Zjištění pohlaví

21. pro 2024

ahoj, jsem po druhe tehotna (resp po treti, prvni tehotenstvi skoncilo spontannim potratem) a pri synovi jsem od zacatku mela takovy nezrusitelny pocit ze je to kluk, o devcatku jsem nemela moc pomysleni, a pak se mi to i potvrdilo ze je to kluk. ted to mam opacne, mam velice intenzivni pocit ze to bude devcatko... pri synovi jsem mela nevolnosti jen na zacatku , prvni mesic a ted mi pretrvavaji a jsem temer v 4.mesici..
jake priznaky jste meli a potvrdili se vase pocity o pohlavi ?? 🙂

hanka_12345
21. pro 2024

Me bylo zle u druhyho, u prvniho tehotenstvi vubec. Oba kluci.
To se podle me takhle.rict neda 🙂

felis
21. pro 2024

Pardon, ale jakekoliv domněnky a povery jsou prostě blbost 😄

autor
21. pro 2024

jooo jen me holky zajima jestli se ten intuitini pocit naplnil nebo tak :D treba segra kdyz cekala kluka jsem ji rela ty budes mit kluka :DD a pri devcatku ji byvalo velice velice spatne. :D

jaja01k
21. pro 2024

Příznaky s pohlavím miminka nijak nesouvisí.

dendy88
21. pro 2024

U dcer jsem měla bezproblémové těhotenství , nevolnosti jen v začátcích. U syna skoro od začátku neschopenka kvůli krvácení, nevolnosti strašný a asi do 18tt, cukrovka . Ale spíš bych to tipovala že to bylo kvůli tomu že jsem byla o 8-10 let starší 🙂. Nikdy jsem teda neměla tušení co čekám.

chybadel
21. pro 2024

Taky jsem měla od začátku tušení že budem mít holčičku a taky že ano takže bych své intuici spíš věřila 😊

autor
21. pro 2024

@chybadel koukam ze maaas nadhernou holcicku a vis co je sranda? ze u mne taky je jmeno lily n seznamu :D a jak se ti to tuseni projevovalo?🙂

eviicka
21. pro 2024

Já teda žádnou intuici neměla ani u jednoho.
U druhého jsme pohlaví nevěděli a já čekala, že to bude kluk, ale vedly mě k tomu logické argumenty (rychlá diagnostika na ultrazvuku a vyšší hmotnost plodu 😀).

chybadel
21. pro 2024

Dekujem 😂😂 jmeno jsme meli hned jasno s muzem
A tuseni ani nevím takový vnitřní pocit.. na 1.screeningu nám řekli 60% kluk ale nejak jsem tomu nevěřila a co se týče příznaku dle babských rad jsem byla spis tým kluk.. ale muj pocit mi rikal ze to bude holka teda akorat jsem mela fakt chut na sladké to tak jediný..

autor
21. pro 2024

@chybadel tak supr, vim ze se synem tam byla stoprocentni jistota, ze je kluk...ta chut na sladke to mam taky, co se tyce slaneho nejak jen testoviny s rajcatovou omackou jdou do mne hodne, z jineho mi byva spatne :D a chut na kysele ovoci hodne

autor
21. pro 2024

@chybadel granatovy jabka jsou top ted u mne:D

martulka88
Včera v 00:26

Je úplně jedno, zda je intuice říká to je to pohlaví či průchod těhotenství jiné, než předešlé, včetně chutí, nevolností, apod... Pokaždé to mělo stejný výsledek - kluk.

syslounek
Včera ve 04:18

Někteří lidé jsou na podobné věci citlivější než jiní. Mě úplně cizí paní říkala, že čekám kluka a nakonec měla pravdu, já osobně jsem si myslela, že to bude holka. Podobně mi moje matka "diagnostikovala" těhotenství dřív, než mě vůbec napadlo koupit test. Ale na různé pověry o tvaru břicha, chutích, vzhledu nevěřím. Mám holku a kluka a obě těhotenství byla více méně stejná.

izz76
Včera v 06:29

Mam dvě holky,intuici jsem nemela,jen velke přání aby to byla holčička v obou případech. Chutě jsem mela na čokolády,zmrzliny,bonbony,ovoce,naopak vařené jídlo, maso mi smrdělo, nechutnalo mi kafe.Nevolnosti jsem s prvni nemela,s druhou divnou chut v puse. Vypadala jsem dobre,šťastné, mela jsem břicho hodně dopředu.

hennrietta
Včera v 08:01

Ne, žádnou intuici jsem neměla. Je zkrátka 50% šance, že se trefíš.😅
První jsem si přála a chtěla moc kluka - je to holka.
U druhého mi to bylo jedno, ale chtěla jsem spíš holku - je to kluk. 😂

monika417
Včera v 10:07

Ja mela intuici na holcicku a mame holcicku, nevolno mi nebylo, ani zadny babske rady 🙂

dota11
Včera v 10:31

Já měla třikrát pocit, že to bude holka a čekáme třetího kluka 😁

lauriak
Včera ve 14:26

Ja som prvy krat mala tuska na kluka a je to holcicka. Druhy krat som myslela, ze to bude holka, pohlavie sme si nedali povedat. V porodnici som hlasila, ze som prisla pre holcicku a aj tak bolo. ☺️
Teraz som tehotna treti krat - uplne ine tehotenstvo ako prve dve. Malo priberam, mam male brucho, mam ine chute (smrdi mi kava, pivo a to mi v prvych dvoch tehotenstvach nevadilo, skor ako chute mam nechute) a peknu plet bez akne. Pocitovo by som povedala kluka. Ale moc tomu neverim, pocitam skor s tretou holcickou 🤷🏼‍♀️