Zdravím, nemáte někdo tento kočárek?
https://www.malvik.cz/Kocarky/Sportovni-kocarky...
Objevila jsem ho ani nevím jak, zatím se rozhlížíme a sumírujeme si naše požadavky - máme malé auto, takže potřebujeme kočárek skladný, bydlíme ve větším městě, ale hodně chodíme a jezdíme do přírody, takže by měl být odolnější a schopný zvládnout nějaký terén.
Představovala jsem si tedy něco levnějšího :-/ , protože plánujeme hodně šátkovat a kočárek měl být takový doplněk tam, kde to nepůjde - případně když budeme u babiček, aby mohly vyrazit na procházku (což je na vesnici opět často dost terén).
Jestli nemáte přímo zkušenost s touhle značkou, nenapadá vás třeba jiná alternativa k takovým představám o kočárku? 🙂
Ahoj já tedy nemám mosey ale sky a jsem spokojená 🙂 jestli mohu poradit nevím odkud jsi ale v Kolíně je prodejna kočárků kde mají easy walker jako svojí jedničku 🙂 jsou strašně ochotní a vše ukáží a vysvětlí .jinak kdyby jsi se chtěla na něco konkrétně zeptat napiš třeba do zpráv.
Ahoj, máme taky easy walker sky a nedáme na něj dopustit. V terénu jezdíme dost a kočárek to zvládá, dobře se skládá, malej se narodil ke konci března a do února byl v hluboké korbičce. Jediné mínus za mě je košík po kočárkem - nedá se k němu tak snadno dostat, ale na to se dá zvyknout. My kočárek ozkoušeli - na prodejnách je hlavně ta dvojčecí verze - a potom objednali z internetu.
@svobodpetika
@lenouss
Díky oběma 🙂. Sky je tříkolka, že? Tu já vím, že určitě ne (potřebuju občas popojet tramvají a nastoupit s ní jsem si zkusila - za mě ne), pak se dá hodně najít info o EW Qtro, ale o tom Mosey vůbec, zřejmě to je novinka? Připadá mi u něj výhoda, že má oproti Qtro velká přední kola, jinak nevím, zatím jsem živě neviděla ještě ani jeden.
@svobodpetika - my jsme právě z Plzně, což je škoda, protože co jsem tak našla, tak málokde je mají - nejblíž u nás v Malvíku u Prahy (kam jezdíme často), chci se tam zajet určitě podívat, ale nemám s tím obchodem dobré zkušenosti stejně jako spousta dalších, jak jsem se dočetla :-/
@lenouss - takže jste viděli jen dvojčecí a objednali? A byli tam nějaký zásadní rozdíly, v konstrukci apod.?
@leonaxyt ono je qtro skoro stejné jediný rozdíl je to jedno kolečko a že má polohování pod nožičky,jinak jsem koukala že ale píšeš že chceš levný kočárek ( nevím tedy co považuješ za levné ) ale 20000 stojí 🙂
jinak jestli Praha nebo Kolín to už bych asi klidně zajela kor když s malvíkem nejsi spokojená
@svobodpetika Levný kočárek nechci, myslela jsem to tak, že jsem měla představu, že bude levnější než tenhle, protože právě - 20tis., když nebude využívaný 100% je prostě hodně. Jinak bych to neřešila, kdybychom měli používat výhradně ten. Na druhou stranu koupit kočár za polovinu a pak se s ním někde vztekat, protože bude pořád něco blbě, to se mi nechce.
Díky! 🙂
@leonaxyt jsem to špatně pochopila 🙂 já právě když jsem ho viděl na živo věděl jsem že jiný nechci a nakonec jsem koupila po jednom dítěti a jsem ráda 🙂 bála jsem se že polevím a koupím něco levnějšího a pak si budu nadávat co jsem to koupila
@leonaxyt je to trojkolka, my jsme nechtěli trojkolku 😀 ale potom jsme si kočárek ozkoušeli a bylo to vyřešené. Mě se s nim jezdí dobře, je lehký, dobře ovladatelný. My jsme viděli a vyzkoušeli sportak. Byl problém s korbičkou. Tu jsme nakonec ale taky někde splasili. Jo a není tříkolka jako tříkolka 😅 😀
@svobodpetika souhlasím s tebou, viděno na živo a jiný jsem nechtěla 😀
@svobodpetika třeba ségra měla kočárek za 5 tis. z druhé ruky, původně asi 12 tis. A já jsme z toho byla k.o. složit to nešlo apod
@lenouss Tříkolka nebo trojkolka, to je buřt 😀 Já jsem s ní každopádně párkrát taky měla možnost někde popojet, je pravda, že ve většině případů je to pohodlný a neměla jsem nejmenší problém - ale to nastupování do nízkopodlažní tramvaje má zřejmě svoje specifika, jak řikam, sama jsem si to zkusila a pak jsem to viděla mockrát, a z podsaty věci, ono když se tam najede tim předním kolem a zadní jsou ve vzduchu, tak to člověk prostě musí udržet a při jednom opěrným bodu to ani stabilní bejt nemůže - a já jsem drobek a měla jsem hodně velkej problém, a viděla jsem stejnej problém i u maminek statnějších - nicméně někomu to určitě nevadí a je to ok, za mě v tom mám prostě jasno 😀
