Máte zkušenosti s kočárky Junama?

petra57
30. bře 2016

Maminky, máte prosím někdo zkušenosti s kočárky Junama (http://www.junama.cz/)? Moc se mi zalíbily na veletrhu, ale v podstatě jsem nenašla žádné pořádné recenze. Ještě nejsem rozhodnutá pro přesný typ. Chtěla bych, aby měl kočárek velkou korbičku, jelikož máme termín na konci června, takže bych v něm chtěla malou vozit i v zimě. Samozřejmě zásadní je stabilita a taky dobrá ovladatelnost.

Děkuji za rady 🙂

michaela110
30. bře 2016

My kočárek Junama budeme kupovat 🙂 . Tady na fórech je několik recenzí a zkušeností i po sezone ježdění a na googlu jsem toho také našla spoustu. Na veletrhu jsem si ho i ošahala a vyzkoušela v uměle vytvořeném terénu. Jezdila jsem si tam skoro 20minut, ovladatelnost byla suprová i jednou rukou a to jsem malej prcek bez síly.

caseyy
31. bře 2016

Mame koupeny Junama impulse len, zalibil se mi v obchode na prvni pohled, recenzi jsem taky moc nenasla tak snad budeme spokojeni. Zatim neozkouseny, mimco cekame v nejblizsich tydnech, tak uz se tesim az vyrazime ven 🙂 kdyz si vzpomenu, napisu pak jaky je 😉

ajashe
3. čer 2016

@caseyy Předpokládám, že už jste s kočárkem vyrazili. Můžu poprosit o dojmy? Děkuji 🙂

caseyy
3. čer 2016

Jo jo 🙂 jsme spokojeni, je lehko ovladatelny, prehazovat korbicku a vajicko zvladnu i sama, jedine co mne napada ze bych zmenila je ta taska dole, ja bych kvuli malym nakupum ocenila spis klasicky kosik asi, ale to je malickost. Maly mi v nem usne uz ve vytahu, takze je taky spokojeny 🙂

maki01
28. lis 2016

Ahoj holky, my máme Junama Impulse colors v šedo-tyrkysové barvě. S kočárkem jsme velice spokojeni, je krásně odpružený a jezdí se s ním lehce. Kolečka jsou gelová tedy bezúdržbová, nemusí se dofukovat a nezapichují se do nich kamínky. Jezdíme s ním jak po městě tak na výlety do přírody, a bez problému. Skládání kočárku je jednoduché, a navíc se dají sundat i osičky což oceňujeme, protože máme menší kufr. Kočárek můžu jen a jen doporučit, neměnili bychom 🙂

michaela110
28. lis 2016

Za mne po 2,5 měsících intenzivního ježdění 10 bodů z 10!

domik1987
7. pro 2016

Prodavaji i jako dvojkombinace?

michaela110
7. pro 2016

Tak jsem ho tu prechvalila a upadlo nam kolečko 😄🙈!

luj89
7. pro 2016

@caseyy Jakože si ti zdá ta taška dole velká? Mě právě přijde malinká... Což je jediný důvod proč nad tímto kočárkem váhám. Do košíku se toho podle mě vejde víc 🙂.
@domik1987 Ano, prodávají jako dvojkombinaci + můžeš dokoupit sedačku.
@michaela110 Můžu se zeptat kolik měříš? Mám trochu obavy, aby na mě kočárek nebyl velký 😉. Hodně si ho chválí vysoké mamky.

michaela110
7. pro 2016

@luj89 ja jsem prcek, 165cm 😉

luj89
8. pro 2016

@michaela110 Ty nejsi prcek 😉. Mas prumernou vysku. Ja jsem o dost mensi nez ty, tak nevim nevim 😀

rickym
8. pro 2016

Taky jsem si předvybrala kočárek Junama, tak mě recenze zajímají🙂 Na živo jsem ho vidět ještě nestihla🙂

michaela110
8. pro 2016

@luj89 za mne je u nej největší výhodou velká korbicka, kam se prcek vejde v pohodě i v zimě s fusakem. Tady na Modrém konikovi mame skupinku, kde jsou maminky s narozenymi dětmi ve stejném měsíci, a hodne z nich uz ted (u 3-4mesicniho prcka) řeší, ze je jim korba akorát a nemají rezervu.
Na chatě mame kočárek ABC design a v porovnání s Junamou je to pro mne kočárek na uplne jiné úrovni - hůř se ovládá, je malinkej, drncá na každém kameni....
Junama je sice o něco těžší, ale dobre ovladatelná. Ikdyz do kufru auta je jen tak tak a to jsem si jeste před porodem porizovala Q5 kvuli prostoru 🙈

luj89
8. pro 2016

@michaela110 Ano, to taky považuju za velkou výhodu 🙂. Taky se mi líbí gelová kola, eko kůže na korbičce a celkově vzhled 🙂. Máme fabii combi, tak snad problém nebude 🙂. Každopádně děkuju za rady a poznatky 🙂

