maminky poraďte dobré golfáče, které se netřesou, jako když jedete po D1, jsou polohovací, mají košík a lehounké 😉
našla jsem jen staré diskuse, určitě jsou i nějaké novinky 🙂
@gosa22 Doporučuji Chicco Echo, nebo Valco Snap 4 😉
Máme Valco a super 🙂
@01veverka ten vypadá suprově, podle popisu a fotek dost splňuje mou představu....jen bych si ho ráda "osahala", než koupím...neprodává se i pod značkou Espiro viz http://www.detskydum.cz/detail/espiro-kocarek-m... (zdá se mi, že je to tento...)
@gosa22 myslím, že Espiro je jiná firma a podle videa není stejný 🙂 zítra přijde, tak jsem moc zvědavá, taky jsem si ho nemohla osahat, tak uvidíme, vrátit se dá vždycky 🙂
@01veverka My máme tu Euro cart Lira 4 a jsme spokojení. Samozřejmě říkám, že je to trochu kostitřas, ale prostě je to takový typ kočárku. Ale jinak spokojení. Mám v autě nonstop a když je potřeba, tak vytáhnu a tradá 🙂
@01veverka máte pravdu, je to jiný, ale hodně podobný...chci do něj hlavně zkusit malého, máme teď půjčené golfky a malý v nich lítá, postupně zjišťujeme, že např. potřebujeme zvednutý podnožník, dobré polohování zad apod...v tom půjčeném se mu špatně sedí a přijde mi i nízký...jsem zvyklá na vyšší kočár...taky se mi ne všechny kočáry dobře "řídí"...snad ho najdu v nějakém obchodě, jinak je to opravdu skvělý tip, díky 😉
Valco snap, máme a jsou ehounké, mají jen 6kg a výborné na ovládání...nebo pak brtiax Agile
Britax agile souhlas. Ten se mi zda super. Kamosky maji a spokojenost. Ale pry nema ani trochu zvedani nozicek. To ja ji u Liry zvednu, kdyz spi. S Lirou jsem spokojena, ale kdybych si mela vybirat znovu, tak jdu asi do toho Britaxe agile. Ale ne proto, ze bych nebyla s Lirou spokojena. Urcite by sel z domu ke tchanovcum velky kocar korba/sportak a mela bych doma jen 1 kocar. Po koupi Liry jsem navic zjistila v par vecech, ze mi nas velky kocar ve sportaku prestal vyhovovat. Ale zase sportak nedokazu uplne vyradit z pouzivani. Nahodou se me naskytl koupit jiny sportak bazarovy a proto jsem si koupila samostatne ten sportak jiny a nakonec mam doma kocary 3 🙂 Ale velky kocar korba/sportak pujde ted ke tchanovcum, ale budu mit doma porad 2 kocary. Ale asi by byl lepsi rovnou uz ten 1 v kombinaci sportak/golfac. Ale Lira do mesta uplne dostacujici. Pro tento ucel jsem kupovala a spokojenost.
Ale pani pise, ze uz ma Liru 4 na ceste, tak jsem ji ten Agile ani nepsala.
Holky, znate nektera Be Cool Attic 2014? Ma polohovatelny zada, nozicky, spojeny madlo, vypada bytelne. Vaha je 8kg. Ovsem sirka sedaku je 31cm - neni to uzky?
@gosa22 já maximálně, splňuje vše, co jsem od něj chtěla, je lehký, snadno se s ním jezdí a má super odpružení,zvládl i lehčí terén a Miška se skoro ani nepohnul, nejde do úplného lehu, ale to nám nevadí, košík je opravdu malinký a madlo mohlo být o pár cm výš, měřím 1,83 a trochu se musím hrbit, ale jinak jako golfky perfektní 🙂
já jsem v podstatě rozhodnutá pro tyhle http://kocarky.heureka.cz/euro-cart-lira-4-carb...