Sháním golfky pro těžší dítka. Všude narážím na nosnost do 15 kg, když už jsem narazila na skvělé od Maclaren, tak se cena pohybuje jako u lepšího sporťáku, což se mi do golfek vrážet nechce - počítám s nimi tak na jeden rok. Předem díky za tipy 😉
astrane, děkuji za info. Předpis docela zvláštní, že? Potom ať se rodiče orientují na trhu mezi tolika kočárky 😔
není zač...Nám s kamoškou šlo nejen o nosnost-to hlavně jí,má pěknýho cvaldu...,ale i o prostor a délku zádové opěrky,chtěli jsme přes 45cm,aby dětem nečouhala hlava už od krku přes a mohli si ju v pohodě opřít a taky se tam vyspat,když na to přijde.Ty 3 co jsem jmenovala to taky splnili a cenově jsou kolem 3 tisíc,tak to se ještě dá....nedávno jsem viděla multiway někde za 2990 a ty ostatní stojí taky těsně přes tři....nějaký hrkátka bych radši nezkoušela.Ale tyhle jsou zase těžší-tak 8-10kg
Jinak předpis je to divnej-jako by nemohli mít děti ve 3 letech víc než 15kg....nechápu,na to jsou nějaký tabulky max povolené hnotnosti dětí,nebo co? 😲
astrane, díky moc za tipy - mně se moc líbí Peg Perégo Pliko - vypadá bytelně a ptala jsem se jedné maminky, jak je s ním spokojená a vřele mi ho na větší dítko doporučila - měla ho prý i pro staršího synka, který taky nebyl zrovna tintítko a v pohodě s ním jezdili. U PP Plika je uvedená nosnost také dle norem - 15 kg, ale je prostorný a na golfky dost robustní, tak jsem z velké části rozhodnutá pro něj 😉 Je sice dražší, ale to Chicco mi přijde moc otevřené . . . .
já ho používám jen příležitostně do města,takže mi to nevadí...normálně jezdím pořád s kombinací 😉 🙂 Máme tady terénní podnínky-nic pro golfáč 🙂 A na to občasný svezení to bohatě stačí,i na občasný spaní to pořád jde,jen jich už jezdí celkem dost,se mi zdá🙂
Jde o to kolik chceš investovat,pro mě PP už třeba zbytečně drahý,ale co jsem slyšela a četla,tak na něj myslím byli ohlasy,že je dobrý a že jsou s ním maminy spokojený...jinak mi přijde skoro stejný jako BD rider a espiro city,jen je asi o 2kg lehčí a jednou tak drahý...jinak myslím,že vydrží i větší zátěž 😉 jestli je tu o něm diskuse,tak se tam zkus poptat,třeba to má odzkoušený ještě víc lidí...
astrane, už jsem se tam ptala 😉 ale odezva zatím žádná, jen podiv nad tím, jak mám těžkého prcka 😀
Jinak taky pořád používáme sporťák - Jané Slalom, ale nechci ho odrovnat a už mi přijde i lehce nestabilní, když se Karlos nakloní do strany 😕
a kolik váží drobeček?
Kamošce vážila holka v měsících 16 kg 😀 A chlapeček je na tom teď podobně.Ten jejich Rider zatím drží 🙂 Můj malej má jen 13,5kg,takže je takovej normální.... 🙂
astrane, na 18 m měl 15 kg, teď necelých 16 😉 a nějak se to nechce zastavit, tak nevím, kam dojdem 😝 😀
Jinak ty Chicca Multiway byly v testu ohodnocený jako nejlepší kočárky - no, musím je obhlédnout v obchodě - prcek fakt vyrost, tak aby se nám tam vešel i na dýlku, takže ho chci i vyzkoušet, než ho koupím 😉
Jo a ceny šly docela dolů - ty Perega stojí 5,5 tis - dřív byly kolem sedmičky, což je docela solidní cena 😉
koukám,že mi tam vypadlo,že malá měla tu váhu v 15 měsících 🙂 ale ten váš je teda taky pořádnej chlap 😀
Jojo,chce ta vyzkoušet přímo s dítětem,já vybírala kolem 1 roku a taky jsem ho do všeho posadila a nakonec se v multiwayi tvářil nejspokojeněji a měl tam i dost prostoru a viditelně se mu líbili,tak jsme je koupili 🙂 V hodně golfáčích mu už tehdy čouhala hlava přes opěrku-měřil tenkrát 81cm a teď měří 94 a zatím jsou mu ještě dobře.Ale PP jsem nezkoušela,ty jsem nepotkala a taky jsem nechtěla dát víc než 3,5 tis
AHojky, i ja mam velke mimi a vybirala jsem golfky podle toho a vyhraly Chicco Multiway - uz v nich obcas jezdime a jsem moc spokojena. (V 8m ma temer 11 kg a 76 cm)
Já mám pro naši "malou" koupené inglesina zippy allroad. Jsou opravdu betelné, prostorné a ségra v nich vezla i 3,5ročního kluka a v pohodě 🙂 krásně se ovládají, ale pořizovací cena je vyšší 😒 Když máme ve 3měsících už 7kilo, tak určitě nebudem drobek 🙂
teda allover - pardon 🙂
ahoj holky,
mame taky vetsi mimi, ted v necelych 4 mesicich ma 8 kg a chtela bych poradit s vyberem golfek. podminkou u me je aby nebyli moc tezke a dali se polohovat do uplneho lehu. cena do 5 tisic
dekuju za rady 🙂
Ahoj, kacerko, na mimiaukci teď zrovna jeden mclaren je a píšou s nosností do 18 kg🙂 http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?id=3565500
kladenacko, díky za tip 😉 maclareny jsou dost oblíbené na západě, jak jsem si na dovčách všimla. Aukci budu sledovat 😉
Verča11 taky uvažuju o multiway a přemýšlím je dost široký na to abych tam vrazila fusak, budu ho potřebovat nejvíc v zimě, kdy budu jezdit autem a sporták se mi nerozložený nevleze do auta. Malému bude kolem 8 měsíců v zimě 😉
moc nepomůžu,ale zjistila jsem toto:
Celková garantovaná nosnost: 15 kg (upozorňujeme, že v ČR platné normy neumožňují udávat u kočárků vyšší nosnost než 15 kg, pokud tedy některé firmy uvádí u svých výrobků nosnost >15kg, není to v souladu s platnými předpisy. Skutečná nosnost výrobku může být v praxi vyšší než "papírově" uváděná). -okopírováno z internet.obchodu dětský ráj.
Myslím,že ty obustnější uvezou nad 15 v pohodě-kamoška má baby design rider a dítě má určitě přes 15kg 🙂 taky chicco multiway nebo espiro city to určitě ustojí....Já mám ty multiwaye a kolikrát mám dítě+ nákup a je to tak 18kg zátěž...zatím se jim nic nestalo,ale nevozím to tam denně to je pravda....