michaela110
8. pro 2016

@luj89 nemáš vubec zač. Přeji dobré pořízení a klidné těhotenství 😊

caseyy
8. pro 2016

@luj89 prave mala ta taska no, hlavne tam nejde jen tak neco hodit a jet, clovek musi ohnout hrbet a rozepnout,zapnout...😀 ale zvykla jsem si a nemenila bych, korbicka je fakt super prostorna, maly ma 7 mesicu, 8 kg a cca 68 cm a v pohode by se tam vesel ale uz chce sedet a videt ven tak jsme vymenili za sportak a s tim jsem teda taky moc spokojena! Hodne lidi mi kocarek chvali 😉

danielakrivinkova
8. pro 2016

Meli jsme kočárek junama impulse len šédy...klady: korba krasne velka,houpací kočárek...zápory: taška pod kočárem je mala a spatne dostupna, po pár měsících popraskaly gumy u kol,přestala brzdit brzda a preklopil se kočár,sporťák mi prijde nestabilni,vysoky (Dítě nemůže nastoupit ani vystoupit samo) takže později se musí koupit nižší sporťák.

lynnuska
8. pro 2016

Mám junama colors červený. Jsem moc spokojená. Lehce ovladatelný, otočím se s ním na místě, korba super velká, jednoduché oddělávání korby a lehké skládání podvozku, odpružení taky super, taška pod kočárem by teda mohla byt větší je hooodně malá, na nákupy to není. Doporučím teda spíš po městě nebo lehčí terén. Jezdila jsem s ním všude, polňačky, štěřkové cesty, kameny.. kočár to dobře zvládl vše projet, ale po 2 měsícíh už mi docela vrže 🙂 tak snad vydrží i dýl.

verunka11221
8. pro 2016

Mame kocarek Junama impulse eco a vcelku spokojenost.
Plusy:velka korba,lehce ovladatelny,dobre peruje,vse se da sundat a vyprat,sportak jde az do lehu
Minusy:tezky,malej kosik,konstrukce se snadno poskrabe,sportak ve smeru jizdy mene stabilni.

maki01
9. pro 2016

@luj89 nedávno jsem viděla nový kočárek od Junamy - Junama Impulse Chess a ten má velikou tašku pod kočárkem, která je dokonce na magnet takže veliké plus 🙂. Já měřím cca 165 cm a výška kočárku mi přijde akorát, rukojeť je polohovatelná takže si myslím, že s výškou kočárku mít problém nebudeš.
@rickym doporučuji zajít kouknout na prodejnu tam ti kočárek určitě předvedou a poví ti o něm něco blíže. Můžeš si ho sama vyzkoušet.

luj89
9. pro 2016

@maki01 Ano, mají ho na stránkách, ale korbu nemá z eko kůže a taky se mi moc nelíbí :/. Jedině se zeptat, jestli tu tašku nemůžou dát na Junama eco 😀

maki01
16. pro 2016

@luj89 tak s tím bohužel neporadím, ale zkus se zeptat na prodejně nebo napiš dotaz na facebooku, určitě ti poradí 🙂 mě se třeba moc líbí ten chess, vypadá originálně 🙂

maki01
29. pro 2016

@verunka11221 nemáte sporťáček jen špatně zacvaknutý? Zkoušela jsem dát sporťáček a náš je stabilní v obou směrech 🙂

cherris
29. pro 2016

Už jezdíme skoro půl roku, kočárek můžu jen pochválit, taška dole je opravdu menší, já ji používám jenom na nezbytnosti

luj89
29. pro 2016

@maki01 Tak jsem se ptala u prodejce a taška vyměnit nejde. Každý kočárek má jinou konstrukci.

maki01
6. led 2017

@luj89 ahaaaa, ale jak píše @cherris do tašky dáváš opravdu jen nezbytosti. Mě ta taška velikostně taky stačí 🙂

ceparova
6. led 2017

Ahoj, nemate nekdo odzkouseny fusak Junama Change n'go? Zda se mi, ze je celkem tenky, ale nikde nemuzu najit, co ten "kozisek" uvnitr umi....Miminko teprve cekame 🙂

michaela110
6. led 2017

@ceparova fusak s koziskem je hodne teplý 😊. Ani do těch mrazu, které ted jsou, nevyužijeme perovou kombinezku, protože se v ni a ve fusaku mala hned zapoti. Je super, ze je celoroční 😊

bluekobylka
6. led 2017

Sportak je kram je tezky , dalsi minus ta taška

maki01
14. led 2017

@ceparova fusak change-n-go od Junamy mám taky, a luxus. Je krásně teploučký, tak píše @michaela110 kombinezku taky nevyužíváme 🙂. Navíc je celoroční takže, když se oteplí odepneš kožíšek a máš fusak na jaro 🙂