maminky nemáte někdo zkušenost s golfkama NUNA BUGGY hrozně se mi líbí ale zatím jsem na ně nečetla žádnou recenzi a u nás je tu nikde v obchodě nemají
te´d jej probírají mamainky na emimino.cz
Ahoj máte už někdo zkušenosti s nuna buggy? Silně o ní uvažuju, ale ráda bych zkušenosti z praxe. Moc děkuju za případné odpovědi🙂
kackaj ahoj ty jsi my psala i na emiminu viď?
Nuna je miláček opravdu. to je jediný kočárek o kterém jsem na 100% přesvědčená že si ho nechám je úžasná tak lehká, skvěle se ovládá, složí se hnedka a jede úplně lehounce já jsem z ní úplně vedle
to že je nízko opravdu nevadí jen když se jde ze schodů chce to vzít celý kočárek já jsem byla zvyklá jen po zadních kolech ale s nunou to nejde
do koleček nenarážím vůbec
Záda se polohují pomocí zipu ale nejvíc je to takový slabý pololeh ale denísek se v něm i tak vyspí namáčkne se do rohu a zalomí to🙂) je nám 8,5 měsíce
rozhodně za ty peníze stojí, my jsme z města ale měla jsem ho nedávno u našich a ti bydlí v okrajové části a nespevněný terén zvládla na jedničku
@mala_hodna jojo, psala jsem ti na mimčo🙂 Tak moc děkuju za reference, asi do ní půjdu. Právě si říkám, že u nás leh není vůbec potřeba, ten pololeh stačí, páč Ondra spí v kočárku úplně svátečně, když vyrazíme v době, kdy má normálně spát. Ale spí v něm max hodinku a to doma v postýlce dá i tři, takže většinou se snažím, abychom byli na spaní doma. Ještě ji půjdu vyzkoušet někam do obchodu a rozhodnu se. Strašně zvažuju asi čtyři nejdůležitější stránky, skladnost versus váha versus pohodlí versus zvládání terénu. Bydlíme sice v městečku, ale o víkendech a na dovolené vyrážíme spíš do přírody, ale zas většinou když jedem s kočárem, tak stejně vybíráme spíš asfaltky. V opravdovém terénu jsme byli snad pětkrát, takže tomu bychom se snad vyhli. Ještě bych ale ráda, abych s kočárkem, který vyberu přežila i zimu, radši bych nevytahovala sporťák, ale zas bych se nezbláznila. Takže já mám na výběr nunu, její plusy jsou váha, skladnost, design a asi i podvozek a mínusy ten pololeh a to, že je to na zip. Pak quinny zapp, tam je to hlavně o skladnosti, ale asi bych s tím venku moc nepochodila a v zimě vůbec, potom quinny senzz, to je podobné jak zappky, ale polohovací a čtyřkolka, tak nevím, jak by to bylo v terénu a poslední možnost je quinny speedi, ale tam zas se nedá moc mluvit o dobré skladnosti, ale jinak zas je pohodlný, prostorný, není až tak těžký a v terénu si vede perfektně dá se říct. Tož to je babo raď, každý kočárek má své plus i mínus a já teď nevím, čemu dát přednost🙂
@kackaj tak zappky do terénu určitě ne, máme je taky doma a budu je prodávat jsou sice fakt skladné a hooodně moc prostorné-vejde se do nich i tříleté dítko ale najedeš na nerovnost na chodníku a zaseknou se, a co se týče ovladatelnosti tak se to s nunou nedá vůbec srovnávat nuna jede úplně sama, speediho jsme měli taky 😀 prodávala jsem ho asi před měsícem a ten je super krásně se ovládá, ale kladný teda rozhodně není, lehký taky není, polohování pomocí pásku max. do pololehu a ta stříška je příšerná je obrosvká a přitom vůbec nekryje před sluníčkem a v zimě kdyby fičelo tak chudák dítko protože opravdu nechrání.
