Výměna NEHORMOnalniho tělíska ZA HORMOnalni - zkušenosti

janule1940
Včera v 15:35

Dobrý den, mam nehormonalni telisko, sedlo si dobre, spinila jsrm jen první mesic. Ale vadí mi dlouhá menstruace plus obcas se mi objevuje ovulacni migrena, coz by hormonální telisko mohlo vyřešit. Mate někdo zkusenost s výměnou? Kamaradka, která si měnila tělíska, pry u druhého už vubec nešpinila,ale měnila hormonální za další hormonální. Budu muset opět vydrzet nejskou fázi spineni a nebo už si to sedne automaticky?jakou mate zkusenost?

lencaa11
Včera v 15:51

@janule1940 to budete muset počkat až si tělo sedne skrze tělísko zda ho přijme což může trvat 6/12 měsíců než bych šla do hormonálního tak bych chtěla zjistit zda nemáte endometrizu jeden z více příznaků je migréna ...

janule1940
autor
Včera v 15:53

@lencaa11 vsechno zkontrolováno. Jsem zcela v pořádku. Nehormonalni mi sedlo dobre, jen menstruace je delší a to mi při mem kratším cyklu moc nevyhovuje. Migrénu mam málo, ale kdyz už, stoji za to a vzdy je ovulacni. Vysetrena jsem i neurologem. Závěr-musim vydrzet a nebo hormony. Do antiny jít nechci…tohle by mohlo být reseni.

lencaa11
Včera v 15:56

@janule1940 byla jste v Endo cetru přímo u lékaře na endometrizu pokud vám řekli že hormony tomu pomůžou tak neni něco ok ...právě to by mohlo ty migrény zhoršit hormonální tělísko u žen může i mít vedlejší účinky ...právě tak bych to ještě probrala s lékařem

janule1940
autor
Včera v 16:01

@lencaa11 ok,proberu. Diky.

konidana
Včera v 17:01

@janule1940 ja menila nehormonalni po expiraci za dalsi nehormonalni. Obavana prechodna faze se nekonala, vse jako driv. Ale byl to stejny druh teliska. Obe byly nehormonalni