Krásný večer přeju.... Protože doma těžce bojujeme,udělám anketu i tady.... Už máme doma dva kluky, starší je Patrik, mladší je Petr a teď si je pan doktor 100% jistý třetím klukem 🤣😂 a teď začal boj, jméno pro holčičku nebyl problém,kluk už ano 🤔 chceme určitě klasický české a aby svátek slavil nejlépe v létě, když v zimě rodím... Hoďte mi prosím nějaké tipy, co by vyhrálo u vás 😉 chtěla jsem Přemka,ten mi ale neprošel
Mně se líbí Michael, tvar Michael ne Michal, David, ale to není úplně české 🙂 Z českých bych volila asi Karla, Matěje nebo Honzu. Pěkných jmen je spoustu. A co chtějí ostatní členové rodiny?
@levandule_k manžel by chtěl Lukáš, ale to se zas moc nelíbí mě.... David je vyřazení hned zkraje,protože svátek 30.12.a termín porodu 4.1.
My mame Jindricha, svatek 15.7. V lete je treba i Jakub... ale to se zase tolik nehodi k tem dvema mladsim klukum 🤷🏻♀️ My s klucicim jmenem taky dost bojovali, a to mame jednoho 😀 co Josef, jakoze Pepa by se hodil, ale nevim, kdy ma svatek 🙂
Jakub
@alpakovo Já si to neuvědomila, kdy je David 🙂
my máme doma Davida,Michala,Matyáše a Tobiáše,mno boj vybrat jméno pro kluka byl taky od třetího těhotenství 😀
no,ale já bych u tebe byla pro Pepu nebo Pavla 🙂 když máš už oba dva klučíky na P 🙂
Jakub, Dominik, Martin, Filip, Albert 🙂
Viktor
Prokop už tu je, tak ještě Vojta (je v dubnu)
No a musí to být jméno už JEEEN kvůli tomu, aby měl od sebe ten svátek? Není to takové...zbytečné? Nejsem tím poznamenaná, ale prostě narodila jsem se 9.ledna, jsem Vladislava a svátek holt mám 18.1.. Manžel je narozen 9.června a svátek má 24.června. Syn je 17.června...a jméno má po tatínkovi - Jan. Ono se to nepotento...pokud se Vám prostě společně líbí "nějaké jisté" jméno. Jinak Přemek se mi líbí 🙂
Přema
Mne by se libil taky Prokop, jak uz tu je zmineno 🙂. U nas jsme meli opacny problem, pro kluka jsme meli, ale vymyslet treti holcicku... to byl orech :D.
Kluk se narodil na svůj svátek. 🙂 A holka teď má taky jméno se svátkem blízko TP. 😀 nikdy mě nenapadlo to řešit, když se mi to jméno líbí.🙈
Určitě Přemek 👍
Jiří, svátek v dubnu. To měl být manžel,kdyby se nenarodil o dva měsíce dřív. Maminka též nechtěla,aby měl svátek blízko.
Taky jsem nijak nepřemýšlela,syn je v červnu a je Jakub,takže měsíc a něco po narozkach má svátek. Já to mám lepší. Jsem březnová,svátek v srpnu. Švagr je 4.10. a je Lukáš
Jmen je v roce spousta,tak co třeba Tomáš 😉 7.3.
Protoze se u nas svatky neslavi takze my vybirali podle toho co se nam libilo. Za me jedine Adam.
Když se nám narodil syn Matyáš, to jméno ještě ani nebylo v kalendáři 😉Je tam až od roku 2012.
Co Václav - 28.9.? 🙂
Ahoj, my čekáme první a bude to Filípek ❤️
Nebo Michal - 29.9.
My jsme uvažovali o Přemyslu, Metodějovi, Medardovi 🙂
Viktor, Robert
Všem moc děkuju, už to sepisuji na papír a večer uděláme další kolo 🤣
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Pavel 😍