Jaké golfky? Valco Baby Snap 4 x 4Baby Rapid

aaa13
27. čer 2016

Sháníme golfky k využití: na dovolené, na občasné denní výlety, víkendové "výjezdy" apod.
Požadavky: skladné, lehké, nehlučná kolečka, využitelný spodní koš a ještě lepší eventuálně použití = nasazení tašky na rukojeť. Polohovatelné.
Díky za názory.

sara84
27. čer 2016

Toho Rapida prodavaji polaci na burze, je to total plastak. Ten bude rachtat po par vyjizdkach..

aaa13
autor
27. čer 2016

@sara84 Mě se ta "Polská krev" taky moc nelíbí, ale nemá špatné recenze. Zatim. 😎 Díky za názor.

eliskaxox
27. čer 2016

@aaa13 Ja shanela golfky a byl to des protoze mame dokonaly sportak 🙂 Mela jsem britax b motion- priserny neovladatelny, pak quinny zapp - nizky a bylo nas na kostkach slyset na 2 km daleko. Ted mam Baby jogger city lite a muzu jen doporucit. Hezky ovladatelny, tichy a toho prostoru pro dite hromada a navic vypada dobre. Skladani kocarku trva 2-3 vteriny

bajana
27. čer 2016

Valco je výborný

aaa13
autor
27. čer 2016

@eliskaxox Díky za názor. 😉 Quinny se mi líbí, ale přijde mi dost nepraktický. Na Baby Jogger jsem taky koukala. Už ani nevim proč jsme ho zavrhla. Jak to teď hodně projíždim, tak jsem z toho "ko". Noo, ještě na něj kouknu 😉 . Každopádně jsem zapomněla dodat, že za něj nechceme dát "majlajt" - tzn. vejít se tak do 5000,- 😎

aaa13
autor
27. čer 2016

@bajana Díky za názor. 😉 Zatím je to můj favorit. Jen jsem četla nějakou recenzi, že je nepraktický v tom, že nemá odpružení. Tak se trochu bojim, aby nebyl hlučný, nebo hooodně nedrncal. I když ... jsem si vědoma, že od sporáku nemůžu chtít zázraky.

eliskaxox
27. čer 2016

@aaa13 ja mam pouzity ale top stav za 4500 🙂

micaella23
27. čer 2016

Ja mela mit od kamosky Rapid.. Des bes, rada jsem ho vracela zpet- mame baby jogger, bazarovy asi za 4tis, vozi 2. dite- kocar stale pekny, cisty, top, je supr do terenu i na paradu do mesta🙂

eliskaxox
27. čer 2016

Muj syn nyni 87 cm a 11,5 kg v bj lite. Ten kocar mu bude jeste v 5 letech :😀

bajana
27. čer 2016

@aaa13 odpruzeny nie je, ale vôbec nedrnca, samozrejme nie je na nejaké ťažké terény... a dajú sa kúpiť nafukovacie kolesá, čo by mohlo pomôcť

aaa13
autor
27. čer 2016

@eliskaxox tyjo,vypada fakt dobre. Kouknu na nej. 😉

aaa13
autor
27. čer 2016

@aaa13
@eliskaxox tak koukam,ze ma skoro 12kg. To bylo asi to minus. NaValco je mnohem lehčí. 👍

pkolin
27. čer 2016

Je důležité si uvědomit, že píšete, že chcete golfky a s těmi bych do terénu nikdy nevyrazila, golfky jsou myšlené na jiné použití. Odpružené asi nebudou pomalu žádné golfky. Uvedený Baby jogger není golfový kočárek, ale sporťák! Důležité je, co od golfek člověk očekává - já chtěla polohování do lehu vč. nožiček a spojená rukojeť - pořídila jsem Nunu Pepp luxx plus (bazarovanou, 2 měsíce starou za 5 tis.) a za mě super. Ale je důležité, kam s golfkami budete jezdit, my jsme z vesnice a tady jezdím sporťákem, Nunu máme na nákupy do města, na výlety (bez terénu), ideální je do nákupních center. Za mě max. spokojenost - já jí miluju! 🙂

veri0007
27. čer 2016

@aaa13 nad rapidem jsem taky uvažovala, mě ale odradilo páskové nastavení opěrky, nedáš ho úplně do sedu a ten pásek se blbě ovládá 😝

