Zdravím maminky,
Chci se poradit. Čekám miminko - zatím nevíme pohlaví, ale jméno pro kluka máme jasné už z prvního těhotenství. První se mi narodila holčička jménem Diana. Poradíte jaké dívčí jméno by se hodilo k Diance, kdyby se ji narodila sestřička?
Děkuji za tipy 🙂
Inkognita
Kolegyně má Darinu (darča, Darinka) je to velmi zajímavé jméno 🙂
A co Daniela?
@inkognita mne se k tomu libi Elenka 🙂
Ema je krásné
Danielka 🙂
Mě hned napadla Mariana nebo pokud chceš zachovat jména římských bohů tak Victoria nebo Aurora
@yelowangel Victoria a Aurora jsou obě super 🙂
Mám ségru Dianu,je to krásný jméno. Líbila by se mi k ní Sabina
Děkuji moc. Uvažovala jsem nad jménem na S, ale k příjmení nám to nejde - moc by sýčkovala.. tak aby se ji to špatně nevyslovovalo :( Adrianka je moc hezké.. to navrhnu doma :D, Darinu a Emu už v rodině právě máme :/
Mne by se libila treba Hana, Monika, Irena.
Mame Lindu a neter mam Violku. To se mi moc libi. Viola
Mě se líbí k Dianě Darina, Dara, nebo jméno s "ie, ia", třeba Mia, Liliana.. Je tolik krásných jmen, určitě vyberete 🙂
@marta88 Tak jsem se zasmála. Čekáme holčičku a právě se nemůžeme rozhodnout, jestli to bude Diana nebo Sabina 😀 Takže tato diskuze je koukám i pro mne...
Moje první dcera je Linda. 🙂
Myslím, že kombinace Diana, Sabina, Linda, Stella se k sobě hodí. Volila bych podobně dlouhé mezinárodní jméno.
Miriana, Magdaléna
Diana a Daniela i Darina mi přijdou dost podobné. Možná by si je lidi pletli. Co třeba Stella, Linda, Laura, Mia, Ella... i ta Sabina mi přijde v pohodě.
Mě jako první napadla Dominika 🙂
Sabina, to mne napadlo jako první. Nebo Simona.
Ja bych asi nedavala nic od D, at se neplete, spis bych se zamerila, aby to bylo nejake podobne ne uplne bezne jmeno s romantickym ladenim -- treba ta Adriana, Mariana, Amelie, Mia...
@winter Obě jména jsou krásný. Ségře jsem doma vždycky říkali Dájo ale ve škole jí začali říkat Dio a to je úplně super,krátký,moderní,mezinárodní...Sabin je teď zdá se mi hodně ale ta Diana se tolik nedává.Nejmenovat je tak ségra tak jí máme taky ale nakonec máme Julii. K Dianě by se mi ještě líbila Elena
Amelie je taky moc hezké 🙂 další do výběru 🙂 děkujii 🙂 mame přijmeni bez koncovky ová.. takže spíš něco takového by se hodilo 🙂
My jsme Dita a Diana 🙂
co teba Tea ?
Jestli chceš zachovat princeznovské ladění, tak třeba Lada, Šarlota, Viktorie.
První mě napadla Laura. Pak Kamila.
jj, ta Šarlotka by k Dianě šla náramně 🙂
Moje kamarádka je Dianka a její sestra je Déňa - Denisa. 🙂
Taky se mi k Diance hodí Adrianka a líbí se mi, že jsou podobně laděná, ale začínají na různá písmena (aby se to nepletlo 🙂 )
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Mě by se líbila Darina. Málo dáváne. A byla by ta Dia a Darča. Záleží jestli chceš nebo nechceš aby byly podobné. Pak by ještě šlo Diana Adriana. A nebo nějaké každé jiné kromě nějakých extrémů starších.