Holky zlaty, uz jsem zoufala z vyberu kocarku a cas se dost krati... Kdyz uz se mi nejaky libi, tak je vysoky a pusobi mohutne... Mate tip na kvalitni mensi kocarek, ktery ale muze vozit i vysoky manzel? Bugaboo zamitam hned 😀. Ani ABC design se mi moc nelibi. Ale neco jako Baby design nebo Depemo. Dekuji moc 🙂
Easywalker? A proc tedy ne Babydesign? Mame ho, ja 167, manzel 189 a vyhovuje obema...
Ja mela pro dcerku Baby design Lupo comfort (ja 160cm a manzel 185cm), hluboky super, ale sportak jsem prestala brzy pouzivat, zacaly mi vadit ty dve casti. Takze jsme koupili sportak, ktery se skladal jako jeden kus. Tesila jsem se, ze si ho jeste jednou uziju, mela jsem ten kocarek moc rada, ale ted cekam dvojcata, takze pujde do sveta. ☹
Přidám další značku - český Patron. http://www.patron.eu/
Ja mela Patrona. Jak hluboka korba tak sportak se dali slozit v jednom kuse, ale na na manipulaci to bylo neprijemny. Ja mam asi 167 cm, partner skoro dva metry, tchyne o hlavu mensi nez ja a diky nastavitelny rukojeti se nam vsem vozil super a u vsech vypadal dobre.
@luj89 Ja bych uprimne uz kombinovany kocarek nekupovala. S hlubokym jsem byla spokojena s Maxi Cosi Mura, ale sportak mi absolutne nevyhovoval, pouzivame Valco Snap 4 a super. Prijde mi lepsi koupit poradny hluboky kocarek a pak sportak dle potreby az je dite vetsi.
Máme joolz. Já mám 160 a manžel 185 cm a jsme naprosto spokojeni. Malý, lehký a zároveň pro prcka dost prostorný.
@luj89 velka vetsina ano. Ale da se.poskladat kombinace, treba.koupis sportak britax motion, ten se sklada vcelku, a k tomu si dokoupis jen.korbicku. Kdybych.to vedela tehdy, urcite se tak zaridim. Takhle jsem.pak do.auta kupovala dalsi sportacek, ktery mam jen v aute.
Na druhy dite ted.kupuju sportak cybex balios, jednoduchy, skladny sportak, lehký, sklada se vcelku, taky se k.nemu da dokoupit jen.korbicka.
Jinak souhlasim s karlajasmine. Sportak jsem mela chvili, pak sla mala do snapa. Hlavne na cestovani neprekonatelny.
Napadá me neonato puro,to má nastavitelnou vysku korby/sportaku
@jitulina81 Jaký typ jste měli? My koupili Terixe a manipulace mi právě připadá hodně snadná. I proto jsme ho koupili. Ale je fakt, že s jinými jsem nemanipulovala, tak nemůžu srovnávat...
@luciza ja mela falco. Manipulace snadna, ale dat ho v jednom kuse do kufru auta nebylo nejkomortnejsi. Ale jinak za me super kocar. 🙂
@jitulina81 Aha, tak v jednom kuse nevím 🙂 Koupili jsme nedávno, ještě jsem ho nepoužívala, to bude aktuální až v září a sportovní korbu k tomu dokoupíme až bude potřeba (nebo přejdem na jiný kočár). Jen jsme zkoušeli skládat a rozkládat a tak 😀 Mně to rozložení na podvozek a vršek právě nevadí. Co se týče složení podvozku, tak my máme stejný jako na tomto videu, takže super skladný a to mi stačí, tu korbu nebo vajíčko z toho sundám raz dva, takže jsem neřešila jak ho ukládat v jednom kuse 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=YEOCEDKt1tMja.mam tento podvozek, jen nafukovacky a cerny. Ja se taky tesim na rijen az ho zas vytahnu. Projela jsem les, pole, mesto.
Kamarádi mají Easywalker, ona asi 158cm, on 185cm a naprostá spokojenost.
Inglesina, podvozek ergo bike. Ja 171cm, partner 191cm. Super prizpusobivy.
My měli Mutsy 4 rider, super. Polohovací rukojeť do 4 poloh! Já měřím 165, manžel 186 😀. Přední otočná kola, odlehčená hliníková konstrukce, dokoupený velký nákupní košík .Praktický kamkoliv.
Mám 150 cm,manžel 186 cm a měli jsme baby design kupovat komfort. Vozí se super,ale je těžký,až dítko povyroste..No a teď máme valco snap 4 s nafukovacima kolama a jsme spokojeni ještě asi víc než s baby designem