Každopádně obě mě nahlodáváte, začíná mi bejt jasný, že jak ho uvidim, tak už si o levnějším můžu nechat zdát, neb jinej chtít nebudu 😝 😀
já jsem třeba docela malá a nedávno jsem byla v krámku kde prodávají i kočárky a když jsem si k některým stoupla přišlo mi to strašné jak jsou to obrovské kraksny ale ve finále korbička má stejný vnitřní rozměr jako můj nebo ještě menší, dá se krásně složit na placato do auta ( když vidím sousedku jak vozí korbu na předním sedadle protože se jim jejich polák nevejde do auta musím se smát )
jinak kočárky Daniela snad prodávají nejvíc easy walker 🙂 nevím jak to dělají, taky mě napadlo že jezdí také na nějaké veletrhy třeba by se dalo podívat tam
8 - 11.10. budu v Praze 🙂
jo jinak já jsem teda poprděná z toho hle 🙂 Easywalker MINI STROLLER 🙂))))
😀 😲 😀 já taky 🙂 ale odolala jsem. Proste ti Nizozemci umi 😅 😀 😀
No ten mini stroller vypadá úplně identicky co ten mosey, ale koukam že dle popisu má ještě o 2 kg míň (!!) - kde to jako ubrali?? 😀
jediné co asi bude horší je ten přístup do košíku ☹ podle videa teda ale jinak je super skladný 🙂
To je i ten sky, já si zvykla a je to pro mě to nejmenší. Skladnost, ovladatelnost atd. to jsou "vlastnosti" o které mi šlo 🙂
@lenouss
@svobodpetika
Tak ženy, dnes jsem viděla easywalker mosey naživo a obrovský zklamání.. Ale naprosto chápu, že s těmi vašimi veezemi jste spokojený, protože na prodejně měli jiný typ easywalkeru - dvojčecí a pak ještě trojkolku nějakou, a to bylo v obou verzích fakt moc pěkný a od pohledu bytelný provedení. Ten mosey je něco úplně jinýho.. Malinkej, nízkej, a hlavně rozhodně ani trochu nevypadá jako kočárek do terénu, neumí si představit, že bych s ním někde projela 😖
Takže jsem si teď vyhlídla Moon nuova🙂), plus jsme viděli nějaký další, ale to bylo výhradně Polsko a fakt velký vozy. No, času dost. Každopádně mosey domoseyoval.. 😅
☹ je pravda, že my jsme původně chtěli easywalkerse čtyřkolku a vůbec se nám ve skutečnosti nelíbil. Takže proto ta tříkolka.🙂 ta projede všude - vyzkoušeno při prochazkach s akčním psem 😀 ty chceš i nosit - to potom projdeš všude bez problému 🙂 ať hezky vybereš! 🙂
@lenouss
On ten mosey je opravdu jako z úplně jinýho těsta než ostatní easywalkery, co tam měli - jestli je od toho duowalkeru jednoverze, tak musí být taky super, i jako čtyřkolka - a tam pak určitě chápu nadšení, to vypadalo fakt hodně dobře.
Akčního psa nemáme, my zas máme akční starší dítko 😀
Moc díky 🙂
@leonaxyt ano je to asi úplně něco jiného asi se snaží cílit i na jiné zákazníky 🙂 jinak právě proto jsem ho brala je opravdu bytelný a přitom to není obří těžká kraksna
Včera jsme byli v Kolíně, osobně mě Mosey úplně nadchnul. Jeho minimalistický design, úplně jednoduché ovládání, skládání. Je fakt hodně skladný i rozložený nezabere moc místa, přitom hluboká kobra je dost prostorná. Jediné, proč zatím váhám je to, že není do terénu. I když asi polňačku nebo lesní cestu zvládne. Kola jsou pěnová, ale ne úplně tvrdá, odpružení nic moc. Pán narovinu říkal, že je to kočár na rovinu. Je super, ale fakt nevím. Nějaké terénní výpravy nepodnikáme, ale bydlíme na vesnici, do města sice jezdíme hodně, ale žít budeme hlavně na zahradě a v okolí. Nevím, jestli to s Moseym zvládneme. Kvůli tomu jsem z výběru vyřadila Bugaboo, po kterém jsem vždy toužila. Přemýšlím ještě o Joolzu, který má to odpružení lepší, ale je mnohem větší. Taky by mi pomohla nějaká terénní zkušenost s Moseym, ale asi ho moc lidí ještě nemá ☹
@vazko já bych se toho nebála pokud se ti líbí, on ani sky není nijak odpružený a má být do terénu a ono nakonec já chtěla taky do terénu že budu jezdit do lesa 🙂 a byla jsem jednou 🙂 bydlím taky skoro na vesnici 🙂 když je to prostě horší terén vezmu šátek
@leonaxyt a po zpátku jste nastupovat do tramvaje nezkoušela? Já s kočárem dávám schody (pravda ne tramvajový, u nás na vesnici se s tramvají fakt nepotkám🙂 po zadních kolečkách a je to rozhodně lepší než se s tím casnovat popředu.... já právě koupila kočár "levnější" i když teda mě 17000 za kočár přijde docela dost a jsem akorát tak na***á a věčně nakrknutá, protože je furt něco špatně a chci se ho co nejdřív zbavit a koupit BabyJogger City elite. Já měla taky základní požadavek 4 kola a tohle je 3 kolka a vůbec by mě to nevadilo - ten systém skládání je prostě BOŽÍ, kočár tak skladný, že to svět neviděl a lehký a jezdí se s ním božsky
Nikdo nic? 😝