Golfové hole Euro cart ezzo 2015, máte zkušenost?

sonulenuska
15. bře 2016

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda nějaká maminka má zkušenosti s golfovým kočárkem euro cart ezzo 2015 a jaká podložka do něj pasuje?? Vybíráme pro dcerku golfáč a tento se nám zrovna zalíbil. Děkuji.

narak
15. kvě 2016

Dobrý večer, chci se Vás zeptat, koupili jste ten kočárek? Jak jste spokojeni? 🙂 Děkuji za odpověď

sonulenuska
autor
16. kvě 2016

Dobry den, ano koupili.Riskli jsme to a za me spokojenost. Kocarek se dobre ovlada, je skladny,akorat jako u kazdych golfek jsou asi problem kolecka, kdyz se jede po nerovnostech, jde to znat, ze to nejsou nafukovaci kola... Ze zacatku jsem chtela golfky jen na cestovani, ale ted je vy 😝 uzivam denne. Sportak necham az na velkou zimu 😉 🙂 Nakup se mi bez problemu taky vejde pod kocarek, i kdyz by se tam nemelo vozit nic tezkeho, obcas to porusim a vezu i tezky nakup a kocarek to zatim pokazde ustal 🙂 🙂 Mala je v nem spokojena, konecne v kocarku v klidu sedi a kouka nebo spinka...Ve sportaku se mi porad kroutila a snazila se dostat ven...Navic ve strisce je okynko , tak krasne na malou vidim 🙂 ke kocarku je i mala tasticka, dala jsem do ni plastenku, takze ji mam vzdy po ruce a nestane se, ze ji zapomenu hodit pod kocar.tasticka je opravdu mala, takze akorat na tu plastenku, klice a twlefon.Penezenka se mi do ni nevleze,ale koupili jsme universalni kabelu na golfky a tam se uz vleze vse 🙂 Akorat jedna vada, kdyz chci kocarek zabrzdit,pro jistotu to zkontroluji dvakrat, stalo se mi,ze jsem brzdu spatne nebo malo zaklapla a kocarek byl stale odbrzdeny.Ale i u sportaku sem to vzdycky kontrolovala. Pro jistotu...Ale s kocarkem jsem vazne spokojena a muzu doporucit, co bych vam ale doporucovala jeste,tak to,kde kocarek koupite...cekala jsem na nej skoro mesic a to jsem jeste dvakrat musela obchod kontaktovat jestli na me nezapomeli...sami od sebe nebyli pimalu schopni napsat,ze dodavatel ma zpozdeni,takze kocarek budou taky posilat opozdene.

kovacsova

narak
16. kvě 2016

Moc děkuji za odpověď 🙂 včera jsem po dlouhém vybírání objednala tento 🙂 na dodávání vůbec nespecham, ale Děkuji za radu.

vacel1
21. únor 2018

Dobrý večer, narazila jsem na tento kočárek a zajímalo by mě, jestli je hlučný na chodníku, aby moc nerachotil. Když jedu s Nunou, tak se pomalu stydím, ptz to zní, jako bych vezla kufr nebo hůř-popelnici. V popisu na eshopu je, že má pryžová kolečka, tak by snad nemusel rachotit. Moc děkuji za odpověď