Prosím o radu ohledně kočáru - nejlépe sporťáku, který se dá ještě dát na chvíli "na ležáka" (malej má tři měsíce). Teď jsem dorazila z vycházky totálně vytočená, kočár mi v břečce nejel a už vůbec nemluvím o zmrzlých kusech, co se mi zasekávaly pod kola...🙄
Moje požadavky jsou:
Zvládat těžký terén a intenzivní ježdění, ať je zima nebo léto, hory, kopce, pole, les...Cenově max. do 20.000 Kč a to už by muselo být fakt dělo.
Díky moc za rady.
Mám Inglesinu Magnum a je fajn, známá má Patron s velkými nafukovacími koly ( typ nevím ) a také pohoda, projedou cestou necestou 🙂.
z kočárků, co jsme měli, měl nejlepší kola do terénu Easywalker, podvozek byl vážně na 1*, ale zase byla krátká bouda, jen do roviny, fouknul vítr, a skládala se dozadu, nemá kšilt, padá tam sníh,prší, fouká tam.
Dobrá kola i boudu nízko má Babyjogger , o tom jsme taky uvažovali, do terénu je summit X3.
Do terénu budou dobré všechny klasické 4kolky, ale zase do města je pro mě lepší otočná s aretací. A tam už je to s terénem horší,musí se koukat na tu velikost, jako je třeba ten summit.
Já mám baby design husky a projel s námi úplně všechno, hory, kopce, lesy, sníh, břečku, jezdili jsme s ním i na rybník bruslit. (máme dceru v listopadu)
Jinak je úžasný i na zimu celkově, má velkou boudu, kšilt, ochranu proti větru..
@nikuu souhlas. Taky baby design husky a projel cokoliv.
@smselektro Taky baby design husky
Holky, díky🌷. Dívala jsem se teď na všechny a zaujal mě tento:
http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?zbozi=5...
tento, akorát ten je trojkolka:
http://www.baby.jogger.cz/105-baby-jogger-summi...
Iglesina a roan marita samostatně jen sporťák asi neseženu a nechci už kupovat s hlubokou korbou...
@kassandra1
No jenže ten Baby design husky jen sporťák neprodávají...
Ani se neptám, odkud jsi, že už řešíš břečku na chodníkách :D
@astyna
Přerovsko...🙂 A to tady sníh moc často nebývá...
A to už máš malou korbičku, že hledáš sporták? 🙂 U Husky bys využila třeba ještě i hluboký. Já mám Lupo BD a plánuju dát do sportáku až na jaře (a to je syn červencový). Navíc ty kočárky jsou za lidový ceny, takže máš vlastně za jednu cenu dva kočárky...
@smselektro máme Camarelo Sevilla/Malága, bydlíme v Krkonoších a tenhle tank fakt projede vše...v albu. 2kombinace za 10 tis...pak období bez sněhu máme lehké Valco.
@smselektro to ne, ale cenově je to dobré i s korbou, kterou určitě ještě vyuzijes. Dcerka mi v ji jezdila do 8 měsíců.
@smselektro jdi 100% do Baby Joggera, budeš nadšená. Prihlas se na stránky na fcb Baby jogger Czech, holky ti.určitě poradí, teď se tam myslím i zrovna 2 v top stavu prodávají. Korbicku tam kdyžtak sezenes za lepší peníze.
Je to luxusní sportovní kočárek, má sice 3kola ale je stabilní jak 4kolka. Navíc oproti všem výše zmiňovaným polákům je lehčí, skladnejsi a hlavně vydrží ti do 3let dítěte.
@astyna Já mám tedy taky BD Lupo, syn je v půlce června a je to spíš prcek a počítám, že nejpozději od ledna jde do sporťáku, už tam začíná být narvaný...korbička patří spíš k těm menším na trhu (75 cm). Pokud má ale malej od zakladatelky tři měsíce a pokud není nějak extra dlouhán, tak hlubokou korbu rozhodně využije až do konce února
Bumbleride. Mam ho sice na dvojcata, ale prodavaji i mono verze. Projede vsechno, jde dat do lehu.
@smselektro TFK. Už mi vozí druhou dceru. Pláže, hluboký sníh, pole, hory jsou bez problémů 🙂.
Já si na zimu koupila na bazaru Teutonia Mistral P (bazarového se bát nemusíš, kočárek je kontruován, aby odvozil tři děti, potahy mají UV 50plus proti vyblednutí, pokud se něj někdo stará, tak jsou ty kočárky, jak nové), jezdila jsem s ním v zimě do lesa (většinou neprohrnutého......), sporťák jde do úplného lehu (většina lidí píše, že kočárek jde do lehu, ale u většiny kočárku to není 180 stupňů, tady ano a navíc se dá koupit vložná taška a prodlužovací díl, takže ti vznikne hodně velká ložná plocha (dost místa i s fusakem). Tady je třeba přímo s tím prodlužovacím dílem, na tu popraskanou rukojeť jde koupit kožený zapínací potah, takže se to úplny skryje. https://www.mimibazar.cz/inzerat/96300077/teren... nebo tady levnější varianta koupit ho jako druhý kočárek přes zimu ten je i s korbou
Baby jogger summit x3. Úžasný terénní kočárek, nedám na něj dopustit.
@popelucha
Jako pěkný kočárek to je, ale já hledám spíš už sporťák a hlubokou korbu už nepotřebuji, na druhou stranu, za ty prachy...si říkám, jestli to není až podezřele levný...😨😉 Pokud obstál v Krkonoších, tak tady v Přerově nema problema 🙂
@hojda
No ten se mi líbí asi nejvíc, děkuji i za odkazy ♥...spíš budu pořizovat nový, když chci ještě pár dětí 😀...
@eliskaxox
Taky super kočárek, musím ho vyzkoušet naživo...🙂
taky hlasuji pro TFK určitě, baby jogger taky
@ninive211
Taky pěkný a levný...
@alcar
Jůůů, tak ten vypadá taky moc dobře a taky se mi líbí designově...ukládám si♥
@rendoubravka
Ano, ten mám taky ve úzkém výběru 🙂
Holky, moc děkuji za užitečné tipy👍, dám pak vědět, který kočárek jsme koupili, musím si je osahat, ale kola mají všechny parádní do zimy.
@smselektro já ti ho teď vyfoím na sněhu, jak půjdu ven. Hele, máme tu teď cca 10 cm sněhu, zmrazky, trajdám všude možně, polňačky, lesy a vše OK :D
@popelucha
Super, tak pak sem s fotem 😀!
Něco s velkými kolečky, takových je spousta. Já mám Hartan a jsem spokojená, sice přední kolečka jsou menší, ale celkem v pohodě zvládá i terén. SUper je X lander hodně jsem o něm uvažovala, ale je to tříkolka a tu jsem nechtěla.