Pomalu dáváme pryč náš milovaný kočárek Roan Marita hlubokou korbu a zvažujeme buď sporťák nebo golfky. Co máte a s čím jste spokojené? Malá má rok. Budu ráda i za fotečky. Děkujeme.
Já mám Joie Litetrax , a jsem moc spokojená. Jezdíme po lesních cestách , i po Praze. Je to stejný typ jako již zminovaný Valco Snap , ale ne tak profláklý 🙂 Všude potkávám maminky s Valcem ( má ho i moje sestra ) . Takže mám radost že ten náš nevídám na každém rohu. Přitom má podle mého lepší korbičku , dá se prodloužit ještě o kus dál než třeba Valco. Trvalo mi skoro 2 měsíce než jsem našla sporták který by nám vyhovoval 😀
Nedávno jsem také sháněla, nakonec vyhrála Inglesina Zippy light, zatím jsem spokojená...
Doporučuji Gesslein S4, moc dobře se s ním jezdí.
@beruda mrkni ke mě, mám Valco a něco jsem sepsala ohledně zkušeností, i fotky tam jsou
https://zmestaven.wordpress.com/2018/04/17/moje...
@andrejka_the_mum záleží taky jestli dcerka třeba v kočárku spí -sporťák, a pak hledat jestli se jam Dobře jezdí s tim, co zatím máte -tak asi Velká kola? Takže sporťák? Znám maminky které ho vůbec neměly, děti šly rovnou do golfek.Ja ani u druhého dítka golfac nemam, sice je malemu trochu těsno, ale v kočárku spí, jinak chodi nebo se poponese.v kočáru byt nechce.
@beruda Je sorry, ukliknutí vedle. Jsem unešená z nového blogu, konečně jsem se k tomu dokopala, tak si to užívám ;). A není to ani nic na zakázku, prostě mi přišlo jako dobrý nápad napřed uvést, čím jezdím, aby měli čtenáři přehled. Jinak článků o výběru kočárku pro e-shopy už mám za sebou taky pár...a právě proto jsem tady nedávala žádný odkazy, nic. Ať si to každý koupí, kde libo;). A kdybych psala PR, napíšu raděj o tom BJ, protože je pro mě fakt top, nebo něco dražšího.Valco je takové. cena/výkon docela OK, když je z druhé ruky, za nový bych asi ty peníze dala do něčeho jiného, bo taková suprbomba to není. Ale kterej kočárek jo.
Spíš se zamysli sama, co potřebuješ. Pokud jsi třeba na vsi anebo jezdíte hodně do lesa a do terénu, bude lepší zůstat u klasického sporťáku. Pokud jsi ale ve městě, potřebuješ něco lehčího kvůli mhd, tak ti možná budou víc vyhovovat golfky.
Já jsem v Praze a jsem prcek, chtěla jsem tedy lehké golfky se spojenou rukojetí, protože s rozdělenou jdou blbě ovládat jednou rukou. Zvítězilo tedy Valco Snap 4. Byla jsem naprosto spokojená a teď ho zdědí druhá dcerka.