Ahoj holky prosim mate nektera zkusenosti at osobni ci od nekoho jineho s kocarkami Venicci? Jaka se spolehlivost, vychytavky nebo tak celkove. Dost me zaujal ale nikde se neda skoro nic o nich docist. Diky moc
@bornisek diky moc za vycerpavajici odpoved 🙂 jedine co jsem se docetla na jinych diskuzich byla ta autosedacka ze nic moc, ale to jste vyresili jinak a myslim ze jste udelali dobre. Po technicke strance kola nevrzaji? Slozis ho i ty sama jako co se tyce vahy? Oznacila bys ho za "klasicky polsky kocarek"? V dnesni dobe me stejne prijdou skoro vsechny nastejno 🙂
Nemáš zač, autosedačku jsem měla hlavně vybranou dřív než kočárek, takže jsem ani neřešila, jak moc kvalitní je ta od Venicci, ale obecně se říká, že je lepší autosedačku vybrat podle bezpečnostních testů a ne jen tak nějakou...Kola kočárku nevrzají, podvozek složím sama, docela jednoduše, ale mám první dítě a nemůžu moc srovnávat s ostatními kočárky...nevím jak moc jsou jiné podvozky těžké. Bydlíme v bytě 2+kk, kde se nám kočárek nevleze, takže podvozek skládáme v přízemí do sklepa a korbičku s dítětem vynáším do 3.patra. Nemůžu říct že je to úplně lehký samotný miminko má 6kg (zatím), ale dá se to zvládnout.Není to klasický polský kočárek, protože ho vyrábí v Anglii. 🙂 Nejdřív jsme vyzkoušeli s přítelem spoustu kočárků v obchodě, ale žádnej se nám nelíbil, tak jak Venicci. Ten našel přítel přes internet, potom jsme ho byli zkusit v Brně v prodejně a protože splňoval naše požadavky, tak jsme si ho i rezervovali. Jsem s ním spokojená. Ale určitě existují i lepší a lehčí kočárky, ale až ve vyšší cenové kategorii.Já sama jsem nevěděla který kočárek mám vybrat, v obchodě jsou jich hromady, ale je to všechno na jedno brdo.Za sebe ho můžu doporučit, ale lepší je si ho vyzkoušet pokud budeš mít tu možnost. 🙂
Diky moc jeste jednou. Zitra se pojedeme kouknout na kocarky do Brna hlavne prodejna Baby-line tam Venicci maji skladem tak jsem zvedava. Kocarek me zaujal hned mezi prvnima, jak cenou tak i celkove vsim, moc mi pomohlo co jsi napsala, prijde mi ze kocarek moc lidi nema. Coz o to libi se mi i jine ale to uz je kolem 22-30 000 coz mi prijde uz moc penez. Hlavne kazdy rekne neco jineho takze primo rict ktery kocarek je nejlepsi se opravdu rict neda. A ted ty moderni polsky kocarky s malou korbickou co ma kazdy opravdu nechci ne jen kvuli vzhledu. Nakonec i my koupime autosedacku zvlast coz bude rozumnejsi a hlavne bezpecnejsi pro prcka. Zitra uvidime jestli me kocarek zaujme stejne jako na internetu ;) 😉
Máš pravdu, že malá korbička je na nic. Hlavně pokud budeš miminko vozit přes zimu, musí člověk počítat i s fusakem, aby se mu tam dítě vlezlo. Moje holčička má v hluboké korbičce místo jen 10 cm a má 4,5 měsíce. Nechápu jak můžou vyrábět ještě kratší korbičky, když tam dítě v půl roce málem nemá místo. Přeji, ať se vám podaří najít správný kočárek pro vaše miminko. 🙂
Ahoj holky, obnovuji diskuzi, mám dva kandidáty, značku moon (De) který se mi líbí více designově a právě Venicci (UK), který se příteli zdál kvalitnější - tuhle sobotu jsme se na ně byli podívat v obchodech a jezdí se s ním parádně, lehce ovládá a pozitiva vidím i u stříšky, kdy nebude dovnitř pražit v létě slunce a v zimě foukat. Tak a co ostatní, máte některá další zkušenosti, vaše pocity a hlavně, jak se osvědčil v praxi a co zkušenosti se sporťákem?
Ahoj, mám kočárek Venicci 3V limited edition a jsem velmi spokojená. Zatím vozím mimčo jen v hluboké korbičce, ale vyhovuje ve všech ohledech. Podvozek je super, jednoduše se skládá a krásně se s ním jezdí jak ve městě, tak v přírodě (lesní cesty, pole, louky). Miminko se nám narodilo na konci února 2017, takže jak dlouho vydrží zatím nemůžu hodnotit, ale zdá se že je kvalitní. Výhodou je prostorná hluboká korbička, je delší než u většiny kočárků, součástí je i přebalovací taška, ve které jsou návleky na kola, moskytiéra,pláštěnka, držák nápojů. U hluboké korbičky si pochvaluji hlavně samostatný nánožník, který má lem na magnetku a ten je možné použít pro úplné zastínění kočárku, nebo třeba proti větru. Autosedačku jsme koupili od jiné značky - Kiddy, a k ní adaptéry, tak aby šla autosedačka nacvaknout na podvozek Venicci. Můžu jen doporučit. Sporťák zatím nemám vyzkoušený.