Ahoj,prosím nemá někdo zkušenosti s tím že mu našli bílkoviny v moč?co to znamená?je to něco vážného?V poradně jsem na papírku měla bílkoviny a teď čekám na výsledky výtěrů!
takže bych mohla potratit?
ne to si myslim, ze rozhodne ne, jen muze jit proste o infekci a ta se musi prelecit (nemas treba zanet mocovych cest - paleni, rezani pri moceni apod.?). Nebo v nekterych pripadech muze jit o prvni priznaky pozdni gestozy,tj. onemocneni, ktere se obcas pridruzuje tehotenstvi a pak zase volne odezni...patri k tomu taky otoky nohou a vysoky krevni tlak apod. Proto se proste musi odevzdavat moc a kontrolovat, aby se neco nezanedbalo...
tady jsem ti nasla neco o tom: http://www.rodice.cz/clanky/tehulky/problemy/pr... 🙂
Masacek, ja jsem taky mela v tehu bilkovinu v moci, pak mi delali vyter a brali i krev, kde se taky objevila. Dali mi ATB a nakonec se zjistilo, ze to bylo tim, ze jsem byla nachlazena. Potom uz se tam neobjevila akorat jsem pak zase mela pozitivni GBS, zanet mocovych cest a na to je dobry jist hodne brusinky pry to pomaha a asi na tom neco bude. 😉
masacek, taky jsem měla bílkovinu v moči (osobně jsem se cítila OK, ale před tím neži mi ji našli jsem měla malinké problémy s močením) a dostala jsem na to ATB, prý o nic vážnýho nejde, ale je to infekce, která se musí přeléčit a v pohodě 😉
jj ty brusinky jsou suprový, u mě konkrétně vždy zabrali od Swiss 🙂
Atreides, jj ja jsem se na nich od ty doby stala zavisla. 😀 😅
Děkuju za uklidnění .Žádné problémy nemám ani s čůráním ani s tlakem ani otoky nohou.Dík za adresu nikde jsem nic nemohla najít!
to bude v pohode, neboj nic 😉
Jj, urcite to nic neni. 😉 Ja jsem se taky bala, pak i s tim streptokokem, co jsem mela v ty kultivaci z 35.tt, pred porodem mi dali ATB a vsechno bylo v pohode...Pata je ted krasny, zdravi miminko a taky pekne zivy. 🙂 To zdravi je nejdulezitejsi. 🙂 Pac kdyby se mu melo neco stat, tak to asi nepreziju. ☹
kajule já je mám pemranentně v lékárničce 😀 , páč na močáky nějak trpím 😠, ale teď musím zaťukat 🙂
Atreides, to ja driv taky, ale ted to je celkem v pohode...to je asi tema brusinkama. 🙂
masacek buď v pohodě, pokud ti jen našli bílkovinu a jinak žádné problémy, tak myslím že se nemusíš strachovat, já mám to samé 😉
Když mi dají jen ATB tak to je dobrý ale hlavně jsem se bálá abych z toho třeba z toho nepotratila!
janeyzelvicka taky ti dělali výtěry a čekáš týden na výsledky?
Nějaké výtěry mi dělali hned ze začátku, to mohl být tak... 10-12tt... čekala jsem týden, to jo, ale všecko ok... a teď už žádné...
bílkovina v moči může mít za následek selhání ledvin..takže zakpanej pes je v ledvinách, kdy tělo je natolik zatížené, že estíhá čistit odpadní látky přes ledviny.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
masacek: muze to byt nejaka infekce mocovych cest a je dobre, kdyz se to podchyti vcas, aby to nepreslo na mimi