Ahojky všechny co jste potřetí tehu a nebo máte tři deti.
Jak jste na tom byly s bříškem a pohyby u třetího tehu.
Já mám snad zatím nejmenší za všechny tehu az jsem s toho nervózní ☹
Ahoj,já mám 7 leteho Adama,1rok a dva měsíce starého Tobiase a na přelomu července a srpna se nám narodí konečně holčička. Pohyby cítím od 18tt víc,před tím to byli jen takový motylci a v 19tt už malou cítil na ruku i manžel. Malá tam sebou mrská furt, až to začíná bolet. Kluci byli oba takový míň pohyblivější, lenivý a můžu říct,že mi to vyhovovalo víc. 🙂 nebojte,tak za týden dva to bude zase víc cítit 🙂 prostě jsou některá miminka lenivější. 🙂 jinak nejen u mě ale i u pár známých, co čekají alespoň druhé je to tak,že holky jsou živější 🙂 ale to může být náhoda 🙂
Tak jestli roste normálně podle ultrazvuku , tka není co řešit 😉
@lukza U třetího jsem pohyby cítila nějak kolem 19.týdne,ale bylo to nejspíš tím,že jsem už věděla,jak to má "vypadat",jinak bych si toho asi ani moc nevšimla. U dvou prvních jsem měla velká břicha,ale u třetího malinké,i když se nám holčička narodila v červnu a člověk na sobě neměl zimní věci,stejně to na mě nebylo nijak moc vidět,dokonce jsme se potkaly s kamarádkou týden před porodem a ona na mě nic nepoznala!! Pro více lidí v okolí to bylo překvapení,kdo nevěděl.ani by nepoznal. Myslím si,že velikost břicha nemá žádný význam pro správný růst a vývoj miminka. Přeji příjemné a bezproblémové těhu a zdravé a spokojené miminko !! 😉
Tak já jsem teprve ve 3. měsíci 3. těhu - otěhotněla jsem 2 měsíce po 2. porodu a musím říct, že na pupku je to řádně znát, váha stojí, ale bříško( no nevím, zda se tak dá nazývat) mám jako v 6 měsíců v těhu minulém.
holky děkuji za uklidnění jste zlaté 🙂) ja vím že je hlavní že mimi roste jen jsem znejistěla
@pety91 mimi roste ale dr. tedka nepřeměřoval že vše se zkontroluje na utz ve 20 týdnu a tak jsem jen znejistěla
jinak holky budu ráda když tu zustanete
@kittynka gratuluji k holčičce 🙂) ja mám také dva kluky ale co tedka čekáme nevíme
jsem teď v 17tt 3.ho těhotenství a bříško nemám skoro žádné, vypadám jako bych se víc najedla. V prvním těhu bylo bříško trošku vidět až po 20tt, v druhém těhu okolo toho 16tt. Jinak teď jsem byla u dr. samotnou ji překvapilo, že na mě není nic vidět, ale mimi podle ultrazvuku odpovídá, pohyby už cítím asi 14 dní, ale s těma pohybama je to hodně individuální. Nestrachuj se, určitě je vše o. k.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@lukza ahoj, jmenuju se Sylva a taky čekám třetí a přijde mi, že se méně hýbe než předchozí. Jsem v 31. týdnu a moc nedivočí. I když si říkám, jestli to není tím, že už jsem zapomněla 🙂 Zato břicho mám pořádné...Mezi kluky mám docela rozestup - prvnímu bude 15 a druhému je 10 let.