Jak dlouhou jste měli vaničku ke kočárku?

helousek20
2. pro 2016

Ahojte mám na Vás takový dotaz jak dlouhou jste měli vaničku na kočárku? myslite že 78 cm X 38 cm není malé? Děkuji

andysek2512
2. pro 2016

@helousek20 měla jsem délku 85 cm 🙂 ale nahoře dole vnitřek se zuzoval tak to bylo cca 79 cm , a nám to stačilo. Malý v korbe byl jen 2 Mes pak v ni plakal. Takže jsme od 5 mes ve sporťáku🙂)) myslím že to stačí🙂

helousek20
autor
2. pro 2016

@andysek2512 Ono jde o zimu no, že prý ve vaničce je více chráněno než ve sporťáku, ale podle mě když pak už sedí jde do sporťáku ... 🙂

andysek2512
2. pro 2016

@helousek20 teď koukam že máš termín v březnu..... Takže ti v korbe určitě nevydrží přes zimu🙂 navíc většinou pak chteji vidět uz ven, malý je narozeny v březnu, ještě nesedí takže ho vozim vleže nebo pololehu ale chodíme jen když má spát, ptz se pořád přitahuje do sedu aby viděl ven..... Takže si myslím ze je úplně jedno jaký koupíš kočárek ptz většina má korbu 78 cm Ptz na zimu uz ti stejne v ní nebude🙂 já mám ve sporťáku zimní fusak dávám mu chlupatý overal nebo kombinézu když je fakt zima a vždy mu je teplo:+) me jde dost zadelat boudicka takže ani na něj netáhne🙂)))

nupta
2. pro 2016

Nám je od tří měsíců korba malá, hlavně úzká. Máme 80x37. Bohužel jsme našli širší kočárky o pouhé 3 cm. Nejsme žádní tlusťoši, jen prostě rychle rosteme a k tomu zimní oblečení a zavinovačka...

helousek20
autor
2. pro 2016

@andysek2512 jo v březnu no tak to je fajn ja nevěděla zda nemam objednávku zrusit

helousek20
autor
2. pro 2016

@nupta no prave ze mi psali potom ze vaničky jsou tak do 7-9 mesicu

andysek2512
2. pro 2016

@helousek20 nevim nedokáží si představit že bych ted malého měla v korbe. Navic on je od těch 3 mes strašně zvedavy a jak z korby neviděl tak v ni brečel. Takze jsem ho vozila ve vajíčku nebo nosila v šátku a pak sporťák no 🙂 takže korbou bych se úplně neřídila je nachvili, spíš vybirej kočárek dle sporťáku pokud budeš kupovat kombinaci, sporťák vyuzijes mnohem delší dobu🙂

helousek20
autor
2. pro 2016

@andysek2512 no objednala jsem trojkombinaci

andysek2512
2. pro 2016

@helousek20 juju tak mám trojkombinaci🙂 a jaký ?🙂

helousek20
autor
2. pro 2016

@andysek2512 takovy

andysek2512
2. pro 2016

@helousek20 juuu ten vypadá zajímavě🙂 hele já myslim ze to bude dobrý🙂 říkám v korbe ti třeba vydrží do 7 mes max si myslím dyl ne.... 🙂

helousek20
autor
2. pro 2016

@andysek2512 JoJo jasny dekuju

eliskaxox
2. pro 2016

@helousek20 no me na tom kocarku prijde malinko usmevne, ze sportak je stejne velky jako korba :D takze tady resite jestli vam mimco vydrzi v korbe do 7m ale ze sportak je uzsi jak korba a uz podle obrazku je max o 5 cm delsi, to vam nevadi ? Tam se vam ale ma vejit dite do 2,5 az 3 let 🙂

helousek20
autor
3. pro 2016

@eliskaxox jak muzes vedet ze sporťák je stejně velky jako korba? Podle obrázku to tezko poznáš....

eliskaxox
3. pro 2016

@helousek20 Tak kouknu a vidim, podnozka sportaku je tak stejne dlouha jako vyska korby,takze 20cm, sedak na tom bude podobne tak 25cm a az uvidim polsky sportak co ma delsi zadovou operku jak 45 cm tak se dam na modleni 🙂 takze 20+25+45 je 90 cm. To znamena ze rok a pul stare ditdm uz se tam nevejde, od roku bude mit pokrcene nohy. Pristi rok v lete se tady spolu budem bavit co za lehky sportak si mas poridit. Ale bud v klidu tak to ma 80% maminek, protoze vsichni koukaji na korbu a ne na sportak. S tim se ale jezdi mnohem dele. Treba ja mam sportak s rozmery 104x38, takze neni problem 2,5 lety v zimni vybave se tam krasne vejde :D

helousek20
autor
3. pro 2016

@eliskaxox hele bez obav nebudeme se tu bavit o ničem už jsem objednávku zrušila pokud půjde .... už to neminim řešit .... prostě si to vyřešíme po svém ... 😉

eliskaxox
3. pro 2016

@helousek20 Je mi to lito ze jsem ti treba zrusila nejaky sen :( ale korbu fakt neres, stejne ti na podzim vyjde sportak. Takze korba ti bohate staci kolem 70 a kolem 30 na sirku. Zajedte se podivat aspon do 3 obchodu, vem si metr a mer sportaky. At jde do lehu, a rozmery idealne kolem 100cm a na sirku min 36 cm. Jo a at jde sportak slozit v 1 kuse, jinak se fakt nadres. Vahu kocarku koukej at je max 13 kg i s kolecky, treba Camarelo ma uvedeno 9 kg ale musi se k tomu pricist 4 kg kola. Pokud resite penizky, tak bych koukla na bazarek. Ja mam tam odtud taky kocarek v top stavu, o 10 tis levnejsi nez novy. Nikdo to nepoznal.

