Spánek v noci. Poradíte, prosím?

martinatd
18. kvě 2021

Ahojte, opět takový dotaz. Maly 2 měsíce se mi kazdou noc kolem 4 hodiny začne kroutit ze spaní. Neplace , jen spí, tlaci,mává rukama a nohama, takže se nedá vyspat protože ho porad prikryvam a dívám se co dělá. Vetsinou to tak táhneme hodinu a pak vstáváme, prebalim a v obýváku ho začnu kojit kdy se napapa, občas vyprdi a usne a spí klidně i do 9 hodin. Rada bych toho teda využila a taky se ještě prospala, ale nedá se to, furt dudla prso nebo ho pustí a za 10 minut hledá a u toho prostě nejde spát. Takze se dívám jak si vesele spí do 9 hodin a já jsem jak zombik. Už jsem si docela zvykla, dnes se to jeho kroucení tahlo už od 3 hodin s tím že se ještě vzdy 2krat budi na kojení. No byla bych rada za nějakou radu,, jestli se to musí prostě vydržet nebo je něco co by pomohlo aby spal klidně. Napadlo mě koupit probiotika, problém jinak se zažívanim nema , ale jestli by to pomohlo líp to v noci nějak zpracovat bylo by to super. Uklidní se vždy u prsa ale nechci s nim ležet v posteli. Máme moc měkkou matraci a to není dobré pro tak malé mimco. A navíc jak jsem psala,spát se u toho prostě nedá 🙈Děkuji za rady🙏😊

luu25
19. kvě 2021

@martinatd No vypadá to jako příznaky těhotenství 🙂 myslím že tohle je normální, jak je prcek malej.. musíš to vydržet případně se střídat s manželem/přítelem aby se o něho postaral. Teď se hold moc nevyspíte - mateřství je na plný úvazek 🙂

jancabr
19. kvě 2021

co zkusit dudlík? Mě dcerka taky dudala a dudala a jak se pustila, za chvíli byla vzhůru. Tak jsem šoupla do pusinky dudlík a zabralo. Nevadí ji, že z toho nic neteče. Kojení se nenarušilo, bez problémů se přisává a dlabe dost.

martinatd
autor
19. kvě 2021

@jancabr no už jsem zkoušela a pořád ho plyve takže to bohužel u nás zatím neklapne ale možná zkusit jiný vitamin D máme Vigantol a to prý může dělat problémy 😏

jancabr
20. kvě 2021

@martinatd ten dělá spoustě dětí problém. My používáme Vitashine