Tak ještě jinak budu vyzvídat, potřebuji lehký kočárek nebo golfky, s kvalitními koly, se spojenou rukojetí, velkou stříškou a umístěnou vysoko (abych mohla vést pod stříškou i 2 leté dítě), velký prostorný košík.
Ja jsem taky byla spokojena s Valco Snap 4. Je opravdu lehky, dvoulete dite se vejde uplne bez problemu. Do schodu jsem ho parkrat potrebovala vynest i s ditetem a zvladla jsem to.
@summer2012
@jaja01k děkuji holky, vím, že je valco fakt asi nejlepší, ale vůbec se mi nelíbí... Ale asi zvítězí rozum nad "krásou".
A co nějaký X Lander? Co čtu, tak se dítě vejde, je lehký a dobře se s ním manipuluje...
@majavcelicka a co BJ Zip?
@fifina86 líbí se, ale co jsem viděla, jakmile měli nějaké kočárky takhle malá kolečka a ne zdvojená jako u golfek, tak časem byly rozvyklane a hlavně já kolikrát vezu těžší nákup a bojím se, že by to nepřežil. A BJ jsou super, ale vadí mi že mají takovej víc polozenej sed a pravidelně dítka se v nich drží za madlo, že nemají oporu zad, když chtějí koukat na něco níž u země.
Dobry jsou taky petit Mars kočárky
@hlasimse spíš jsem chtěla něco kolem 7-8 kg, max. 10 kg. Ten nejlehčí má víc a mají krátké stříšky, ale čekám jestli ještě nevylezou s něčím novym tento rok.
Koukám, že jsem asi hodně náročná, co se týče kočárku
@lucyp13 děkuji ty neznám, juknu
@majavcelicka Nevím, jak je na tom s váhou, ale určitě doporučuju peg pérego GT3, ten teda určitě z druhé ruky kvůli ceně. Nicméně jeneskutečně lehce ovladatelný, do jakéhokoliv terénu, spojená rukojeť a fakt velký košík. Mrkni.
@majavcelicka ja mam porovnani s MacLaren xl a ZIP jsou vyrazne lepsi.
@fifina86 děkuji za info 😉
Jolie Muse
@alzbeta_kubicek to Brio nebo Britax jsem koukala, strašně se mi líbí podvozek, ale viděla jsem dvouletý skvrně a nešla přes něj dát boudicka, měl ji hned nad hlavou. Nebo máte zkušenost, že je to dobrý?
@zuzaves také jsem koukala, ale přijdou mi moc malá kolečka a trošku se toho díky tomu bojím.
Špatný není ani gesslein F4 Buggy
Mně se líbí Oyester zero nebo Peg Pérego book ...
Ale valcem snap neslapnete vedle. Já ještě Šilhán po Bj cítí mini, ale tam si kopu do zadní nápravy.
Prosim kdo ma valco snap 4,jdou polohovat i nozicky?
@ada22 spíš koukám na S4... líbí se mi skladaní, stříška i podvozek.
@mievsa oyster zero má prý blbý kolečka, zapichujou se do nich kamínky a ty přední prý docela odchazí. Peg Perego mám golfky a jsou super až na to jejich hrkání... to samé jsem viděla paní s Bookem s podvozkem s těmi klasickými koly a strašně ji to rachtalo.
@majavcelicka Aha super, děkuji za postřeh. Z toho hrkání mám právě strach tak budu hledat dále 😀
@mievsa zrovna poptávám maminky, jestli ty kola Soft ride u Booku nejsou lepší 😉 Tak pak dám vědět.😉
@majavcelicka Moc děkuji 🙂
@mievsa ještě teď jsem koukala, že je nový booklet i s těmi soft ride koly. Ale koukám, nikde zatím k prodeji. Docela mi to zaujalo, má to necelých 10 kg.
Za mě určitě Valco Snap 4 nebo Valco Snap 4sport, rozdíl je že sport má nafukovací kola, ale zas je těžší...mám ten první s obyčejnými a zvládnou i lehčí terén a vešel se mi teď do něj i 3letý když měl horečky a potřebovala jsem ho dostat k.doktorce...je skladný a na nošení má popruh, takže v pohodě přes rameno.kočár a do náručí dítě 😉