Kočárky pro vysoké

untabunta
3. čer 2016

Ahojky holky,
tápu ohledně kočárků.
Protože jsme oba dva s manželem vysocí (manžel má 2 metry) potřebuji vysoké madlo, abychom se nehrbili. Zatím jsem je našla pouze u kočárků s plastovou korbičkou. Tyto kočárky se mi moc, opravdu moc líbí. Ale našla jsem také spoustu recenzí, že se v nich sráží voda, je to pravda? Máte s tím někdo zkušenosti? Moc by se mi takový kočárek líbil, ale nevím, nechci brát pouze podle vzhledu. Nejvíce se mi líbí - Expander Mondo nebo Riko nano, ale to jsem zase četla, že jsou polské, tak nic moc, ale co dnes není polské, že? 😉
Děkuji za Vaše názory 😉 🙂

misadan
3. čer 2016

@untabunta Mam 190cm a mam Icoo Peak air a velka spokojenost...mala ma 8 mesicu, je spis vetsi a do hluboky korby by se este vesla v pohode, jen uz chce koukat, tak je ve sportkau..

eliskaxox
3. čer 2016

@untabunta kvalitni kocarky maji tyto plastove korbicky odvetravane takze s tim problem nemaji. Mimo tech polskych jsou vysoke kocarky i Baby jogger, stokke a ja mela Concord Wanderer a pritel ma skoro 190 a uplne v pohode.

janickajana
3. čer 2016

Adamex není drahý a má ho kamarádka. Velká korba, vysoký, lehký a za super peníze. Na živo vypadá lépe než na fotce. Chce to omrknout, ale pro mě jasná volba, taky jsme s manželem vysoký ☺

verense
3. čer 2016

Kamarádka má Gesslein F6 (taky jsou všichni docela vysocí) a chválí si ho. Ale je to dražší záležitost (navíc na objednávku), tak záleží, kolik do toho chcete investovat. Jinak doporučuju, ať si s manželem někam zajedete a kočárky osaháte, tak nejlíp poznáte, jak vám který bude vyhovovat.

pazdelu
3. čer 2016

taky se přidávám k Adamexu 🙂 hodně muziky za dobrý peníze 🙂 pro nás to byla jednoznačná volba 🙂

untabunta
autor
3. čer 2016

A Adamex vyrábí kdo? Vzhledově se mi moc líbí, ale není příliš malý ten košík pod korbičkou? ☹

suzief
3. čer 2016

Joolz je ideální, jsme sice menší ale madlo je možné dát do vysoké polohy.

zirafka1988
3. čer 2016

Mám 194 cm a koupila jsem chicco activ3 trio. Madlo je opravdu hodně vysoké.

pazdelu
3. čer 2016

@untabunta adamex je polský kočárek, pekné video je k dohledání třeba na youtube Adamex Barletta...např... myslim, ze ac je to polsky kocarek,tak je sikovny a neslysela jsem na nej negat.ohlasy 🙂

janickajana
3. čer 2016

@untabunta No nákup tam asi nedáš, ale mě tohle třeba vůbec nezajímá na nákup bych sama s kočárkem stejně nejela. Tak jedině si vzít baťoh na záda 😀