Zdravim dnes jsem si v obchode vyhlidla sportak zn. Monza street nemate nekdo doma? Jak jste s nim spokojeni? Vyhody/ nevyhody....diky za kazdou odpoved 🙂
Zdravim v prodejne se mi moc libil...bohuzel jsem na nej nikde nenasla zadne recenze ani doporuceni...a tak jsem nakonec kpupila britax b motion 3 a jsem nad miru spokojena...
Mohu se přidat ? Všude píšou, že je od narození. Mám 3.měsíční dcerku a nevejde se mi do korby X-landera, mimochodem ten jsem dnes prodala a tak koukám po nové možnosti. Dcerka ještě samozřejmě nesedí. Hledala jsem na kočárek monza street videa či více fotek a bez úspěchu. Další alternativa je cybex, britax a valco. Super by bylo, kdyby s adaptery bylo kompatibilní s autosedačkou Maxi-cosi. Moc díky za pomoc a případné návrhy. Hezký večer.
Ja jsem prvni kocarek koupila naprosto spatne 😀 od 6m tedy vozim dceru v britaxu b motion 3....dcera stabilne sedela az v 8m takze jsme vozily v lehu a super...je prostorny lehce se s nim jezdi ve meste o v terenu lehce se sklada za me je to top kocar...a s temi adaptery myslim ze se daji poridit redukce....pokud mate facebook pridejte se do skupiny britaxacky tam poradi lepe...jinak s cybexem nemam zkusenost a valco kamaradka poridila a nejradsi by ho hodila z okna...kolecka na prd tahne tam na mimi takouva atrapa kocarku...zajedte si nekam do prodejny ozkouset at vite 😉 preji dobrou ruku pri vyberu
@anitram23 Moc děkuji. Na ten britax jde prý jen Rómer autosedačka. Mám teď favority: Britax, Valco baby snap 4 a Valco baby snap ultra. Dnes se na ně chci jet podívat 🙂 🙂, ale je to rébus dobře vybrat a pak mít štěstí na nekazový kus. Já se vlastně nejvíc těším, až nebudu potřebovat žádný kočár 😀 . Hezký den 😉
😀 to verim ja kombinuji kocarek s satkem a nositkem dle potreby a super 🙂 tak at dobre vyberete 😉 hezky den
Tak jsem ve finále s výběrem 🙂 🙂 🙂
Moc se mi líbí Valco baby snap 4 ULTRA (důvody: lze na něj dát autosedačku maxi-cosi a je lehký a lze přetáčet sedačku dle potřeby), jen mne zarazily 2 věci a moc ráda bych je s vámi skonzultovala:
1. Úzká sedačka - 30 cm šířka - stačí ano/ne ? Holky mám hubené a dlouhé (zatím🙂)
2. Polohování nožiček -- ty trčí jako by do vzduchu. či dolu, nejdou dát rovně (aspoň mi to tvrdila paní v prodejně).
Jinak kočárek jde do lehu.
Máte s tímto prosím zkušenost ?
Taky se mi líbilo, že na něj lze dát korbu, ale nevím, zda to má na 3 měsíce smysl, malá má 63 cm a korba je něco okolo 82cm (nikde ji nemají fyzicky, abych si ji přeměřila - vnitřní rozměr). Možná ji ani pořizovat nebudu a dám na vás. Zlatá manduca a šátek 🙂
A TEĎ MUJ NEJ REBUS :
Nejvíc se mi líbí nový Valco baby snap 4, ale zase na něj nejde ta autosedačka a též je jen otočený jako ven od maminky. Chci se zeptat, dávala jsem tam některé nesedící mimi na ležící úpravu ? Moc díky všem a přeji prima den 🙂
Na FB už mají holky skupinku 😉 - "Monza mánie CZ (Petite&Mars)"
Dobrý večer, také jsem si dnes tento kočárek vyhlídla. Máte jej?? Můžete jej doporučit nebo ne?? 🙂