Ahojky,takový neobvyklý dotaz...Máte některá kočárek Roan Emma? Pokud ano,mohla bych požádat o malou laskavost? Potřebovala bych změřit délku kočárku se složeným madlem...Moc se nám v obchodě líbil, ale zapomněli jsme na výtah...bez složeného madla je to ťip ťop,tak o kolik by se zmenšil... Děkuji moc za případnou odpověď☺
Jé děkuji moc☺To zní už lépe😂Jsi spokojená s tímto kočárkem?☺
Musím říct, že prozatím jsme spokojeni hodně, ale používáme ho teprve od března, takže doufám, že časem se nic nezmění a spokojeni budeme nadále i se sporťákem. Jízdní vlastnosti jsou perfektní, dá se snadno ovládat i jednou rukou a nemůžu si vynachválit ten košík, který využívám na nákupy 🙂
To mě právě potěšilo nejvíc, jak krásně je ovladatelný i jednou rukou i bez otáčecích kol☺To je moc fajn,že jste spokojeni,věřím že i my budeme☺Ještě jednou díky za radu,teď už jen vybrat si z těch krásných barev...☺
už jsi začala používat sporťák? my teď začínáme řešit kočárek a roan emma si nás získala, ale když jsem koukala na recenze, tak jsem našla pouze na model Marita a tam sním jsou skoro všichni nespokojení, že si hned pořídili golfky. A máte jaké potahy, kůži, převážně kůži, převážně látku, nebo celolátku? Zajímalo by mě, jak se to rychle opotřebí, nebo jestli kůže praská, či jak se to čistí. Děkuji za odpovědi🙂
@pampelusak sportak jeste nemame dcerka je drobna do hluboké korby se mi stale vejde i s fusakem a vzhledem k tomu ze nesedi tak se sportakem vyckavame. Jinak mame kombinaci latka (tmave modra) a kuze (bila) plus kozene madlo a rozhodne se nam nikde nic nesoupe ani nespini ale jezdime v nem teprve 7 mesicu 🙂 ja jsem velmi spokojena kocarek je bytelny dobre ovladatelny ten kosik dole je uzasny na odkladani spousty věcí taska u kocarku je taky prostorna a dost unese ja ji mam vecne nacpanou 😀 s kocarkem jezdime i po lesnich cestach odpruzeny je dobre a kolecka to zvladnou je fakt ze patří mezi tezsi kocarky ale da se to do většího kopce zvladnout v pohode 🙂 ja jsem s volbou rozhodne spokojena a na ulici se kolemjdoucim líbí taky moc neustále slysime chválu 🙂
@pampelusak jeste jsem zapomnela napsat ze se lehce sklada a rozklada ale v aute zabere temer cely kufr 🙂 taky nam začaly po par jizdach venku pískat kolečka ale stacilo je lehce promazat a vse je v poradku 😉 jinak kočárek jsme nemeli jeste potrebu nijak čistit ale vse jde odepnout a nacpat do pračky
@marwinmh děkuju, já vůbec nemám představu jak jsou děti velké a co budou potřebovat, aby sporťák splňoval. No ještě máme nějaký ten pátek na rozhodnutí🙂
Ahojte, s muzom uvazujeme o kupe tohto kocika, len ma odradza, ze sa neda odopnut madlo na sportovej casti...ake s tym mate skusenosti? Nie je problem dat do kocika dieta, ked sa to madlo neda odopnut na stranu?
@dominikadomin jako to madlo, co má dítě před sebou, když sedí ve sportovní verzi? Priznam se, že jsem ani nevěděla, že to u jiných kočárku jde🙂 Ale za nás tato funkce není vůbec potřeba, kočárek je krásně prostorný a dcerku do něj posadime úplně bez problémů. Jediný problém je nemožnost stáhnutí popruhu mezi nohama, takže dcerka, když nemá svuj den nesedí v kočárku rovně, ale sjede jakoby do polosedu, ale vyřešili jsme to tím, že dáváme mezi nožky a pás "polštářek". Jinak jsme s kočárkem ve všech ohledech hodně spokojeni🙂
Dakujem za odpoved 🙂
Ano, presne to madlo som mala na mysli 🙂 este sa nam paci Junama Impulse Street 4K ale na ten som zatial nenasla recenzie...asi to chce vidiet oba kociare nazivo, aby sme sa dokozali rozhodnut 🙂
@danumar https://www.detskyruzek.cz/kocarek-roan-emma-1 jsou tam uvedené i vnitřní rozmery hluboké korbičky. Jinak my jsme hlubokou korbičku používali 13 měsíců, ale je fakt, že dcerka je drobnější dítko, ale dle mého názoru je to prostorný kočárek
Dekuju. Koukala jsem na různé stránky a setkala jsem se s tím ze většinou uvádějí jine rozměry.
Moc děkuju. Ještě řešíme kola. Jaká kola mate vy? Nafukovací nebo bezúdržbová?
@danumar ja mám nafukovací i pěnová a s oběma se jezdí parádně 🙂 Mně osobně přijdou příjemnější pěnová 🙂
A mám tuto barevnou variantu... http://www.kocarek.cz/cz-detail-312159005-roan-... ... kdyby byl zájem, tak kočárek prodáváme 🙂
Barvu zatím přesně nevíme ještě se rozhodujeme. Kočárek chceme nový ale děkuju 😀
Moc děkuju
my jsme si ho koupili a nesmírná spokojenost. JInak to madlo u sportovní verze je odjímatelne. jediné na co mám výtku je brzda, nevím jak funguje u ostatních kočárků, ale u tohodle musíte opravdu došlápnout a popojet aby se to zacvalklo do obou kol.
Dobrý den, začli jsme používat sportovní verzi kočárku Roan Emma Mám jeden dotaz. Když dát kočár do úplného lehu, tak se tam jakoby vytvoří dva otvory, přijde mi, že takhle na zimu to není moc dobré. Má to takto být, nebo na to je nějaký "fígl"? Děkuji za případnou odpověď.
tak to u nás pul roku hluboka korba a pul roku sportak .co chodí tak nepoužíváme.Potřebuju sundat potah z boudy u sporťáku a vyprat než půjde do světa,ale absolutně netuším jak dostat konstrukci ven.Nejspíš to prostě nejde.Tak to je velký mínus,hlavně pro ty co si vybrali světlejší barvu
Ahoj 🙂 My tento kočárek máme a délka od kola ke sklopenému madlu by měla být 92 cm (ještě pro úplnost dodávám, že my máme kola 12´´nafukovací).