Stejně bych ti na zimu doporučila jezdit se sporťákem pokud chceš jezdit s golfkami ve sněhu tak to nuna nedá určitě musíš si vybrat golfky s velkými koly což nuna, zapp, ani senz nemá
@mala_hodna No, já vím, že ty golfky jsou na tu zimu na prd, tak právě uvažuju o tom speedim (znova-už jsem ho měla, ale tenkrát byl Ondra malej a nesnášel ho). Teď už mu bude rok a půl v zimě, takže bude oblečený teple v kombinézce, max ve fusaku ještě a když by fičelo nebo sněžilo, dala bych pláštěnku a hotovo. Pak má ještě čas do dubna se vozit a pak už se bude vozit někdo menší🙂, takže Ondra bude muset chodit po svých, nebo jezdit na boardu. Ale chci hlavně, aby ten kočárek byl třeba i pro dvouleté a starší dítko, až nám odroste to druhé, tak aby pořád bylo v čem ho vozit. No nebo koupím buggynu a na zimu ten sporťák co máme (ale zdá se mi dost malý) plus třeba sáňky občas. Zas nuna je levná, kdežto speedi je pořád docela cenově vysoko. Jéžiš to jsou dilemata🙂
@mala_hodna koukám teď na tu tvou sbírku kočárků🙂 Vidím, že máte jané slalom, řekla bys, že je o hodně lepší jak quinny speedi? A co se skladnosti týče, je na tom líp? Lehčí je určitě taky, že? Já nevím, jestli si připlatit a jít do dražšího kočárku, nebo si nechat jen tu nunu v merku a ostatní hodit za hlavu... Budu teď prodávat bebe confort loolu, ta je sice vcelku o.k. na manipulaci atd. ale je těžká jak dvakrát speedi pomalu🙂 No, to ne, ale 14kg zvedat jednou rukou do auta a zas ven atd. to je teda na palicu🙂
slaloma máme toho nového a je o 100% lepší než speedi, daleko líp se ovládá a hlavně je strašně stabilní já jsem měla se speedim občas pocit že malého vyklopím, skladnost je malinko lepší než u speedim ale není to zase tak super a je tak o kilo těžší než speedi já jsem z něj byla docela rozčarovaná když mi přišel ale teď jsem si na něj zvykla-i na tu váhu a vím že jeho a nunu už si nechám jsou to miláčkové oba dva, tohle je prostě ideální kombinace stabilní teréní sporťák a lehoučké a skladné golfky
loola je krásná vždycky jsem po ní pokukovala ale mít golfky co mají 11kg to fakt ne 😀
@mala_hodna díky moc🙂 Pořád koukám na videa s nunou, asi už mám vybráno🙂 Jen ještě nafotit a prodat loolu... Tak moc díky🙂
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli jste některá opravdu pořídila a jaká je spokojenost 🙂
Nějaké nové zkušenosti s tímto kočárkem???
Tak jsem se právě dočetla, že od jara bude v prodeji nová kolekce a tam už je zádová opěrka polohovatelná až do úplněho lehu, takže rozhodnuto, počkáme na jaro 😵 😵 😵 😵 😵
@kacka.l na facebooku na stránkách malvika....
já jsem váhala právě kvůli tomu polohování.....
tohle píše přesně jedna paní na FB "Barvy, které pokračují v roce 2011: vínová, lékořice, žlutá. Nové barvy: béžová a černá. Černá bude na stříbrné konstrukci! Nuna bude v kolekci 2011 vylepšená: širší sed, půjde do lehu a větší košík🙂)"
Tak jsem koukla a je úžasná, asi rychle prodám svoji a počkám na tu novou kolekci, je fakt boží!!! Děkuji.
Ty nové změny jsou perfektní...hned bych brala novou nunu 🙂 Ale to by nám doma asi neprošlo, když už máme tu starší kolekci. Ale i s tou jsem spokojená.
Taky jsem se bála, že je nízko nad zemí, jsem z vesnice, a musím říct, že terén zvládá dáleko lépe než jakékoli golfky. Třeba než síčko nebo zapp.je fakt, že je mám zespod škráblé od vysokých obrubníků, ale ty klasické zvládá naprosto v pohodě. Kvůli té lehkosti a manévrovatelnosti bych jiné nechtěla. 🙂
@verusinek já jsem nunu objevila loni o prázdninách, už jsem ji chtěla koupit, ale ještě jsem to odsunula. No a v listopadu jsem už golfky potřebovala(máme malé auto), tak to vyhrála nuna 😵 😵 A barvy jsem taky vybírala žlutá, pak fialová, světlemodrá a znova žlutá 😀 😀 ...takže ti rozumím. Tak pak dej vědět, jakou barvu vybereš. 😉
Holky, mně se vůbec nezdá, že by to sedátko bylo nějak extrémně nízko...ale asi máme u nás nižší obrubníky, tak jsem nenarazila.
@mala_hodna ahoj, nemam zkusenost a nic o nich nevim, ale zkus mrknout na youtube.cz, je tam pruvodni video a tak jak se zdaji byt na obrazku suprovy, tak teda z toho videa mi pripadnou uplne naprd a lagric trosku. A rekla bych, ze nebudou nijak moc extra pohodlne pro dite,taky striska nic moc a tak. Ale to je jen muj dojem z toho videa.