Mamiky, nevíte kde se dá sehnat nánožník na jané slalom pro odstín marine nebo orange? Je to kolekce 07 a všude ji už mají vyprodanou, nekupovaly jste někde nebo nevíte kde se dá sehnat?
Zkus se zeptat 😉 http://mimi-vyskov.com/informace/
Ahoj, já ti nepomůžu, ale co vím, tak kde jsem to zkoušela (emailem, telefonem), tak nikde už není, mají jenom H13 Ebory... taky máme Marine.
Zkus ještě web, www.kocarky.tv...
lenus3 • Dnes v 09:41
Ahojte mamičky. Neviete mi niekto poradiť, či ešte zoženiem nánožník na kočík jané rok 2007 farba oranžovo-modrá?
Alebo je lepšie kúpiť len fusak?
Taktiež aké máte skúsenosti so surférom Jané, chcem ho pre trojročné dieťa.
Tak som odhalila nanozniky 🙂 Na slovensko za 9,50, do ciech myslim tiez
http://www.o-baby.de/index.asp?pid=shop|agr|3&a...
surfer mame, je fajn 🙂 Saska na nom jazdi stale, lenivec jeden... ona ma uz 4 roky...
Ahojte, nebude niekto objednavat nanozniky z o-baby ? Mohli by sme sa zlozit na postovne 🙂
@zuzana39 a ty by si tiez nieco objednavala ? Skusim este napisat do temy Jane Slalom 2009, mozno bude niekto objednavat kocik.
@anjelicek26 nevies nahodou ci ten nanoznik vo farbe stylon sedi aj na slalom 2008 ? Lebo na o-baby je odfoteny len na Nomade.
@sonkab - no ja si ho objednam, ale mne do Anglicka, to vam velmi nepomoze 🤐 No pokial viem inak, tak jane ma len jeden typ nanoznikov, ci je to na slalom ci nomad. Da sa pripnut na oboje... a ano, ja mam z o-baby kocik a asi tri dalsie kamosky zo Slovenska, dodanie do tyzdna, ziadne problemy, tych 9,50€ postovne...
@anjelicek26 aj ja som kocik objednavala z o-baby. Len ako neskusenu maminu - cakatelku ma vtedy nenapadlo objednat nanoznik 🙂
@sonkab - pred dvoma tyzdnami este nanozniky nemali v ponuke 😝 Az teraz, na jesen... takze si ani nemala aky objednavat... Nasi syncekovia sa rovnako volaju 😵
@anjelicek26 ja som ho objednavala este vo februari - sice som nevedela ci bude chlapcek alebo dievcatko, ale za 499€ vo farbe stylon som nemohla vahat 🙂
Hej, je to krasne meno, len skoda, ze tak vela psikov sa vola Max 🙂
@sonkab - psika nepoznam takeho ani jednoho, my zijeme v nemecku a teraz sme v anglicku, potrebovali sme medzinarodne mena pre deti... My sme dali za nasu kombinaciu tusim 550, ale aj tak super cena, neni o com... Len je ten kocik strasne velky, ja uz mam aj iny kupeny... s tymto chodim len korculovat a na prechadzky... do auta, do mesta ci na nakupy chodim inym...
@anjelicek26 tak to na slovensku je psikov Maxov az - az.
Juj, teraz pozeram na o-baby a v ponuke maju aj style line aj stylon. Nemam potuchy, ktory mam ja ☹ Mam ale taku dost capatu striesku, vraj by to mal byt model 2008. Nevies poradit ?
@sonkab - To by malo byt 2008 myslim... ja som im teraz pisala, ze ktory bude sediet na ten moj... ja mam jane slalom pro pigment 2008 korbicka a 2009 podvozok... neviem, ako toto vymysleli, ale nestazovala som sa, ked som ho uz rozbalila a zlozila 😝
http://www.alexandra.weblahko.sk/Maximilian.html
skrolni trochu dolu, tam je nas kocik, aj nasa korbicka... mate podobnu?
@anjelicek26 vanicku mame taku ako vy, kolieska na korbicke mame strieborne, nie cierne. A farba bola oznacovana ako 475. Neopytas sa prosim ta aj pre mna, ktory mam objednat ? Neviem tak dobre po nemecky a ked som im pisala po anglicky, neodpisali mi
@anjelicek26 tak ten stylon za 29,9 je uz vypredany, tak sa uz nemusim trapit, ktory mam objednat . .
ahojte,
prosim mozte mi dat navod ako mam davat nanoznik ? mame jane slalom pro 2008 a k nemu nanoznik. nemam k nemu navod a je tam tolko cvokov, ze raz neviem ako ho mam zapnut..... 😕 😕 😕
prosim mozte mi poradit? dakujeeeeeem 😉 😉
@katarina.banska máš viac možností ho upevniť...prvý, že ho dáš ponad madlo, prípadne madlo dáš preč...to som využívala, keď bol krpček malý a spal v kočíku, pripneš ho suchým zipsom o kostru...1.a 2.fotka, potom môžeš dať nánožník popod madlo, a pripneš ho tou gumičkou o kostru kočíka 3. a 4. fotka, potom tam máš druhú gumičku, to je na otvorenie nánožníka...5.6.7. fotka- rozzipsuješ ho a upevníš pomocou gumičky cez to malé uško o tie patentky.... teda ak myslíš športový kočík 😀 hlbokú korbu nemám
@veqa dakujem ti
no snad to nejak pozapinam.
nepouzivam este korbu, takze ten prvy system asi vyuzijem 🙂
aha jasne, takze madlo tam musi byt vzdy. ja som ho mala dole a ze preco mi to tam nedrzii........ 😀 😀 😀 😀
@katarina.banska 🙂 pozerám, že mi to tie fotky rozhodilo kadejako...tými suchými zipsami keď to zapneš, budeš to mať ako hlboký kočík, ja som vtedy madlo nedávala, ale mala som tam hrubý fusak, tak mi to držalo 🙂
@veqa pouzivala si na fusak aj nanoznik? lebo ja mam fusak kaiser, no a zda sa mi dost obrovsky. neviem ci by som nan napchala este aj nanoznik. uz som to nejak pozapinala. takze suchymi zipsami to mam uchytit na konstrukciu a tie gumicky sa upevnia tiez okolo konstrukciu a spolu? a ked malu budem chciet vybrat tak ich len odopnem. nanoznik nebudem davat zakazdym dole. alebo? 😕
no ja som mala fusak eisbärchen, to je taký istý ako kaiser a dávala som aj nánožník, keď bola zima a malý spinkal, my sme začali chodiť v športovom v 6. mes. to bol február...jasné, že to napcháš, tam je ten nánožník veliký...stačí ti to upevniť tými suchými zipsami ak bude ležať, keď ju budeš chcieť vybrať, tak na jednej strane odopneš a dáš nánožník nabok ... takto to upevníš.. tam už tie gumičky netreba, tie použiješ, keď dáš nánožník dovnútra, pod madlo...
@lenus3 mas link na niekoho kto sije nanozniky? 🙂
@michaela80
Miška mala som, ale pani sa mi neozýva už asi 3 týždne tak nerada by som Ti ponúkla nejaký mail aby si potom bola nespokojná. Ale bola z Čiech. Inak na českom mimibazare sú asi tri čo šijú. Daj si do vyhľadávačo nánožník jané a tam ti ich vyťukne.
Lacherko, my ho kupovali rovnou se sporťákem, takže ti nepomůžu... 😒
Kupovali jsme ho v Plzni v Superbaby...
Jinak se zkus juknout na MMB a třeba ho někdo prodává 🙂