helousek20
autor
3. pro 2016

@eliskaxox JoJo

helousek20
autor
6. pro 2016

Hele myslíte, že když má sportovní verze 90x31 cm , že je to málo ?

eliskaxox
6. pro 2016

Urcite, hodne malo. A jaky mate pozadavky na kocarek a cenovou hranici? Treba neco vymyslime :D

teerulka
6. pro 2016

Myslím, že těch 31 je tak na hranici:-/ Pokud budeš muset vozit skoro dvouleté dítě, tak se ti tam vejde stěží. Ale záleží jaký máte životní styl. Pokud bydlíš ve městě, tak už s tebou dojde skoro dvouleťák nakoupit pěšky. Já to mám třeba do obchodu daleko a běžně chodím s kočárkem kolem 7km denně, to malá ještě dlouho neujde. Podle toho jsem také volila kočárek.

helousek20
autor
6. pro 2016

@eliskaxox cenovou hranici? Tak do 8000kc 😀

helousek20
autor
6. pro 2016

@teerulka ja mam obchod do 500m

eliskaxox
6. pro 2016

@helousek20 A co takhle bazarovy, protoze za 8tis to fakt zadny zazrak nebude. Narovinu to te pak za rok a pul ceka nakup dalsiho kocarku.

eliskaxox
6. pro 2016

Tak jsem chvalne dala na bazosi, kocarky do 9tis- vetsina lidi ma rezervu na smlouvani. Naslo mi to Gessleiny- velmi kvalitni nemecke kocarky, Cam Cortina- krasny Italsky kocarek s velkou korbou i sportakem, Hartany- take velmi kvalitni nemecke kocarky, Jane Slalom -takova klasika a mnoho dalsich. Ja sama jsem tenkrat prodavala 2 mesice stary kocarek za polovinu ceny a kupovali jsme jiny take z bazarku. Misto 24 tis nas stal 12tis a nikdo by nepoznal ze je bazarovy.

helousek20
autor
7. pro 2016

@eliskaxox jj jasny ja se na neco kouknu jeste jedem do mesta treba nekde neco sezenem kdyztak nam se libi strasne ten s temi retro koly treba ROAn ten mi doporucila i sestřenice ze je velky a využijí ho stojí kolem 10000kc ale kdyz nam rodice přispějí tak bysme si doplatili něco to neni problem no.

majvik
7. pro 2016

@helousek20 Milý Heloušku🙂 Náš malý Heloušek je taky březnovka a jezdila v Roanu Marita i celou následující zimu v hluboké korbě - tzn. do roka🙂 Ale ten sporťák pak stojí za prd☹ My jsme pak teda z hlubokého přešli rovnou do sourozeneckého a potom jsem pro druhou koupila jiný sporťák, protože ten roan se mi blbě ovládal, když vedu za ruku ještě druhý dítě. Ale že by byl nějaký extra malý se mi nezdá. Myslím že ta mladší - teď má 18 měsíců a je to pěkný buřtík by se tam pořád pohodlně vešla. Jestli můžu doporučit, kup si Roan klidně bazarový, protože to je docela držák (měla jsem jeden dokonce po pěti dětech!!!! a pořád byl relativně v pohodě, a ten nový co máme je po roce ježdění s jednou a pár vyjetích s druhou dcerou pořád v naprosto dokonalém stavu - myslím že kdybych ho umyla, můžu ho vydávat za úplně nový) a potom si kup nějaký jiný sporťák. Můžeš je mít příští zimu třeba oba dva a vyjíždět podle toho jaký je počasí🙂

eliskaxox
7. pro 2016

@helousek20 Souhlasim s
@majvik
Kamaradka ma Takko Balila, taky s nim jezdila do roku a pul a pak koupila golfky. Tak si kup nejaky ten retro bazarovy, pak az prijdes na to co by mel kocarek splnovat tak si muzes vybrat sportak dle pozadavku. Je to takova idealni varianta.

helousek20
autor
7. pro 2016

@eliskaxox
@majvik hele my uvidíme co kde seženeme...zatim máme čas našla jsem i levnější kočárky ale sporták 97x34 mě se to zdá akorát přřítel má krsnátko a to už snad od dvou a půl let v kočárku nejezdí .... a myslim že pak není problém koupit sporták ci něco takového levného na to když se půjde do zoo třeba aby to dítě mohlo se i vest samo to neujde....

popelka1984
7. pro 2016

Melír jsme Roan Maritu s nafukovacími koly, korba je dost velka. Malý v nem byl minimálne do 8 měsíců, jak si začal v korbe stoupat tak sel do sporťáku.Nejsem příznivcem když jdou deti do sporťáku moc brzy.