Ahoj, kočárek Noordi Polaris City, máte nějaké zkušenosti? Moc na internetu zatím není, prodává se necelý rok, výrobce z Litvy. Vypadá dobře, skladnej, velkej. Jen ty zkušenosti zatím chybí ...
Podle čeho usuzuješ? Píšou Litva - trhy Rusko, Baltské státy, ČR ...
Tvar konstrukce, system uchyceni korbicky a sportaku, tvar sportaku a boudy apod. Tak se vyrabi v Litve ale je to porad z tech samych dilu. Stejne jako kocarky Anex- svycarske kocarky co se montuji nekde v Polsku nebo kde anebo to same jako Venici anglicke kocarky montovane snad take v Litve. Ale porad je to prakticky jedno a to same. Super prostorna korba, sportak maly a spatne ovladatelny, autosedacka bez overenych testu a vsadim se ze sportak nejde slozit v 1 kuse,coz povazuju za velke minus
Mě se kočárek moc líbí, uvažujeme o něm. A opravdu netuším, z čeho jste usoudila, že je to "klasický polský kočárek"?! Kamarádka si koupila Hartan - a světe div se - v Polsku...a to je německý kočárek (údajně). A pokud jsem si všimla, tak skoro všechny nové kočárky mají stejné uchycení korbičky, téměř všechny mají podobné korbičky a téměř všechny mají podobné konstrukce...tak to prostě je...ať je to kočárek za 30000,- nebo za 15000,- (a že jsem jich teď prošla fakt hromadu).
A sporťák jde složit v 1 kuse 🙂
@lucipuci89 nejsou vsechny stejne. Lisi se v materialu z ktereho je konstrukce, tyto rychle rozvrzajici se levne kocarky nemusim. Volim pevnost, kvalitu, lehkou manipulaci tak do mesta, sport i do auta. Me se nelibi. Za nas tfk joggster III 2016-3v1.
Mne prijde, ze vypada jako neco mezi firkonem a maked lucky, tedy polak. Jsem asi min chapava,ale proc by nemecky hartan nemohli prodavat v Polsku? Tipovala bych, ze tam vyjde levneji, tak proto....
No, ano, levněji jí vyšel...a přesto že je to německý kočárek, tak už jí vrže a křupe ve spojích...
Mě jen dostalo, jak eliskaxox hned automaticky řekla, že mrkla a poznala "typický polský kočárek"...
No to je jedno, ale prostě reagovat jsem musela.
@lucipuci89 protoze to tak proste je, dily bouchaji v 1 dilne a rozvazi to asi do do dalsich firem a tam z toho vyrabi dane kocarky pod svou znackou. V kocarcich qppe pohybuju uz 2,5 roku takze uz fakt neco poznam. Poznamka o tom Hartanu je vcelku k nicemu, tady se take prodavaji kocarky z jinych zemi.
Holky, muzete mi vyjmenovat nejake znacky, ktere rozhodne nejsou "Polak" a berete je jako kvalitni kocarky? Jako ja u "Polaka" nejspis stejne skoncim kvuli cene, ale vazne by me to zajimalo, treba kdybych narazila na nejaky za prijatelnou cenu treba z druhe ruky atd. 🙂
Hartan, gesslein, tfk, inglesina, baby jogger, bugaboo,. ...v d testu dokonce byly nektere polske kocarky oznaceny jako zdravi a bezpecnost ohrozujici
@jade85 Concord, Jane, Joolz, ABC design, Cam, Britax, Chicco. Ja mam treba Concord Wanderer a ten sezenete pouzity uz kolem 10-12 tis. To je treba uzasny terenak, Bugaboo Cameleon 2 sezenete v dobrem stavu kolem 12tis. Baby Jogger pouzity kolem 15tis. Ja mela 7 kocarku a vsechny z bazarku. Bohuzel jsem poznala ze u kocarku plati cena = kvalita. Kocarek za 25tis se proste ovlada 100x lip nez kocar za 10tis
@eliskaxox presne, u kocarku to bohuzel plati, cim vyssi cena je i kvalita. Ja jsem chtela bezecny kocarek a doplnky, a pohodlny pro mimi. Takze holky nehazardujte s bezpecnosti a pohodlim pro mimi. Drazsi kocarek se da pote dobre prodat, nez nejaky rozvrzany a hur ovladatelny.
@eliskaxox
@absintka19 holky, mate urcite pravdu, ale spousta maminek je spokojenych s tema polakama za 10 tisic. Dava mi treba vetsi smysl investovat do drahe autosedacky, tam jde opravdu o tu bezpecnost.
@jade85 ano vetsina ano dokud se nedostane ke sportaku nebo si nepovozi kamaradky "lepsi " kocarek. Na diskuzich jsem potkala kvanta maminek co meli na mimco polaka a v 10m prisli na to ze uz se to fakt neda a porizujou kvalitni sportak za 7-12tis. Na druhe uz k nemu shaneji jen korbicku,protoze ta je sice mensi a mimi se tam vejde jen do 5m ale ten komfort jim za to 100% stoji.
Kdyz si to pak spocitate tak to mate 12tis za polskou trojkombinaci, 8 tis za dalsi vyhovujici sportak. Jak ja vzdy rikam vybirej podle sportaku, at jde slozit v 1 kuse- neni nic horsiho nez vrestici batole a vy snazici se slozit sportak do kufru mezi 3 tasky s nakupem. At je prostorny je super ze korbicka na max 8 kg dite ma 80x37cm ale na co vam to je kdyz mate sportak 90x32 cm a tam mate dat dite do dlet? Tohle jsem fakt u polaku nepochopila ze maji sportaky uzci jak korbicky :D tak treba memu 2,5 letemu synovi 93cm a 12,5 kg je sportak porad "velky" a akorat je jeho 2,5 letemu bratrankovi ktery ma 98cm a 14kg :D
Ten Concord Wanderer vypadá taky celkem pěkně, v trojkombinaci cca 20 tis. S ním spokojenost? Nic nevrže, drží jak má? 🙂 Rozměrově je fajn, skládání taky dobrý ... Jen ty přední kolečka, nejsou malé do terénu ?
