Kočárek Bebetto Silvia / Flavio

alexkaaa
6. říj 2015

Ahojte, ať hledám jak hledám, na netu žádné recenze ke kočárku Bebetto Silvia. Mám ho a jsem nad míru spokojená. Než jsem ho koupila, sháněla jsem info až v Polsku, protože tady nic. Pojďme pro budoucí maminky sepsat něco o tomto kočárku 🙂
Klady: váha, prostornost, skládání, ovládání i v terénu jednou rukou, hodně vychytávek, design, block systém předních kol, aretace předních kol, odpružení.
Zápory: ten kočárek má nějaké zápory? Já o žádných nevím 😀
Co musím ale hodně pochválit je polohování v hluboké korbě. U jiných kočárků se zvedá způsobem,že odkryjete všechno i s matrací a zahaknete jakýsi drát. Tady nemusím nikam odkládat mimco,ale stačí zvenku boudy otáčet plastovou trubičkou a matrace se polohuje i s miminkem. Já jsem to maximálně uvítala,jelikož moje malá má špatný reflux a neustále blinká,takže tohle byla bomba. K tomu to skvělé odpružení,kdyby nebylo,vytřásla bych z ní večeři z předchozího týdne. Takhle si v klidu spinká jako v peřínce 🙂 A asi bych měla dodat,že bydlíme na téměř samotě mezi rybníky a lesy a pár km od nás bagrují a staví nové překladiště, kam se rádi s 2,5 letým synem chodíme dívat,takže kočárek v pohodě zvládá i terén,kde jezdí bagr. Za mě určitě můžu doporučit. 😉

jsemloupacek
27. led 2016

Právě jsem na něj narazila na netu a jsem dost překvapená, že nikde žádná recenze, přitom cenově je shodně s většinou ostatních.
Za tvou recenzi jsem velmi rada. Jestě mě zajímá, zda už jsi náhodou nepíchla kola, a jak jsi s nima spokojená v terénu a taky zda myslíš, že ten kočár v pohodě uvezu jednou rukou , když ve druhé budu mít dva psi 🙂 a jak se skládá do auta?

alexkaaa
autor
27. led 2016

Ahoj, už jsem reagovala na Tvé dotazy na emimino, že jo? 😀 Je skvělej. Nepíchla jsem ještě kola a ani nesjela gumy. A že mu dáváme slušně zabrat. Jednou rukou, to je samozřejmost. Jsem bláznivej fotograf a neustále zaznamenávám aktivity 2,5 letého syna, psů i spící princezny na procházkách. 😀 Do auta se skládá v pohodě. Není těžkej, vše do sebe při složení skvěle zapadá, navíc se dají sundat kolečka, takže další ušetřené místo a korba by se měla dát složit na placku - to ale vyzkoušené nemám, mám velké auto, tak to nebyla potřeba. No, byla to láska na první pohled a jsem ráda, že splnil všechny mé náročné podmínky a proto ho nechám v rodině. Je to mazlík 😀
Přeji hodně štěstíčka a hlavně zdraví a jestli se rozhodneš koupit kočárek, tak 100% budeš spokojená.

jsemloupacek
28. led 2016

@alexkaaa ano ano, odpovídala a jsi úžasná, moc ti za to děkuji. už projíždím weby 🙂

motylik1987
7. led 2017

@alexkaaa ahoj,dakujem za super recenziu,ani u nas som nenasla taku dobru 😀 prosim ta si spokojna aj so sportovou castou?je to stabilne?mala som davnejsie Bebetto Nico a to malo inu konstrukciu trochu

jsemloupacek
8. led 2017

@motylik1987

Ahoj mam silviu a je to bomba. Nico je taky super. Zkousela jsem v obchode.

alexkaaa
autor
17. led 2017

@motylik1987 Ahoj, jsem ráda, že to pomohlo. No jasně. Celkově jsem byla s kočárkem spokojená. Až mi bylo líto, že začala malá brzy chodit a kočárek šel do krabice. :-/ 😀