Holky, koupila jste si některá použitý aniball? Jestli ano jak jste ho očistily/vydezinfikovali?
On se da koupit i ten samotny balonek jako novy. Zbytek bych mozna vydezinfikovat zkusila. Otazkou je, jestli by tahle kombinace nevyslq ve vysledku draz...
@terez317 klidně vám prodám můj, já jsem stihla akorát vyvařit a šla Kutné císařem takže jsem nepoužívala
@lidija1234 takže vy ho nemáte nový? Ale taky po někom ?
@terez317 nee mám ho nový, ale večer jsem vyvarila a druhý den jela do porodnice a rovnou šla akutně císařem ve 36tt takže jsem ho nepoužívala ale je rozbalena krabice a vytvářeny ve vodě 😄
@lidija1234 tý jo ale to jste mě celkem vystrašila já budu ve 36tt za dva tydny.. 😄🙈 můžeme se teda domluvit ?
@levandule_k tak hlavně, že chlapa máš vždy nepoužitého, nového 😀 to nikomu divné nepřijde...🙈 Neříkám, že mám použitý anibal.. Nemám a neměla jsem (ani nový teda)... Ale nepřijde mi na tom nic divného.
@leilinka1234 🤣 🤣🤣 to me pobavilo
Je fakt, ze na nevere mi vzdycky nejvic prisel nechutny ten pocit, ze to strka do ni a pak do me. A to si ho ani nevyvari! 🤣🤣 🤣
děvčata, klidně bych si ho od vás koupila 😁
@terez317 mě to přijde fuj teda… i mi bylo blby prodat odstrikavacku na mléko… dost intimní. A jiné tema, roztahovat si orgán nečim jako je anibal☺️ Vůbec si to nedokážu predstavit. A k tomu prodeji, videla jsem na marketplaces i použitou erotickou pomůcku a menstruační kalisek😅✌️
@leilinka1234 Asi tak, před lety jsem četla v MF Dnes článek, že nějaká nemocnice desinfikovala jednorázové skalpely a používala je opakovaně. Zjistilo se to při nějaké kontrole. I přes desinfekci tam zůstaly nějaké viry a bakterie. Takže používat aniball po někom by mi vadilo. Nový stojí cca 1400 použitý okolo 500 Kč.
Pokud bych neměla na nový asi bych ho oželela a místo toho radši jedla lněné semínko a pila maliník jako přípravu k porodu.
@levandule_k ušetřit jen 900 kvůli věci, kterou si někdo strkal do svého orgánu. Už jen ten pocit😜.. mohlo by to byt milionkrát dezinfikováno, ale stejne..
@levandule_k použity je dnes už mnohem levnější. Dá se také za cca 700 dokoupit jen ten balónek.
Jinak tedy mám za to, že v nemocnicích a u lékařů se používá spousta nástrojů opakovaně.
@swan42 😂😂 neskutečná drzost si ho nevyvařit!
@terez317 poprosim o sz 🙂
Kdyby měl někdo zájem mám doma pouze vyvareny nepoužitý nestihli jsme
Me to neprijde dobry, si natahovat vaginu, protoze hormony se uvolnuji pred porodem a tim se roztahuji svaly, kosti atd. Kdyz to pouzijes driv, muzes se poranit. Cetla jsem, ze holky se poranily a i kamaradka to potvrdila. Pouzila to tak 2 krat.
@saraca u prvního porodu jsem aniball používala, poranila jsem se trochu, na šití to nebylo. Druhý porod byl v 35tt, tam jsem aniball nestihla, poranila jsem se trochu, asi na 2 stehy. Myslím, že na to natahování je to docela jedno, ale je fajn na psychiku, cítila jsem se připravenější, že tuším, co mě čeká, a s přibývajícími tt naskakovaly ty cm (velikost balonku) už skoro samy, tak jsem se ani nebála, že se moc potrhám.
Měla jsem půjčený, vyvařila jsem ho. Nehnusí se mi to. V restauraci taky přemýšlíte, kdo před vámi olizoval váš příbor?
Ja mam od kamaradky. A kdybych mela od nekoho, tak ten balonek taky proste vyvarim 🙂
Já klidně daruji za poštovné
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Použitý aniball bych si nikdy nekoupila.