těžce bojujeme,udělám anketu i tady.... Už máme doma dva kluky, starší je Patrik, mladší je Petr a teď si je pan doktor 100% jistý třetím klukem 🤣😂 a teď začal boj, jméno pro holčičku nebyl problém,kluk už ano 🤔 chceme určitě klasický české a aby svátek slavil nejlépe v létě, když v zimě rodím... Hoďte mi prosím nějaké tipy, co by vyhrálo u vás 😉 chtěla jsem Přemka,ten mi ale neprošel

hezz17
17. lis 2020

Pavel 😍

barmil
17. lis 2020

@alpakovo Prokop

levandule_k
17. lis 2020

Mně se líbí Michael, tvar Michael ne Michal, David, ale to není úplně české 🙂 Z českých bych volila asi Karla, Matěje nebo Honzu. Pěkných jmen je spoustu. A co chtějí ostatní členové rodiny?

alpakovo
autor
17. lis 2020

@hezz17 to manžel nechce, jmenuje se tak on.... To jsem zapomněla napsat. Já to navrhovala, ale doma jsme celkem proti tomu jak se to pak dělí na mladý a starý

alpakovo
autor
17. lis 2020

@levandule_k manžel by chtěl Lukáš, ale to se zas moc nelíbí mě.... David je vyřazení hned zkraje,protože svátek 30.12.a termín porodu 4.1.

hezz17
17. lis 2020

@alpakovo jo, to taky nesnasim 😀

dzogobela
17. lis 2020

My mame Jindricha, svatek 15.7. V lete je treba i Jakub... ale to se zase tolik nehodi k tem dvema mladsim klukum 🤷🏻‍♀️ My s klucicim jmenem taky dost bojovali, a to mame jednoho 😀 co Josef, jakoze Pepa by se hodil, ale nevim, kdy ma svatek 🙂

lachtanice86
17. lis 2020

Jakub

levandule_k
17. lis 2020

@alpakovo Já si to neuvědomila, kdy je David 🙂

juliemichal
17. lis 2020

my máme doma Davida,Michala,Matyáše a Tobiáše,mno boj vybrat jméno pro kluka byl taky od třetího těhotenství 😀
no,ale já bych u tebe byla pro Pepu nebo Pavla 🙂 když máš už oba dva klučíky na P 🙂

crutela
17. lis 2020

Jakub, Dominik, Martin, Filip, Albert 🙂

rnika
17. lis 2020

Viktor

areh
17. lis 2020

Prokop už tu je, tak ještě Vojta (je v dubnu)

volodka162
17. lis 2020

No a musí to být jméno už JEEEN kvůli tomu, aby měl od sebe ten svátek? Není to takové...zbytečné? Nejsem tím poznamenaná, ale prostě narodila jsem se 9.ledna, jsem Vladislava a svátek holt mám 18.1.. Manžel je narozen 9.června a svátek má 24.června. Syn je 17.června...a jméno má po tatínkovi - Jan. Ono se to nepotento...pokud se Vám prostě společně líbí "nějaké jisté" jméno. Jinak Přemek se mi líbí 🙂

gryfis
17. lis 2020

Přema

mahafi
17. lis 2020

Mne by se libil taky Prokop, jak uz tu je zmineno 🙂. U nas jsme meli opacny problem, pro kluka jsme meli, ale vymyslet treti holcicku... to byl orech :D.

me_druhe_ja
17. lis 2020

Kluk se narodil na svůj svátek. 🙂 A holka teď má taky jméno se svátkem blízko TP. 😀 nikdy mě nenapadlo to řešit, když se mi to jméno líbí.🙈

stellischa
17. lis 2020

Určitě Přemek 👍

bramarfi
17. lis 2020

@alpakovo Přemysl a Prokop jsou moc hezké tipy, které uz tu padly. My máme Jindřicha, takže já kopu i za tohle jméno. Líbí se mi Štěpán (to je u vás kvůli svátku že hry), Josef (svátek v breznu), Jachym, Nortbert, Albert...

saarunka
17. lis 2020

@alpakovo dominik

andelka
17. lis 2020

Jiří, svátek v dubnu. To měl být manžel,kdyby se nenarodil o dva měsíce dřív. Maminka též nechtěla,aby měl svátek blízko.

amazonkajanik
17. lis 2020

Taky jsem nijak nepřemýšlela,syn je v červnu a je Jakub,takže měsíc a něco po narozkach má svátek. Já to mám lepší. Jsem březnová,svátek v srpnu. Švagr je 4.10. a je Lukáš
Jmen je v roce spousta,tak co třeba Tomáš 😉 7.3.

kakba
17. lis 2020

Protoze se u nas svatky neslavi takze my vybirali podle toho co se nam libilo. Za me jedine Adam.

klea81
17. lis 2020

Když se nám narodil syn Matyáš, to jméno ještě ani nebylo v kalendáři 😉Je tam až od roku 2012.

mimi1004
17. lis 2020

Co Václav - 28.9.? 🙂

ferda90
17. lis 2020

Ahoj, my čekáme první a bude to Filípek ❤️

mimi1004
17. lis 2020

Nebo Michal - 29.9.

pavcatko
17. lis 2020

My jsme uvažovali o Přemyslu, Metodějovi, Medardovi 🙂

lv
18. lis 2020

Viktor, Robert

alpakovo
autor
18. lis 2020

Všem moc děkuju, už to sepisuji na papír a večer uděláme další kolo 🤣

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru