Fusak Emitex nebo Little angel?

mona91
30. lis 2018

Holky prosím o zkušenosti. Nevím zda koupit emitex combi (extra nebo premium) nebo zainvestivat víc do little angel. Děkuji za názory.

brusinka91
30. lis 2018

@mona91 Ja mam Emitex Combi merino, nyni uz pro 2.dite, a jsem spokojena. ALE, kdybych se rozhodovala jako vy, beru Little Angel. Tehdy jsem o nem nevedela..

mona91
autor
30. lis 2018

@brusinka91 Dekuju prave holky co maj emitex tak jsou spokojene, kolegyně měla na první emitex na druhé little angel a rikala ze to angel je proste super top.

brusinka91
30. lis 2018

@mona91 Ja mam hodne obleceni od little angel na syna a je bozi, urcite bude takovy i fusak 🙂

neomenia
30. lis 2018

Ja mam emitex, libi se mi kromě ceny taky to, ze je nastavitelny az snad do 4 let a neni tak teply, ale na normální zimu stačí. Kdyztak dam do nej mimi v kombineze, delala jsem to tak u dcery a i ted to planuju.

mona91
autor
30. lis 2018

@neomenia děkuji za názor a zkušenost 🙂

martiniquest
30. lis 2018

Emitex mame podzimni, Little Angel zimni. Miluju oba. LA se da koupit ze druhe ruky, dost usetris a na fusaku neni co znicit.

martiniquest
30. lis 2018

Jinak, do LA se bez problemu se vleze nas syn, ktery ma 27 mesicu a velikost 92. Kdyz byl mimino, mival ve fusaku jen bodyno, mikinu, puncochace, teplaky a merino kuklu - bez problemu. V mrazech -10 jsem mu dala fleesovou kombinezu z Lidlu a opet v pohode.

mona91
autor
30. lis 2018

@martiniquest děkuji za odpověď. A je LA i prodluzovaci jako emitex? Já ho fyzicky ještě neviděla teprve se na to chystám.

lenkajan
30. lis 2018

Za mě určitě Little Angel. Venku je na nule a dávám tam mrňouse jen v body a tepláčkách. Starší má Emitex Combi a s tím spokojená moc nejsem...není termoregulační a jako mimi se v něm hodně potila a byla mokrá, ačkoli jsem ji oblékala přiměřeně teplotě. Navíc velmi rychle slehl vnitřní fleece.

verionka
30. lis 2018

LA je prodlužovací i rozšiřovací, je super mekoucký 😉

mona91
autor
30. lis 2018

@lenkajan děkuji za odpověď to se fakt musím na nej podívat fyzicky.

martiniquest
30. lis 2018

@mona91 Ano, da se zvetsit na sirku i delku

puhelin
31. led 2019

Mam Emitex Combi, dcerka stejne vzdycky ve fusaku byla v kombineze, protoze by nevydrzela jen lezet a nedivat se ven. Takze jsme ji vyndavali a na to neni potreba super teply fusak.