ahoj, jsem po druhe tehotna (resp po treti, prvni tehotenstvi skoncilo spontannim potratem) a pri synovi jsem od zacatku mela takovy nezrusitelny pocit ze je to kluk, o devcatku jsem nemela moc pomysleni, a pak se mi to i potvrdilo ze je to kluk. ted to mam opacne, mam velice intenzivni pocit ze to bude devcatko... pri synovi jsem mela nevolnosti jen na zacatku , prvni mesic a ted mi pretrvavaji a jsem temer v 4.mesici..
jake priznaky jste meli a potvrdili se vase pocity o pohlavi ?? 🙂
Pardon, ale jakekoliv domněnky a povery jsou prostě blbost 😄
jooo jen me holky zajima jestli se ten intuitini pocit naplnil nebo tak :D treba segra kdyz cekala kluka jsem ji rela ty budes mit kluka :DD a pri devcatku ji byvalo velice velice spatne. :D
Příznaky s pohlavím miminka nijak nesouvisí.
U dcer jsem měla bezproblémové těhotenství , nevolnosti jen v začátcích. U syna skoro od začátku neschopenka kvůli krvácení, nevolnosti strašný a asi do 18tt, cukrovka . Ale spíš bych to tipovala že to bylo kvůli tomu že jsem byla o 8-10 let starší 🙂. Nikdy jsem teda neměla tušení co čekám.
Taky jsem měla od začátku tušení že budem mít holčičku a taky že ano takže bych své intuici spíš věřila 😊
@chybadel koukam ze maaas nadhernou holcicku a vis co je sranda? ze u mne taky je jmeno lily n seznamu :D a jak se ti to tuseni projevovalo?🙂
Já teda žádnou intuici neměla ani u jednoho.
U druhého jsme pohlaví nevěděli a já čekala, že to bude kluk, ale vedly mě k tomu logické argumenty (rychlá diagnostika na ultrazvuku a vyšší hmotnost plodu 😀).
Dekujem 😂😂 jmeno jsme meli hned jasno s muzem
A tuseni ani nevím takový vnitřní pocit.. na 1.screeningu nám řekli 60% kluk ale nejak jsem tomu nevěřila a co se týče příznaku dle babských rad jsem byla spis tým kluk.. ale muj pocit mi rikal ze to bude holka teda akorat jsem mela fakt chut na sladké to tak jediný..
@chybadel tak supr, vim ze se synem tam byla stoprocentni jistota, ze je kluk...ta chut na sladke to mam taky, co se tyce slaneho nejak jen testoviny s rajcatovou omackou jdou do mne hodne, z jineho mi byva spatne :D a chut na kysele ovoci hodne
@chybadel granatovy jabka jsou top ted u mne:D
Je úplně jedno, zda je intuice říká to je to pohlaví či průchod těhotenství jiné, než předešlé, včetně chutí, nevolností, apod... Pokaždé to mělo stejný výsledek - kluk.
Někteří lidé jsou na podobné věci citlivější než jiní. Mě úplně cizí paní říkala, že čekám kluka a nakonec měla pravdu, já osobně jsem si myslela, že to bude holka. Podobně mi moje matka "diagnostikovala" těhotenství dřív, než mě vůbec napadlo koupit test. Ale na různé pověry o tvaru břicha, chutích, vzhledu nevěřím. Mám holku a kluka a obě těhotenství byla více méně stejná.
Mam dvě holky,intuici jsem nemela,jen velke přání aby to byla holčička v obou případech. Chutě jsem mela na čokolády,zmrzliny,bonbony,ovoce,naopak vařené jídlo, maso mi smrdělo, nechutnalo mi kafe.Nevolnosti jsem s prvni nemela,s druhou divnou chut v puse. Vypadala jsem dobre,šťastné, mela jsem břicho hodně dopředu.
Ne, žádnou intuici jsem neměla. Je zkrátka 50% šance, že se trefíš.😅
První jsem si přála a chtěla moc kluka - je to holka.
U druhého mi to bylo jedno, ale chtěla jsem spíš holku - je to kluk. 😂
Ja mela intuici na holcicku a mame holcicku, nevolno mi nebylo, ani zadny babske rady 🙂
Já měla třikrát pocit, že to bude holka a čekáme třetího kluka 😁
Ja som prvy krat mala tuska na kluka a je to holcicka. Druhy krat som myslela, ze to bude holka, pohlavie sme si nedali povedat. V porodnici som hlasila, ze som prisla pre holcicku a aj tak bolo. ☺️
Teraz som tehotna treti krat - uplne ine tehotenstvo ako prve dve. Malo priberam, mam male brucho, mam ine chute (smrdi mi kava, pivo a to mi v prvych dvoch tehotenstvach nevadilo, skor ako chute mam nechute) a peknu plet bez akne. Pocitovo by som povedala kluka. Ale moc tomu neverim, pocitam skor s tretou holcickou 🤷🏼♀️
Me bylo zle u druhyho, u prvniho tehotenstvi vubec. Oba kluci.
To se podle me takhle.rict neda 🙂