Kolekce 2014 byla katastrofalne poruchova,2015 a 2016 je ok. Samozrejme vsude existuje tzv. Patecni kus :D takze nejaka reklamace je. Ja mam nejstarsi kolekci 2013 a na reklamaci byl 1, uvolnoval se ten stredovy kloub. V pohode vymeneno a super. Kolecka jsou uplne v pohode, chovaji se jako nafukovacky ale nejdou pichnout. Po 2,5 letech vypadaji jako nova. Korbicky muzete mit 2 typy. Skladaci Scout 75x33, oproti polakum mala ale za me plne dostacujici. Nebo Sleeper, ta je fakt mala ale da se dat do auta misto autosedacky a to jsme parkrat vyuzili. Nas maly v ni stejne ve 4m zacal brecet, takze sel do sportaku do lehu. Sportak je obri, fakt je snad 2.nejvetsi na trhu po TFK. Vesel se tam i 5lety synovec :D strasne se chtel povozit :D skladani super, jen je to bytelny a stabilni terenak,takze pokud ho budete 4x tydne nakladat do auta, tak stejne poridite golfky. Kocarek se ovlada v pohode 1 rukou, teren na 1 a pozor jedem z mala modernich kocarku co houpe. Ne tolik jako klasika 4pevna kola ale vic nez kazdy jiny.
Nevíte holky, kde / v jaké prodejně můžu skouknout ten kočárek CONCORD Wanderer? Nejlépe Morava ...
Meli by ho mit tadyhttp://www.e-broucek.cz/kocarky/sportovni/conco...
Ahoj, vybírám kočárek hodně podle sporťáku. Mám vybraný Jane crosswalk convert, což je verze, která má korbu a sporták v jednom. Lépe řečeno korba se přetváří ze sporťáku. Zatím jsem kočárek neviděla. Máte některá s touto variantou zkušenost?
http://www.janecz.cz/?product=sportovni-kocarek...
Ahoj, taky uz jsem zoufala z toho, ze nemuzu nic vybrat. U vetsiny polskych kocarku nepisou, kde se vyrabi, ale kupodivu maji dlouholetou tradici a bla bla. To fakt ne-e.
Rada bych dala prednost nemecke nebo britske znacce, ale ty ceny!!!
Jo a pritom o Noordi pisou neco ohledne Skandinavie 😲
Bude to asi neco jako Navington?
Hm, ale treba X-lander a Tako jsou celkem oblibene v CR
Co treba Emmaljunga? Vite nekdo neco?
@barumic Noordi je urcite z polskych komponentu a je jedno kde se vyrabi. Navington polsky urcite neni. Emmaljunga jsou luxusni myslim svycarske kocarky. Tam urcite chybu neudelate jen jsou financne narocnejsi. Doporucuju si najit na youtube videa, tvych favoritu a kouknout se, jak se skladaji, jak se oddelava korba, jak moc dlouho trva dostat se do kosiku apod.
@eliskaxox
X-lander jsou polske? Protoze Navington je stejny vyrobce. Ale ve finale je to asi jedno.
Penize na kocarek jsou, jen se priznam, ze je mi lito vrazit do toho dvacku a po mesici zjistit, ze me na tom totalne stve nejaka malickost a nevyhovuje mi. A na prodejne rozhodne nevyzkousis vsechno, ze.
V breznu veletrh v Brne to jisti 😀
Pokud "nepuknu" drive nebo nesezenu uz neco jineho...
@barumic To asi ale stejne zjistis ze ti neco nevyhovuje :D zadny kocarek neni 100% :D chces, treba kocarek do terenu na prochazky po poli, nakonec zjistis ze po tom jak v noci spis 4h a zkousis zvladat domactnost, ti bohate staci chodniky. Ze sis spis mela koupit neco lehciho a skladnejsiho,protoze 3x tydne musis nebo chces do mesta. Nebo ve 4m dite v hluboke rve tak ze to nejde vydrzet a ta korba ktera ma 80cm je ti uplne na nic 🙂 nebo ze kosik je super uzavreny na zip,ale kdo tam ma neco najit :D nebo ze treba ta svetle zelena barvicka byla fakt krasna ale ty musky na ni nevypadaji at tak efektne. Vzdy se neco najde 🙂
Nebo je treba super zjisteni ze mate ve meste takovy teren, ze ten perfektni mestsky kocarek je uplne na 2 veci 🙂
Tak si predstav ze si po opici, jak ti neni dobre a boli te hlava,pritel te opustil a jsi strasne sama a tyden si byla zavrena doma. A dostanes za ukol ze se musis jit projit na hodinu. Kam pujdes? Nebo pojedes? Ted si predstav tu cestu, jsou tam obrubniky, cesta z kostek nebo koc.hlav? Je tam polni cesta? A vis jakym terenem budes chodit. Bydlis na vesnici? Budes jezdit k doktorovi, na nakupy, s mimcem na plavani, za kamaradkama? Co mate za auto? Jste sportovni nadsenci? Jak jste vysoci? A mas zakladni voditka
Klasicky polsky kocarek jen pod novym nazvem.