Ahoj, jsem už docela bezradná. Prosím poraďte s výběrem kočárku (sportovní / kombinace) - jde mi o sportovní část.
- kočárek se nějakým způsobem musí vejít do kufru krátké fábie
- možnost sezení v protisměru
- kočárek relativně lehký - jasný, že nebude dosahovat váhy městského kočárku
- kočárek do terénu (štěrk, kamenitá cesta, občas i kořeny)
- stabilní kočárek - venčím psa, takže když zatáhne musí, kočárek držet
- dobře odpružený kočárek - spoustu kočárku zvládne jakýkoli terén, ale za cenu pohodlí dítěte. Nyní mám Jané slalom a sice terénem projede ale malá je naklepaná jak řízek a dává najevo že se jí to nelíbí. Na druhou stranu kočárek nesmí houpat moc. Měla jsem půjčenou teutonii s3 a na kamenité cestě se mi málem vysypaly věci z organizéru jak se rozhoupal.
- ideálně velký košík
- úplný leh
- velká sedačka i na 2-leté dítě
- cena nerozhoduje
- korbička na mimi je dlouhá alespoň 75cm (pokud bych si nechala na 2. dítě)
Existuje takový kočárek??? Děkuji za rady
Jeste dobry terenak je Per perego gt3 a pak neco od TFK nebo B.O.B. na 16" kolech. .
@sara84 problém je ze po kamenité cestě jezdím pokaždé, to by byla jenom v manduce :( ale děkuji za tipy. Slalom je fajn, ale opravdu dost drnca. Zkoušela jsem málo nafouknout kolečka ale potom se mi stáčel na jednu stranu a pěkně jsem se zapotila abych ho udržela rovne. Driv to malé nevadilo ale teď vždy protestuje.
@joyride no trosku se bojim ze drncat nebudou jen ty velike tezke kocary s pruzinama, ale ty zaberou cely kufr kombika. A udrete se jak kun. Mela jsem uz par kocaru v ruce, ale slalom je top. Co se tyce velikosti,vahy,stability a vydrze. A mate ty spodni bile knofliky otocene na pruzeni? To je nastaveni odpruzeni...
@joyride Omrkněte Baby Jogger - City Elite. Jen bohužel nesplňuje ten protisměr, je jen po směru. Do Fabie se vejde v klidu, mame ji taky.
@joyride a na valco ultra sport ses divala? Oproti normalnimu valcu ma otocnou sedacku, vetsi nafukovaci kola, vaha kolem 9kilo http://www.detske-kocarky.cz/kocarek-valco-snap...
Zaujal me na jedny akci Britax bob. Bude to ale jen sportak.
Já si myslím, že lepší je víc kočárku , než kompromisy. Takže za mne poradny hluboký ( já měla Inglesinu Magnum), pak v roce do sportaku- mam Baby Joger Summit. Složí se na placku a kola se odcvaknou.
Otočných je málo a jsou tezsi, já to řešila, že jsem měla do roka v té Inglesine. Pak bohužel.
Zuzi, taky vybiras novy kocar? 🙂 Ja taky a uz jsem z toho otravena. :( Chci neco lehciho a skladnejsiho. Takze to budu nejspis resit dvema.
Pro ty, co hledají to samé - koupila jsem nakonec concord wanderer a jsem už několik měsíců nadšená 🙂 splňuje všechny body
Pokud mate slaloma a nejste spokojena, coz je snad nejlepsi kocar, tak jeste Herqules razor, nebo Mutsy ale ty jsou zase velke,tezke. A co takhle do lesa a na venceni Manducu? U nas se osvetcila, na chozeni slalom a do lesa manduca...