uvažuju o koupi Cam portofino, nějaké recenze??😉

ko87
27. čer 2016

Valco baby máme a zatím spokojenost. Koupili jsme ho právě hlavně kvůli cestování. Občas jezdím vlakem a v nouzi ho zvládnu přenést i sama. Pri troše šikovnosti se dá složit jednou rukou a hodit na zada (má popruh na nošení). Je plynule polohovatelný až do lehu. Na to, že ho máme bez nafukovacích koleček, zas až tak hrozně nedrnca. Spodní koš je celkem prostorný, ale když je těžší nákup, přijde mi, že se dost provesi. Tašku, kterou mám ke klasickému kočárku, prehazuju přes rukojeť, není to ideální, ale jde to.
Jen teda nevím s tou cenou do 5 tisíc. Ale třeba se podaří někde sehnat. Nánožník i pláštěnka se dokupuji zvlášť, takže jestli je budete chtít, cenu to ještě navýší.

eliskaxox
27. čer 2016

@aaa13 Ne to je Baby jogger city Lite ten ma 7,3 kg. On je jeste Elite ten ma tech 12 kg

aaa13
autor
28. čer 2016

@pkolin Díky za info. Do terénu ho ani nechceme. Spíše jak píšete vy: nákupy. Do auta když pojedu k babičce na zahradku, nebo za kamarádkou. Na dovolené u moře. Doma, ve městě, využívám Jané sporťák a je super. Na cesty se s ním ale člověk natahá ( do auta, z auta, ... ) a do letadla ho tahat nechceme. Nuna Pepp se mi taky líbili, ale přijde mi hrooozně uzoučký. Močná jen optický klam 😎

aaa13
autor
28. čer 2016

@ko87 Moc díky za recenzi. 😉 Tak za 6000,- bych to mohla mít komplet https://www.slune-cz.cz/kocarek-valco-baby-snap...

aaa13
autor
28. čer 2016

@eliskaxox Ahaaa, ajooo, koukám na to 😉 Díky.

pkolin
28. čer 2016

@aaa13 Není zač 🙂 Nuna je trochu užší, ale ne moc, syn je velký, budou mu dva a vejde se v pohodě 😉 Nuna je hlavně lehoučká a jsou to fakt golfky, Valco mi také přijde spíše jako sporťák, a složí se úplně na placku, což je super. Přeji dobrou ruku při výběru 😉

evca32
28. čer 2016

Ahoj já mám Nuna Pepp luxx plus a za mě super. Zvládli jsme i terén bez větších obtíží 🙂 . Hlavně je lehoučký a skladný.

kika_21
28. čer 2016

Jané mám z bazaru a spokojená jsem moc. Dále jsme měli 2x Chicco-také výborné.

eliskaxox
29. čer 2016

@aaa13 Jen bych jeste dodala- bacha na to oznaceni terenu. Ja mam ten BJ Lite jako golfky do mesta, kde je horsi teren nez u nas na vesnici. 80% cest kostky, popraskane chodniky nebo vecne nekde neco rozkopane,plyn voda apod. Takze u nas ve meste je to spis hodne o terenu 🙂 Jo a Nuna je opravdu hodne uzka to se nezda 🙂

val28
29. čer 2016

My mame Valco Baby a jsme spokojeni je super skladny, da se na rameno a muzem jit 🙂 Je lehky a dobre se snim jezdi takze muzu doporucit.

bartovka83
29. čer 2016

Ja měla Bebe beni izzy sportacek a naprostá spokojenost. Je lehoucky, krásně se s ním jezdí, nikde mi nerachtal, košík celkem velký, prostě maximální spokojenost. Jediné co bYch mu mohla vytknout je páskové nastavení zadove operky, ale jde jen o zvyk.

aaa13
autor
29. čer 2016

@bartovka83 Izzy má kamarádka a taky si ho dost pochvaluje. Jen mi přijde, že ta sedací část je dost krátká. Hlavně pak na zimu s fusakem ...

bartovka83
29. čer 2016

@aaa13 Můj syn je spíš větší dítě a vešel se ještě ve třech a půl letech v pohodě (bez fusaku samozřejmě). A fusakem jezdil ve dvou a půl, ale na velký spaní uz to pak moc není. Ja na něj opravdu nedám dopustit a klidně bych koupila znova.

aaa13
autor
29. čer 2016

@bartovka83 Tyyyjo, zdá se mi fakt dobrej 🙂 Sice taky polák 😎 Akorát se nějak nedá sehnat, koukám.

bartovka83
29. čer 2016

@aaa13 Je to Polák, taky je moc nemusím, ale milé me překvapil. Navíc jsem na něj dostávala všude chválu, ze je moc hezký. On uz nejde sehnat? Ja ho mám 4 roky a schovavam ho kamarádce, takže nemám tušení.