Dvoj(troj)kombinace, lehounká, stabilní, 4 kola. Poraďte

lenulkakub
1. srp 2015

Maminky, Prosím poraďte mi s výběrem kočárku. Sháním dvoj(troj)kombinaci, lehounký, ale stabilní, na čtyřech kolech (nejlépe nafukovacích), snadno skladatelný, přesto však prostorný s velkou korbičkou, polohovatelný, s možností přehazovat rukojeť nebo celý kočár pro nebo proti směru jízdy, ruční brzda by byla ještě výborný bonus navíc 🙂 Existuje vůbec takový nějaký? 🙂 Jaké máte celkem zkušenosti s kočárky? Které doporučujete?

pernile2003
1. srp 2015

Dost se k tomu blizi hauck king air trio...........snad bude.

starbucks
1. srp 2015

Bexa lina

alyssa18
1. srp 2015
nika82
1. srp 2015

a kolik chces do nej vrazit penez

fifina86
1. srp 2015

Gesslein F10

petzy
1. srp 2015

My měli baby design Lupo, nemá ruční brzdu, ale je super. Je z těch cenově dostupnějších a neměli jsme jediný problém 🙂

drrregy
1. srp 2015

Nemá ruční brzdu a nedá se rukojeť převracet, ale jinak má vše, co jsi psala.
Nás stál v roce 2012 13 000kč, teď je podstatně levnější. Ale byl a je super, trojkombinace, nafukovací kola přepych, krásně se pohupoval, lehký, snadný na manipulaci a složení, nyní v lednu v něm odvozíme naše druhé.... mrkni a uvidíšhttp://www.tipstore.cz/?Page=30&show_detail=974

vetyver
1. srp 2015

bez ruční brzdy, ale pro nás nejlepší - Brio Go, nyní Britax Go, Britax Go Next má už i nafukovačky. (mmch jsem s ním spokojenější než s Jané Slalom Pro, který tu ruční brzdu má, a vůbec jsem jí nakonec nevyužívala...)

apacheee
AMBASADORKA
1. srp 2015

Maled lucky ~ jen nema rucni brzdu😄

lenny.cz
1. srp 2015

🙂 přesně tyto požadavky jsem měla před dvěma lety na kočár taky - do terénu,takže nafukovací kola, sporťák po i proti směru jízdy,malý má 2 roky a pořád ho vozím čelem k sobě, chci si s ním prostě venku povídat, co vidíme a tak. Brzda pro mě byla dost důležitá, bydlíme na kopci a bez ní si to neumím představit. Chtěla jsem kočárek se 4 koly. Ale u nich sehnat ruční brzdu byl problém. Protože pro mě byla brzda rozhodující, koupili jsme nakonec kočárek tříkolku, takže to jediné neodpovídalo mým původním požadavkům, ale rozhodně nelituji. Máme Teutonii spirit.

eliskaxox
1. srp 2015

Tak ja te asi vyvedu z miry a budu mimo vsechny komenty. Kocarek do terenu a lehoucky je nesmysl, nafukovacky a lehoucky je nesmysl. Lehky kocarek je pro me tak do 10 kg ale to vetsinou znamena plastova kolecka a neotocny. Majitelky napriklad Camarela budou tvrdit ze jejich kocarek ma 9 kg ale nikdo jim nerekl ze to je bez 4kg nafukovacich kolecek. Kocarky do terenu musi byt tezsi jinak by meli tendenci se na hrbolku prevratit. Dalsi z pozadavku velka korbicka-blbost,mas termin v prosinci. Do kvetna se ti mimco vejde do kazde korbicky a pak bude chtit koukat a v lete v teplech mu bude lepe ve sportaku. Jinak 4kolky s rucni brzdou jsou myslim jen hartany.
Takze koukej aby sel sportak do lehu a byl prostorny,budes ho pouzivat mnohem dele nez korbicku. Pokud chces do terenu tak pocitej s 13kg kocarkem.
Ja mam Concord wanderer a miluju ho. Ma 13,5 kg,projede cokoliv,sportak je obri,ma prehazovaci sedacku. Korbicku bys nemela prehazovat nikdy,kvuli tomu abys mela mimco porad na ocich-moznost uduseni zvratky,SIDS apod. Takze tuhle moznost vetsina kvalitnich kocarku ani nema.

jitavrtule
1. srp 2015

Souhlas s eliskaxox - lehounký terénní kočár je nesmysl. Ješte bych ale dodala,že terénnost kočárku mnohem víc než na kolech závisí na odpružení. Tzn. nafukovací kola na neodpružené nápravě ti dítě naklepou na drncácích jako řízek. Za mě nejlepší volba jsou pěnová kola se vzduchovýma komorama co nejdou píchnout na kvalitně celoodruženém podvozku. Ona je taky většina terénních kočíků má - concord wanderer, teutonie, gessleiny, hartany i brio go.
Ruční brzdu na čtyřkolce nabízí teutonie, gesslein, hartan a TFK.
My máme Hartan Topline S plus výměnnou terénní nápravu. 4kolka s ruční brzdou, přehazovací rukojeť, perfektně odpružený, jede sám a jde do úplného lehu. Taky je to ale 15 kilový tank,složený obří obdélník.nic pro křehulky co se manipulace týče.

renabelly
1. srp 2015

Ja mam super zkusenost s Firkon Flipper, kupovala jsem ho uplne novy, trojkombinace za 13000. Ale byva ruzne ve sleve. Je podle me prijemne lehky, korbu ma super velkou - mala byla pomerne dost dlouha a do vetsiny kocarku by se uz v 6ti mesicich nevesla, a ted v 9,5 mes. se stale vejde 🙂 jeste nesedi a je proste moc rada na brisku, na zadech je pres den uplne minimalne, takze kdyz je vzhuru a veze se, tak kouka pekne ven v teto poloze. Dale je uzasnej v tom, ze ma velkou uloznou kapsu, vodeodolnou a na zip, v zime se to fakt hodilo. Polohovatelny je, prehazovaci rukojet ma tez, jedine co nema, je ta rucni brzda, ale jak uz zde bylo receno, to tyto kombinace moc nemivaji, spis bych investovala pozdeji do kvalitniho sportacku. Popravde, ja bych tu rucni brzdu vyuzila nakonec minimalne, nejaky ten prudsi kopec jsem sjela vzdy bez problemu ;)